karar veremiyorum :)

mutsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
202
0
96
Muğla
sevgilimin doğum günü var 20 gün sonra ve ben şimdiden ona ne alacağımı nasıl bi süpriz yapacaımı düşünüyorum onu çok seviyorum ve ilk defa bi erkeğe hediye alcam hep beni hatırlayabilceği kullanışlı bişi olsun istiyorum ama herşeyi var hiç bi eksiği yok saat düşündüm bir sürü var cüzdan düşündüm her çeşidinden var kol düğmesi felan olmaz öğrenci daha ne spor nede klasik giyinio spor ayakkabı alcaktım asla giymem dedi konu açıldığında aay ne zormuş erkeğe hediye almak bide asla arkaaşlarımı çağırma süpriz yapma ben sevmem öle şeyleri dio acaba gerçektenmi sevmio yoksa uğraşmıyım diyemi dio bilemedim 150-200 civarı alabilceğim güzel bişi ne olabilir hep kullanabileceği parfüm çok demode olur die düşündüm 6 aydır çıkıoruz ilişkimizde ciddi onu çok seviyorum ne yapsam bilemedim dışardamı kutlasam evdemi süpriz yapsam onu mutlu etmek istiyorum çünkü hayattaki mutluluğu hakeden nadir insanlardan biri beni okadar mutlu edio okadar uğraşıyoki benim mutluluğum için sanırım benim doğum günümde yüzük takcak öle bi süprizi var mesajında yakaladım :) puuuf erkeğe hediye almakta ne zormuş kızlaar bana bi yardıımm öle bişi yapiimki hiç unutamasın

Ben Esime 1 dogumgününde
Ona olan askimi anlatan bir mektup yazmisdim ,
1 Kutu Cikolata aLmistim , ustune seninle gecirdigimiz tatli gunler icin yazmisdim
ve 1 kutu Aspirin , Basini agrittigim Gunler icin yazmistim ,
paketlemistim hepsini , sevinmisti ...

:) Ben nisanlima Gümüs bir Kalem almistim üzerine de ikimize özel birsey yazdirmistim tüm sinavlarini o kalemle yaziyordu :) Bu da belki bir fikir olabilir :34:

eveet süper fikirler saolun kızlar bayıldım KaLpsizin1ii bu yaptıklarını yapcam mutlaka bayıldım süper fikir çikolata sevmiyo ama çok anlamlı :) sema_can senin fikrinde süper canım çok saol :) fotosentez doğru düzgün bi fotomuz olsa yaptırcamda ben biraz foto çekinmeyi sevmiorumda :D bütün resimleri sildim kötü çıktım diye çok kızdı :) ama ayrı ayrı resimlerimizi birleştirip yaptırabilirim daha başka fikirlerinizi bekliorum kızlar size bişi sorcam şöle bi konu açıldı yüzükle ilgili benim söz yüzüğüme benzer yüzüğümü takmış okula gitmiş sonra dediki bana yüzük al takarım felan dedi ucuz bişi dedi şakalaştık acabaa yüzükmü alsam söz yüzüğü :DD yaşımız 23 ama halen ikimizde çocuk gibiyiz :D koyu fenerbahçeli acaba onla ilgili bişimi alsam

ben askima dogumgününde 52 tane kücük kalp seklinde kagit yapip üzerine ona olan hislerimi, duygularimi, icimden gelen güzel seyleri yazmistim ve kücük kalp seklinde olan bir kutu alip icine yerlestirmistim
12 ayin yani 1 senenin her haftasi icin 1 güzel söz
cok hosuna gitmisti askimin :38:

Ben Esime 1 dogumgününde
Ona olan askimi anlatan bir mektup yazmisdim ,
1 Kutu Cikolata aLmistim , ustune seninle gecirdigimiz tatli gunler icin yazmisdim
ve 1 kutu Aspirin , Basini agrittigim Gunler icin yazmistim ,
paketlemistim hepsini , sevinmisti ...

Çok güzel ya... Çok yaratıcı ve orjinal... Ben de yapıcam bunu. Sevgilim olsun da :)

bu hediye işleri ne zordur ben bilirim:1:
ahh aaahhhh:1:
ben de birkeresinde fenerbahçe forması almıştım canım
çok koyu taraftar değil ama çok sevinmişti
hatta ben gs li olduğum için ayrı bi mutlu olmuştu galiba:1::1:
ama burada arkadaşların paylaştığı şeylerin yanında benimki biraz romantizm karşıtı gibi oldu:1:
bence hem bunu hem onlardan birini yapabilirsin:24:

Ben eski sevgilime şöyle bir şey yapmıştım; 365 tane küçük renkli kağıda aramızda geçen özel cümleleri, benim ona söylemek istediklerimi vs yazdım, güzel bir kutuya koydum bu kağıtların altına da kalp şeklinde çerçevede ilk çekildiğimiz fotoğrafımızı koydum. Bayılmıştı ama ben şuan pişmanım çünkü hiçbir erkeğe değmiyor.

eğer çalışıyorsa işyerine süpriz pasta gönder. inan çok şaşırır. yüzük mevzusuna gelince arada isteme olayı olupta gerçek anlamda yuzuk takmadıktan sonra hiç bulaşma derim. sonradan çok pişman olursun. bu sadece erkeklerin sevdiğime kimse bakmasın mantığıyla yaptıkları birşey . yanlış anlama ama bence sadece kendi aranızda takacağına o yuzuğu hiç takma daha iyi

sevgilimin doğum günü var 20 gün sonra ve ben şimdiden ona ne alacağımı nasıl bi süpriz yapacaımı düşünüyorum onu çok seviyorum ve ilk defa bi erkeğe hediye alcam hep beni hatırlayabilceği kullanışlı bişi olsun istiyorum ama herşeyi var hiç bi eksiği yok saat düşündüm bir sürü var cüzdan düşündüm her çeşidinden var kol düğmesi felan olmaz öğrenci daha ne spor nede klasik giyinio spor ayakkabı alcaktım asla giymem dedi konu açıldığında aay ne zormuş erkeğe hediye almak bide asla arkaaşlarımı çağırma süpriz yapma ben sevmem öle şeyleri dio acaba gerçektenmi sevmio yoksa uğraşmıyım diyemi dio bilemedim 150-200 civarı alabilceğim güzel bişi ne olabilir hep kullanabileceği parfüm çok demode olur die düşündüm 6 aydır çıkıoruz ilişkimizde ciddi onu çok seviyorum ne yapsam bilemedim dışardamı kutlasam evdemi süpriz yapsam onu mutlu etmek istiyorum çünkü hayattaki mutluluğu hakeden nadir insanlardan biri beni okadar mutlu edio okadar uğraşıyoki benim mutluluğum için sanırım benim doğum günümde yüzük takcak öle bi süprizi var mesajında yakaladım :) puuuf erkeğe hediye almakta ne zormuş kızlaar bana bi yardıımm öle bişi yapiimki hiç unutamasın

yapabilirsen kendi elinle ona pasta yap..üstüne seniseviyorum yaz.z.....:16:..yada güzel bir resminizi çerçeveletip hediye edebilirsin ona.....odası varsa koyar bakar bakar durur.....:16:parti gerçekten sevmiyo olabilir erkekler bu tarz ortamlarda çok sıkılır çünkü...:50: bende sevmem..başbaşa bir aşk fliminede yer alabilirsin...sonunda ekrana seni seviyorum doğum günün kutlu olsun bir mesaj çok fiyaka olur ama onu sinemayla anlaşman gerek....parası çokmudur bilmiyorum ama yapmak isterdim..:32:sanırım cdye öyle bişey yükletmen yeterli..yada resimlerinizin olduğu bir slayt cdsi hazırlatabilirsin fotoğrafçıda.sizin şarkınızla geçen resimlerin eşliğinde çok süper bi hediye olurdu..

onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki o kadar masum okadar iyiki eğer ayrılırsak benim yüzümden olur çok seviyorum onu ve kaybetmemek için herşeyi yapmaya razıyım allahım inşallah bizi birbirimizden ayırmaz :(

öğrenci üniversitede çalışmıyo canım becerikli bişi deilim pasta yapmayı düşünüyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum :DD ama denemekten ne çıkar olmazsa gider pasta alırım :D sinema işine gelince onu yapmam imkansız küçük bi şehirde yaşıorum çevremizde geniş akrabalarımız daha bilmio ondan çekiniorum

Back
X