Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BilemedimEn kötü karar ....... ...... .
Boşluğu tamamla :)
Konu çok o yüzden hepsini yazamadım genel olarak söyleyim dedimKoni neydi konii![]()
Konu çok o yüzden hepsini yazamadım genel olarak söyleyim dedim
Yeni bir eltim olacak mesela o uzakta bana yaptıklarının hiçbirini yapmıyorlar. Aile şartları yüzünden isteseler de yapamazlar zaten. Eltim adına seviniyorum bir çok şeyi bilmicek, görmicek. Ben ondan örnek verince kıskanıyor oluyorum. Aslında kıskandığım için değil. Yani eğer birşey varsa iki kişiye de vardır birine uygulanıp diğerine uygulamamak karaktersizliktir benim gözümde. Şartlar değil söylediğim duygusal açıdan. İşte o zaman kıskanıyor oluyorum bu kez konuşmaları daha çok sinirimi bozuyor nasıl davranacağımı kestiremiyorum.
Diğer bir olay ben kaza yaptım sanki kendim yapmışım bile isteye. Beni öyle yargıladılar. Aynı kaza başka biri yaptı kendileri yüzünden bu kez yine onu suçladılar kendilerinde hiç kusur yokmuş gibi eşim annesi gilden uzaklaşmayım diye ortada kaldı hiçbir şey söylemiyor
Eltim ile aramda sıkıntı yok. Eltime de söyledim bir çok konuda kıskanıyor gibi görünüyorum ama senin adına seviniyorum dedim.Bunun karar verme yetkisiyle ne alakası var çözemedim.
Anlattıklarınıza gelince, tamam eltinizle size eşit davranılmamış olabilir bu onların ayıbı ama artık geçmiş gitmiş birşey, hakkında yorum yapsanız dahi boş. Bir daha bu konuyu açmayın madem kıskanç olarak yargılıyorlarsa. Mümkün olduğunca muhattap olmayın, sizi onaylamalarını beklemeyin.
Eşiniz tarafsız en azından, oda ortada kalmıştır ne ailesini ne eşini üzmemek adına.
Boşverin durduk yere huzurunuzu bozmayın, gerekmedikçe konuşmayın resmiyet olsun aranızda.
Evet ben altlı üstlü oturuyorum. Eşime evimi ayır dedim. Ayırma dı. Yani aslında ev değil bana zararı olan ailesi yaşantısı, yemeğimi ayır dedim. Bu kez ailem ile görüşmemi engelliyor sun zaten istediğinde evimizde yiyoruz dedi. Bir hafta inmedim bu kez neden inmiyorsun neye küstün dedi evimiz ayrı ya ayrı ev nasıl oluyor gör istedim dedim bu kez tamam ayrı felan değiliz hergün 12 saat aşağıda kalacaksın dedi ve bu olayların dışında gelişen olaylarkarar verme yetiniz (yetki değil) hangi konuda devreye girdi?
alınmış bir karar veya kararın ciddiye alınmaması şeklinde bir şey mi yaşadınız?
Karar verememekle ne alakası var bunların?Yeni bir eltim olacak mesela o uzakta bana yaptıklarının hiçbirini yapmıyorlar. Aile şartları yüzünden isteseler de yapamazlar zaten. Eltim adına seviniyorum bir çok şeyi bilmicek, görmicek. Ben ondan örnek verince kıskanıyor oluyorum. Aslında kıskandığım için değil. Yani eğer birşey varsa iki kişiye de vardır birine uygulanıp diğerine uygulamamak karaktersizliktir benim gözümde. Şartlar değil söylediğim duygusal açıdan. İşte o zaman kıskanıyor oluyorum bu kez konuşmaları daha çok sinirimi bozuyor nasıl davranacağımı kestiremiyorum.
Diğer bir olay ben kaza yaptım sanki kendim yapmışım bile isteye. Beni öyle yargıladılar. Aynı kaza başka biri yaptı kendileri yüzünden bu kez yine onu suçladılar kendilerinde hiç kusur yokmuş gibi eşim annesi gilden uzaklaşmayım diye ortada kaldı hiçbir şey söylemiyor
Çünkü aldığım kararları uygulayamıyorum bu nedenle sağlıksız kararlar aldığımı düşünüyorumKarar verememekle ne alakası var bunların?
Evet ben altlı üstlü oturuyorum. Eşime evimi ayır dedim. Ayırma dı. Yani aslında ev değil bana zararı olan ailesi yaşantısı, yemeğimi ayır dedim. Bu kez ailem ile görüşmemi engelliyor sun zaten istediğinde evimizde yiyoruz dedi. Bir hafta inmedim bu kez neden inmiyorsun neye küstün dedi evimiz ayrı ya ayrı ev nasıl oluyor gör istedim dedim bu kez tamam ayrı felan değiliz hergün 12 saat aşağıda kalacaksın dedi ve bu olayların dışında gelişen olaylar
Hayır yok. Yani olsa bile yok. Çünkü annesi gibi bir dağ var önümde annesinin ondaki tabularını yıkmak çok zor. Eşim evin ilk çocuğu ve bir çok şeye annesi ile şahit olmuş. Beni çok sevdiğini söyler ama söz konusu annesi ve düşünceleri olsa beni haklı görsede annesinden yana olur ve susar daha fazla dinlemek istemez. Annesi de bir çok konuda oğlu ile konuşur. Konuştuğu şeyler benim açımdan bazen iyi bazen kötü olur. Farklı biri üzerinden konuşurlar ama eşime hep konular acaba hissi uyandırdığı için benim üzerimde de dener yaniiyi de sizin eviniz ayrı değil ki.
aynı evin iki farklı kapısı var.
uzağa taşınmadan o sıkıntıları çözemezsiniz. yok mu eşinize nazınızın geçtiği bir durum, yer filan.
Hayır yok. Yani olsa bile yok. Çünkü annesi gibi bir dağ var önümde annesinin ondaki tabularını yıkmak çok zor. Eşim evin ilk çocuğu ve bir çok şeye annesi ile şahit olmuş. Beni çok sevdiğini söyler ama söz konusu annesi ve düşünceleri olsa beni haklı görsede annesinden yana olur ve susar daha fazla dinlemek istemez. Annesi de bir çok konuda oğlu ile konuşur. Konuştuğu şeyler benim açımdan bazen iyi bazen kötü olur. Farklı biri üzerinden konuşurlar ama eşime hep konular acaba hissi uyandırdığı için benim üzerimde de dener yani