Karar Veremiyorum yardım edinn :)

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhabalar tatlı bir derdim için yardım istiyorum :69:

Sevgilime yıl dönümü hediyesi olarak kalpli bir kutu alıp içine kalpli kağıtlardan notlar yazarak koymayı ve buna kurabiyelerden yaptırıp ekliyeceğim ama ;

kurabiye konusunda karar veremiyorum sizcee ?

Böyle küçük küçük özel tasarımlı mı
Eki Görüntüle 767721 $br000990.webp $images.webp $1307744818_b.webp

Yoksa şöyle büyük bir kurabiye mi tasarlayıp yaptırsam

Eki Görüntüle 767724 Eki Görüntüle 767725 $br001158.webp $IMG_4990.webp

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürlerr :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de çok şekermiş ama bence küçük olanlardan bir sürü koymak daha güzel olur rengarenk. :)

Bence de küçük küçük bir sürü.
Diğerini yiyemezz bitmez yazık olur :( ama küçüklerden bir tane alır yer, 2 saat sonra bi tane daha yer (:
nice nice bir sürü yıllara inşallah, çok mutlu olun :54:

İkisi de çok şekermiş ama bence küçük olanlardan bir sürü koymak daha güzel olur rengarenk. :)
Bence de küçük küçük bir sürü.
Diğerini yiyemezz bitmez yazık olur :( ama küçüklerden bir tane alır yer, 2 saat sonra bi tane daha yer (:
nice nice bir sürü yıllara inşallah, çok mutlu olun :54:

aslında bitmesini istemiyorum saklamak için de küçükler daha hoş olur gibi ama çok kararsızım büyüklerde çok hoş duruyor ne yapsam bilemiyorum :9:

çok teşekkür ederim aminn inşallah :16::16:

ılk dortlu guzel
ben olsam 4. yaptırırdım

bence küçük küçükler daha hoş :6: ama büyükler de ayrı güzel :44: her ikisi de güzel ay ben de karar veremedim şu an :27:

Çok hoş düşünmüşsün çok sevinicek :) Bence küçükler daha güzel duruyor. Renkli kağıtlar,renkli kurabiyeler:12:

inanılmaz tatlılar ve inanılmaz güzeller hepsiiiii :) ama ben bi' erkeğin böyle şeyleri çok sevebilceğini sanmıyorum :/ bizi sevdikleri için tabiki mutlu oluyorlar ama bu bir jest yani onu duygulandırıcak birşey olup yanına daha etkileniceği bişey alabilirsin(erkek gözüyle) :) ama dediğim gibi çok güzeller :)

Çok hoş düşünmüşsün çok sevinicek :) Bence küçükler daha güzel duruyor. Renkli kağıtlar,renkli kurabiyeler:12:
evet banada çook şirin geldi kalpli kağıtlar alıp onlardan koyacağım çok şeker bir şey çıkıcak ortaya :16:
biraz ondan biraz ondan yaptır :26:

öyle de olmuyo canım büyüklerde pasta gibi kutuya da sığmaz aslında bilmiyorumm kiii :1: :21::21:

Bir de küçük kurabiyeleri saklayınca bozulur mu acaba ben hatıra olarak kalsın istiyorum daa :97::97:

inanılmaz tatlılar ve inanılmaz güzeller hepsiiiii :) ama ben bi' erkeğin böyle şeyleri çok sevebilceğini sanmıyorum :/ bizi sevdikleri için tabiki mutlu oluyorlar ama bu bir jest yani onu duygulandırıcak birşey olup yanına daha etkileniceği bişey alabilirsin(erkek gözüyle) :) ama dediğim gibi çok güzeller :)

hımmm ne alabilirim ki yanına etkileneceği :26: kutunun içine bir de resmimizi koymayı düşünüyorum , kalpli yazılı kağıtlar , kurabiyeler , daha ne olsunnn :27: :21:

nerden nasıl yaptıracaksınız bu kurabıyelerı.
çok güzeller

hımmm ne alabilirim ki yanına etkileneceği :26: kutunun içine bir de resmimizi koymayı düşünüyorum , kalpli yazılı kağıtlar , kurabiyeler , daha ne olsunnn :27: :21:

Diyorum ya cok tatli seyler boyle renkli notlar resimler kurabiyeler bayilirim ben yani :) ama iste onlar erkek boyle daha erkeksi klasik bisey belki bir parfum polo yaka bir tshirt ya da senin bilgidin sevdigi bisey erkek olarak mutlu olacagi :)

Diyorum ya cok tatli seyler boyle renkli notlar resimler kurabiyeler bayilirim ben yani :) ama iste onlar erkek boyle daha erkeksi klasik bisey belki bir parfum polo yaka bir tshirt ya da senin bilgidin sevdigi bisey erkek olarak mutlu olacagi :)

zaten bilerek kıyafet parfüm falan almıyorum sıktı o tarz hediyeler çünkü ben o tarz şeyleri normal zamanlarda alıyorumiçimden geldikçe , o yüzden farklı bir şeyler olsun istiyorum :21: ne olabilir farklııı :44: kutunun içine traş losyonu da mı atıversem ? :1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X