Eşim 25 yaşında
Çocuk düşünmüyorum çünkü bi yerden sonra çocuğum için istenilen herşeyi yapıcam ama şuam için bakıyorum babası ve kendi karar veriyo eşimin kariyeri için eşim mutlu olsun diye herşeyide kabul edemiyorum aslında babası mutlu olsun diye desem daha doğru kendi bile karar vermiyor bide babası benden özür bekliyomuş
Kocan ne acaip biriymis. O kadar sene oku muhendis ol sonra ben ciftci olacam de vala komik ya :) o baba parasini sevmis canim. Senin meslegin var mi ? Varsa kendine istanbulda bi is bul calis kocana de soyle ben burdayim gelip burda guzel guzel yasayacaksak devam ha yok adanada ciftci olacam diye diretiyosan ben yapamam isim gucum burda falan ..biseyleri bu sekilde sebep gosterebilirsin belki..
Çok haklısınız severek körü körüne hareket etmemem lazım evlenirken toz pembe geldide sonrası çok zormuş ben iyisem iyiler yoksa fark etmiyo onlar içinBence bu adamdan koca olmaz sana , gerekli vasıfları yok bir defa kadını evden kovmak ne ,o kim oluyor üstelik bunu tekrarlıyor
ayrıca kendi ayakları üstünde duramıyacak kafar pasif hemen babasına sığınıyor yeni jayatınızda çogu kararlar babası onaylıyacak sizde yapacaksınız , hayatın tamamen değişecek
ben mutlu olacağını sanmıyorum
çok iyi karar ver ya mutlu olacaksın her şeye gözünü kapatarak polyanacılık oynayarak yada her gününüz kavga içinde geçecek ,
istanbulda kalıp mücadele etmesi gerekirdi ,
adanada bütün sorumluluğunu babasına yıkacak
sanada sus diyecek
babama saygılı ol diyecek
bunlara katlana bilirsen bence evliliğe devam et ama çocuk olduktan sonra da boşanmaya kalkma herşey daha zor olacaktır ,
unutma
Benimde sinirlendim o boşunamı okudu burda tekrar iş buldum daha iyi maaşlı bende bankada çalışyodum ama tekrar çalışmamı istemiyo tekrar beni götüremicek yoksa ağlıyo ediyo ama değişirmi yani kendi karar vermeye başlarmı sizce
Ben kimsenin degisecegine inanmiyorum tecrubeyle sabit .
Bu adam adanada babasinin dizinin dibindeyken kendi kararlarini veremez apacik ortada..
Ya okumussun guzel bi meslegin var hala nankorluk ediyosun alismis yan gelip yatmaya sorumluluk almak zoruna gidiyor beyefendinin..
Sen konus ikna et istanbulda kalip evinin sorumlulugunu ustlenecekse bitirmeyin evliliginizi .
kalmiyosa sende adanada yapamiyosun zaten o zaman yapacak tek sey var oda belli ..
Annem değişmez çocun olursada daha kötü olur diyor ben bankada çalışyodum ama çıktım eşim için o yüzden annemde çalışırsın hayatına devam edersin diyor ama babam eşim için îyi ama etki altında onada yazık hepimiz aynıydık diyor eşim şuan herseye tamam diyo ama yarın gene etki altına giricek biliyorum kayınpederimin başta herseye karıştını anlamadım ne dersemde yaptılar ne istesem aldılar ettiler falan açıkcası para gücü onlarda diye böyle yapıyolar kayınvaldem tek başına annesine bile gidemiyo özgüveni gitmiş benîmde öyle olmamı istiyo napıyo anlamıyorum sırf eşime degil kendi kardeşine bile karışıyo görseniz kardeşinin karısı hep yanlarında kardeşi yurtdışına gidiyo gezmeye
Başta size söyledigi sözleri hatırlattınızmı?
sizde fevri karar vermeyin ama adanada yaşamayıda kabul etmeyin. düşünücem demişiniz ama keşke itiraz etseydiniz.
o şimdi umutlanmıştırda. düşününce hak vericektir bana diye.
tek erkek cocukmu? kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?