karar vermek cok zor

benboyleyimnedenmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
2
0
1
43
merhabalar
ilk defa boyle birsey yapiyorum ve yazarken bile emin degilim. cok zor durumdayim cok mutsuzum. 3 yillik evliyim ve cok tatli bir oglumuz var. evlendigimizden beri hayatim 180 derece degisti. esim ve ailesi benden cok farkli insanlar. yasadigim sehir de degistigi icin hic cevrem kalmadi. sosyal hayatim yok. esim ozunde iyi bir insan ama cok sinirli. bana devamli bagiriyor ve hakaret ediyor. ben bir hekimim ve cok uzun ugraslar sonrasinda meslegimde iyi bir yerdeyim. ama artik bittim. bosanmak karari sanirim burada asil beni zorlayan sey. tecrubelerinizden faydalanmak istedim. tesekkurler.

Hekim olmana sasirdim. Nasil sosyal hayatin yok. O kdr cirpinip isinde biyerlere gelmissin sonucta. Acaba sadece isinemi odaklandin. Bence bosanma kararini versen bile gayet ayaklarinin uzerinde guzelce durursun. Hayirlisi.

merhabalar
ilk defa boyle birsey yapiyorum ve yazarken bile emin degilim. cok zor durumdayim cok mutsuzum. 3 yillik evliyim ve cok tatli bir oglumuz var. evlendigimizden beri hayatim 180 derece degisti. esim ve ailesi benden cok farkli insanlar. yasadigim sehir de degistigi icin hic cevrem kalmadi. sosyal hayatim yok. esim ozunde iyi bir insan ama cok sinirli. bana devamli bagiriyor ve hakaret ediyor. ben bir hekimim ve cok uzun ugraslar sonrasinda meslegimde iyi bir yerdeyim. ama artik bittim. bosanmak karari sanirim burada asil beni zorlayan sey. tecrubelerinizden faydalanmak istedim. tesekkurler.

önce her yolu denediğinizden emin olsanız...hem oğlunuz da varmış
mesela aile terapisti vb.
siz de hekimmişsiniz, işe yarama ihtimali olmaz mı?

Piskolojik şiddet bence en ağırı.
Yavaş yavaş öldürür adamı
İçten içe ruhun küflenene kadar.
Bide alışıyo insan sanırım zamanla normalleşiyo hakaret şiddet.
Allah aşkına okumuş eğitimli hanımsınız.
Ya bu deveyi güdüceksiniz yafa bu diyardan gidiceksiniz.
Sizin için zor olmamalı gitmek , asıl gitmek isteyipte gidemeyen okadar insan varken

Koskoca hekimsin be abla valla. Sende tedirgin oluyorsan hakaret eden kocayı boşamaktan, biz ölelim :(

Ezik mi hissediyor acaba, o yüzden hakaret ediyor olabilir. Ne iş yapıyor enişte? Bayağı bir aşağılık kompleksi yaşıyor bence. Evliliğinizi kurtarmak mı istiyorsunuz yoksa boşanmak mı? Bence bu adam tedavi ile düzelir. Öyle hissettim. Aile terapisi gibi şeylere gideri var mı?

Ozunde iyi ama bagiriyor, hakaret ediyor. Bu kadinlari anlamak imkansiz vallahi. Iyi olmasa ne yapacakti? Agzini burnunu kirmasi mi gerek kotu bir insan olmasi icin?
Burdaki kadinlar yaziyor bazen, egitimle olmuyor diye. Gercekten olmuyor. Uzulmuyorum bu durumdaki insanlara hayretle bakiyorum sadece.

merhabalar
Bence eşiniz hekim olduğunuz için kendini ezik hissediyor.Bu duygusundan kurtulmak,güç gösterisinde bulunmak için hakaret ediyor.Erkekler eşlerinin kendisinden daha ön planda olmasını hazmedemiyor.

Hem hekimsiniz hem de 3 yıl içinde sosyal çevre edinemediniz mi?

Ayrıca her yolu gerçekten denediniz mi çocuğunuz varmış malum.

Ya allah aşkına boşan diyenler evli mi acaba yada kendilerinin yuvası yıkılmış herkes de mutsuz mu olsun istiyorsunuz.
Lütfen hemen boşanma kararı verme. O çocuğun hayallerini yıkma. Evet zor bir süreç hele ki bu statütüdeyken millet ne der. Yüksek mevkilerdeki insanlarda da hakaret şiddet vs çok yaygın olmasına rağmen insanlar bu durumun çok dikkat çekici olacağını düşünüp saklama gereği duyuyorlar. Sizi anlıyorum.
Bir çıkış yolu olmalı çünkü eşinizin özünde iyi olduğunu düşünüyorsanız. Belli ki onun psikolojisi iyi değil ve bunu Size hakaret ederek gösteriyor. Eşinizle konuşun evlilik terapistinden yardım alın. Elinizden geleni yapın artık eşinizin gerçekten iyi olduğunu yani özünde iyi olduğunu düşünmediğiniz zaman boşanma işini düşünün derim. Kendinden önce düşünmen gereken çocuğunuz hatrına....

Back
X