sevgilimin doğum günü var 20 gün sonra ve ben şimdiden ona ne alacağımı nasıl bi süpriz yapacaımı düşünüyorum onu çok seviyorum ve ilk defa bi erkeğe hediye alcam hep beni hatırlayabilceği kullanışlı bişi olsun istiyorum ama herşeyi var hiç bi eksiği yok saat düşündüm bir sürü var cüzdan düşündüm her çeşidinden var kol düğmesi felan olmaz öğrenci daha ne spor nede klasik giyinio spor ayakkabı alcaktım asla giymem dedi konu açıldığında aay ne zormuş erkeğe hediye almak bide asla arkaaşlarımı çağırma süpriz yapma ben sevmem öle şeyleri dio acaba gerçektenmi sevmio yoksa uğraşmıyım diyemi dio bilemedim 150-200 civarı alabilceğim güzel bişi ne olabilir hep kullanabileceği parfüm çok demode olur die düşündüm 6 aydır çıkıoruz ilişkimizde ciddi onu çok seviyorum ne yapsam bilemedim dışardamı kutlasam evdemi süpriz yapsam onu mutlu etmek istiyorum çünkü hayattaki mutluluğu hakeden nadir insanlardan biri beni okadar mutlu edio okadar uğraşıyoki benim mutluluğum için sanırım benim doğum günümde yüzük takcak öle bi süprizi var mesajında yakaladım :) puuuf erkeğe hediye almakta ne zormuş kızlaar bana bi yardıımm öle bişi yapiimki hiç unutamasın