- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
dersaneye inanıyorsan, ille de dersane diye tutturmanın bi sakıncası yokki
hayalini heba etme derim, hayalin ne bilmiyorum ama onun peşinden eşin yüzünden gitmezsen gelecek yıllarda içten içe onun yüzünden yapamamadım onun yüzünden edemedim diye ona kinlenceksin içten içe o zaman daha mı iyi olcak, keşkelerin başlıcak o zaman daha mı iyi olcak
eşinin yaklaşımı çok sert ailemizi parçalıyorsun tabiiri yani, bence sana destek olmalı
bence eşini tatlılıkla ikna et, kursa inanıyorsan tabii, ve git, millet mecbur kalınca yıllarca ayrı kalıyor
sende eşinde haklısınız ama bence eşini dinleyip biraz beklemek ve beraber dönmek bana daha mantıklı geldi eğer çok bi kaybın olmayacaksa eşinle dönmeni tavsiye edrim canıımm herşeyde bir hayır vardır dimi sabıırr....
evet sana katiliyorum cok agir laflar, bende destek olmasini beklerdim ama
olmuyor iste .
pismanlik duyarim diye cok korkuyorum,
ben meslek lisesi cikisliyim dogru durust alt yapim yok olanida kendi cabamla yaptim
profesyonel yardim almam lazim. gitmek zorundayim dersaneye ,
bazilari belki gitmeden halledebilir ama benim ihtiyacim oldugunu dusunuyorum
birde burda kaynagim yok acikcasi. internetten ne bulduysam ve buda yeterli degil.
ocakta gidersem 6 ay disiplinli calisma imaknim olucak esimden 3 ay ayri kalmis olacagim. off cok zor bir durum ya
sadece 3 ay ayrı kalacaksınız diye mi bütün bunlar, ya eşin aynı durumda olsaydı bi iş için 3 ay ayrı kalmamız lazım deseydi, sen napcaktın gitme dicekmiydin, diyelimki dedin, eşin peki karıcığım gitmeyim nasıl istersen karıcım mı dicektiakannehir
bu senin geleceğin, kadınlar nasıl fedakarlık yapıyorsa erkeklerde yapmak zorunda, bu okuma işi sana yeni iş kapıları açabilir, seni hatırlıyorum, nedense hafızamda yer etmişsin, ve sen kendini geliştirip eşine muhtaç olmayacak seviyeye gelmeye ihtiyacı olan kadınlardansın, gerçi her kadın böyle olmalı ya, neyse..
bence eşini ikna edebilirsin, tatlılıkla mutlaka ikna olcaktır
3 ay demek bır gozu acıp kapatmak demektır canım benım.Sana dostca ve cok ıcten seyler yazıcam,hemen hemen aynı yastayız ve ben ogretmen olacaktım 20yasımda falan unıversiteyi maddi ımkansızlıktan oturu bırakmak zorunda kaldım.Bıraktım ama gel de bana sor,ıcımde mum gibi yanıykudugum bolumle ılgılı ufacık bırsey gorsem ıcım yanıyo,bagıra bagıra aglamak ıstıyorum.Simdi eger sende ıstedigini yapmak ıcın yola koyulmazsan emin ol sende hep ah keske! cumlesini kullanıcaksın.Her daim ya kendini ya esini suclucaksın.Bebegin kucuk dershaneye gitme ımkanın da varmıs,Ve yazdıklarından sunu anladım ki esşinin bu konudaki problemi kıskanclık olabilir,kımı erkekler biliyoruz ki kadınların kendilerinden ıyı olmasını asla kaldıramıyor.Bu konuda seni neden desteklemiyor ben anlayamıyorum.Artı kucuk bı tavsıye daha turkıye cocugunla gıt neden yavrunu bırakıp gıdıceksin ki turkiye de kendi ailene bırak,kayınvaliden daha sonra basına kakabilir.Ama diyosan ki esim de benim hayatımın en vazgecilmez parcası bunu yaparsam onu kaybederim,ozamanda secim yapmak zorundasın,sonucta aılenı,yasamını ve olusacak kosulları en ıyı bılen sensin,allah en dogru en hayırlısını versin sana canım.
ben de olsam birlikte dönmeyi tercih ederdim sanırım ama insan bazen bencil davranmayı da bilmeli.
hangisinde kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceğin önemli bence.
cok gel gitler yasadim gercekten ruyalarima girdi hatta bu durum. cok ta konustuk
esim bu sinavi biraz hafife aliyor bana fazla guveniyor yaparsin diyor, son 3 ay gidincede
hizlanirsin sorulari cozmekte diyor. o kendini buna inandirmis.
acikcasi bu konuda ben onun kadar iddiali degilim yani duzenli calisabilsem
bende de bu iddia olurdu. Bos kaldigim her ani degerlendirmye calisiyorum. umarim yeterli olur.
tanimin cok hosuma gitti gercekten ev kadini olmak anne olmak cok guzel ozel seyler
ama ben bununla tatmin olamiyorum, birseyler yapmam lazim. Kimse beni yanlis anlamasin
hayatimi tum gun yemek yaparak temizlik yaparak ve esimi bekleyerek gecirmek beni mutlu etmiyor yani bunlari yapmaktan kocunmuyrum elbette ama yeterli olmuyor.
cok konustum esimle ama eger turkiyeye donersem o cok gonulsuz olucak
3 ay az zaman belki ama biz gecen yil 7 ay kadar ayri kalmak zorunda kaldik
tekrar onlari yasiyacagim diye de tedirgin oluyorum
bir ara cok kararliydim ne olursa olsun gideyim diye ama sonra yani suanda burda kalmaya karar verdim. kendime calisma plani hazirladim. elimden geleni yapacagim.
bugun birkac kaynak bulabildim internetten. onlara calisacagim
tesekkur ederim degerli yorumun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?