Yaşım 24 8 aylık evliyim ama problemlerim var. Ben istanbuluyum ve ailemde burda eşimin aileside adanadalar eşim istanbulda 6 senedir okuyordu istanbuluda çok seviyor evimizi aldık istanbulda döşedik balayımda problemlerimiz başladı kavga ettik ve beni kovdu ben kimseye söylemedim ve affetim kovsada özur diledi diye evimize geldik istanbulda çalışıyordu eşim ailesinin durumu iyi oldu için orda toprakları oldu için çok güveniyo onlara çalışmayo sevmiyo mühendis oldu için şantiyede bunuda sevmedini söyluyodu çalıştıkca nerden evlendim falan diyordu ve kavga ediyoduk beni bi kaç kez daha kovdu aileme gittim annemlere kovmadım seviyorum dedi babamda bir daha duymim alırım kızımı vermem dedi babasına anlatık çok üzüldü ve eşime kızdı sonra kovmadı hiç daha iyi anlaşmaya başladık ama bu seferde babası adanada iş ayarladı istemedimi bildikleri halde ev kiralıcaz ve yenîden eşya alıcaktık istanbuldaki evimiz durucaktı istemeye istemeye gittim ama suratım 5 karış oturdum ev arıyoduk beğenmedim hiç birini gitmemizinde anlamı yoktu istanbulda iş bulmak daha kolay gelecemiz içinde ama eşim bu sefer gidince ben çifçilik yapıcam dedi okudu etti herşey boşuna olmuş olucaktı bende çok sinirlendim sen yap çifçilik ben gidiyorum dedim oda babama söyle dedi babasının yanına götürdü gidicem dedim babasıda eşime al biletini yolla dedi babam alır dedim babamı aradım bu sefer babası iyi kızım dedi bende oğlumu askere yollar yeniden evlendirim dedi kalktım bişey demeden bavulumu topladım eşim ve kayınvaldem gitme dedi babasıda git düşün 10 gün sonra gel evinizi tutarım dedi ve çıktım evden eşim havalanına götürdü yapma dedi babamı ikna edicem dedî sırf babası istiyo diye ordaydık eşimde adamada olmak istemiyo ama babası hayatımıza hep karar veriyo her adıma karışıyo akıl veriyo eşime eşimi ikna etsem babası engel her konuda eşim beni çalıştırmıyo ama onada babası karar verdi istemiyo diye oluyo telefonda gizli konusyolar balkona çıkıyo bekliyo eşim gitsinde yanına konuşim diye benden gizli arkamdan evlenirken bana gitmicez dendi ve adanada yapamıyorumda kalmaya gittinde bile daralıyodum şimdi eşim babası gitme desede peşimden istanbula geldi ayrılmayalım dedi ama elbet adanaya gidicez şimdi olmasa 5 sene sonra dedi napıcam bilemiyorum düşünücem dedim eşime o evimize gitti bende annemlerdeyim fikriniz nedir ?