Doğuma Hazırlık karar veremiyorum. doruk mu? bartu mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

o_z_g_e_3_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
4
0
36
Manisa
selam arkadaşlar 18 haftalık hamileyim bi oğluşum olucak. ama isim konusunda çok kararsızız.ben aslında rüzgar ismini çok beğeniyorum ama eşim beğenmedi. şimdilik aklımızda doruk ve bartu isimleri var. sizce hangisi daha güzel?

Daha çok erken isim için. Kararınız son aylara kadar çok değişir ama Bartu değişik bir isim bana hoş olmayan şeyler çağrıştırıyor.

Hani erkek olupta bayan gibi davrananlar varya onlar gibi. Böyle cümleleri uzatırlar, garip garip sözcükler ekler. Öyle tipler geliyor. Galiba bir filmden falan çağrışım yapıyor. Yoksa sık rastladığım bir isim değil.

Eski türk hanın ismi
Servet Varlık anlamında
3 yaşında oğlumun adı ;oğlum çok yakışıklı ve akıllı dolayısıyla da çok yaramaz
ama araştırdım bütün Bartular öyleymiş:))
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Doruk çok konulan bir isim BARTU daha ender ..:nazar:

Hani erkek olupta bayan gibi davrananlar varya onlar gibi. Böyle cümleleri uzatırlar, garip garip sözcükler ekler. Öyle tipler geliyor. Galiba bir filmden falan çağrışım yapıyor. Yoksa sık rastladığım bir isim değil.

isimleri bu şekilde değerlendirmeniz çok saçma

Bizim sülalede doruk ismi olduğu içinn pek sıcak bakamadımm bizde dorukk çok tembel ,
ama bartu çokk güzel kulağada hoş geliyorr
benim oğlanın adı göktuğ hanii ikizim olsa diğerininn adınıı bartuğ koyarımm

Bizim sülalede doruk ismi olduğu içinn pek sıcak bakamadımm bizde dorukk çok tembel ,
ama bartu çokk güzel kulağada hoş geliyorr
benim oğlanın adı göktuğ hanii ikizim olsa diğerininn adınıı bartuğ koyarımm

karabiber merhaba senin göktuğ karnındayken ilk ne tarafta hissetmiştin sağdamı soldamı
ya ben senin için çok dua etmiştim iki kızın var birde göktuğ
ben elara zamanında yazmıştım çok cinsiyet belirleme yöntemleri idi topiğin adı
baya bi ara verdim senin bebiş büyümüştür maşallah son yazdığımda sarılığı vardı biraz üzgündün şimdi inş.iyidir
Allah analı babalı büyütsün inş.çocuklarınla
bende hamileyim de ondan sordum 3.ye iki kızım var benimde çok istiyorum bide oğlum olsun
Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.bide ikili testte ultrasonda doktor bi çıkıntı var dedi ama biraz büyüsün bebek dedi emin olmak için
sonra 15 haftalıkken gittim kendi doktorum bişey görünmüyo dedi nebiliyim üzüldümde ama dediğim gibi hayırlısını nasip etsin rabbim.

Doruk çok karizmatik bir isim ama bu yıllarda çok moda. Daha bilinmeyen ve güzel isimlerde düşün istersen gerçi daha yeni hamileliğin kimbilir kaç isim gelecek aklına. Allah analı babalı büyütsün

Kuzenımın adı doruk.. Harika yakısıklı cok zekı bir bebek. Eger onun adı olmasaydı ben koyabılırdım. Bora ısmı de hoş bartudan ziyade. : )

Back
X