Karar vermem gerekiyor ne duygularım ne düşüncelerim bişey söylemiyor.

fattime

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
643
DUYGUSUZ yapım var geleceğimle ilgili karar vermem gerekiyor ama ne mantığım ne duygularım bişey söylemiyor. Ne aşk, ne üzüntü, ne acı, özlem, heyecan hiç birşey hissetmiyorum. Herkes benden bi karar vermemi bekliyo ama ben karar veremiyorum. Beni çok seven bir nişanlım var, ayrıldık ve devam edip etmeme konusunda bi karar veremiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

seviyor musun.? Aklına takılan yada aklına taktığın birşey mi var

seviyor musun.? Aklına takılan yada aklına taktığın birşey mi var

buna bile cevap veremiyorum. benim için çok değerli üzülmesini hiç bi şekilde istemiyorum. ama konuşmaya devam ettiğimde soğuk davranışlarımdan dolayı üzülüyor.Biz ayrılalı 2 ayı geçti 1 ay kendini affettirmek için hiç birşey yapmadı durum öyle olunca bende kafamda bitirmiştim. sonra şans istedi ve ben allak bullak oldum.

1 ay boyunca birşey yapmadığı için kızgınlık ve hayalkırıklıgından dolayı mı birşey hissetmiyosun,ayrılık sebebiniz ondan soğumanı mı sağladı yoksa sevgi bittiği için mi ayrılık ve bu sonuç oldu?

ona olan sevginden emin olmadan bişey yapma derim

Neden ayrildiniz? Bence bunu iyi dusun hersey olcup bicip bi tart sonra kararini ver

Buna en doğru kararı sen verirsin
Olmuyorsa olmuyordur,sırf nişanlın üzülecek diye devam etme
Sonunda üzülen sen olursun
Kafanda bişeyleri bi an önce netleştir ve ona göre davran
Yanındayken soğuk davranıyorum diyorsun
Anladığım kadarıyla sevmiyorsun da
Zorlamanın bi manası yok bence

Bunu soruyo olduğunuza göre gerçekten nişanlınıza bişey hissetmiyosunuz.. Senin tanıdığın insanlara aldırış etmeyen sen bizi tanımazken bizim görüşlerimizlemi yola çıkıcaksın... Sana bişey söyliyim sağı solu herşeyi unut kafanı dinle kalbinin sesini dinle o seni doğru yola eminim götürücektir.. Duygusuz insanı kimse sevmez... Seni seven bi nişanlın var ve senden bi şans istiyosa illaki duyguların vardır

yok bişey hissetmeme benim yapımda var başkaları yüzünden yalan söylediği için güvenim sarsldı o yüzden ayrıldık. Hatalı olduğu halde bohçaları getircez diyene kadar bişey yapmadı sonra çok çabaladı fakat bu duygusuzluktan dolayı karar veremiyorum. Nefret ediyorum hiç bişey hissetmemehuyumdan yaşayan ölü gibiyim. Devam etmeye çabalıyorum uzakta telefonda konuşurken içime sıkıntı giriyo. Ama 8 yıl uğraştık ve beni gerçekten sevdiğini biiliyorum. Hem ayrılınca pişman olur muyum diye düşünüyorum o kadar seven birisi çıkmaz karşıma diye hemde barışınca çünkü ailemi zorlukla ikna etmiştim maddi sıkıntılardan dolayı. Babam şimdi yine karşı çıkıyor ben devam edicem deyipte bi daha sorun yaşarsam yüzüm olmaz. Beni mutlu etmeye çabalarken kendini çok yıpratcak onu düşünüyorum. Bisürü şey var

Karşısında ki gerçek aşksa kimse duygusuz olamaz. Bunu beceremez bile.. Sanırım sen nişanlına aşık değilsin.. Belki seviyorsun ama aşık değilsin..

aşık değilim evet ama aşk gelip geçici değil midir zaten.?:2:

canım bence aynı hatayı yıne yapar mı sorusundan çok ben bu duyguları hissederken,telefonda konusurken içim sıkılırken... ve en önemlisi ben aşık değilim diyebiliyorken aşık olmadığın bir insanla evlenebilirmiyim sorusuna cevap vermeye çalış. yani yıllar olabilir,ortada bir emek olabilir ve seni çok sevebilir ama biri çıkar ki karşına 1 ayı 8 yıla değer,ve yaşayan ölü huyundan eser kalmaz:) eğer konu evlilik ise emeğin ve seni ne kadar sevdiği değilde birbirinizi ne kadar sevdiğiniz ve sana karşı ne kadar dürüst ve sadık olduğu önemlidir diye düşünüyorum.yalan yüzünden ayrılmışsınız oysa ki... yinede en doğru kararı sen verirsin.umarım kararında mutlu olursun.

teşekkür derim canım yorumun için sadakat konusunda ona çok güveniyorum. Yalan da bi çok kişinin bu ayrılmak için bi sebepmi dediği türden yalanlar fakat bende küçük pembe yalanlar birike birike güvenim sarsıldı. O kadar çok hayal kurardımki bizimle geleceğimizle ilgili artık hayal kuramıyorum. Çok çok yıprandık. Onun hiç bi şekilde hakkını ödeyemem karşıma illahaki beni mutlu edecek birileri çıkabilir ama o benim yüzümden acı çekerken ben öyle bişey yapamam ki. Bazen diyorum ki benim yapım bu herkese karşı aynı olcak. Ama bi yanımda
sürekli beni mutlu etmeye çabalıycak çabalarken yorulcak yıprancakk üzülcek ben sevdiğimi hissettiremiycem... Öyle hiç bişey yapmadan bekliyorum. Kimse bana sormasın istiyorum.

biriken küçük pembe yalanlar asla ayrıl demiyorum canım yanlış anlama ama ''yine biri çıkabilir ama o benim yüzümden acı çekerken ben öyle bişey yapamam ki'' diyorsun onu ve onun duyguları senin için daha ön planda. ya o bir gün çabalamaktan sıkılırsa? bilemedim ki bende ama lütfen herkese aynı olurum yada ben gidersem o üzülür filan diye düşünme belkide senin bu hareketlerin daha çok üzer yıpratır hep karşı tarafı düşenerek mutlu olamassın.değer sıran önce kendin olmalı.sor kendine ben bu adamı ne kadar seviyorum,ilişkimiz boyunca ne kadar mutluydum,bu adam benim ne kadar yanımda oldu,bana ne katttı ve neler katabilir.ömrüm boyunca onunla mutlu olabilirmiyim,o senin için çabalarken bile bu haldeysen,kötü zamanlarınızda onun için çabalayabilirmisin.ve çocuklarına iyi bir baba olabilir mi? eksi ve artıları bi kağıda yazabilirsin belki... bi süre kendini dinle bakalım.
dinlediğin için ben teşekkür ederim.

Zaten bu durumumu hissettiği için beni sevmeyen birisiyle yapaamam dedi sevgimi içimde yaşatırım. kararını verene kadar beni arama önce babana söyle kararını sonra beni ara dedi. Konuşmuyooruz iki gündür o yüzden.

bence kendini dinlemen için iyi bir fırsat olmuş.umarım en doğru kararı verirsin...

bence kendini dinlemen için iyi bir fırsat olmuş.umarım en doğru kararı verirsin...

bu akşam abim sordu ne karar verdin diye veremedim dedim.Fikirlerini söyledi bence bu şekilde onuda kendinide daha mutsuz edersin diyo. Ben böyle bişey hissetsem onun yerinde olsam kesinlikle konuşmam bile o çok sevdiği için yapıyo göz görmeyince gönül katlanır ayrılman daha hayırlı diyor bilmiyorum. Sanırım evlendiğimizde de çok yıpratcak bizi bu durum. Ama bu kararı verip bitirmek yinede çok zor geliyo

8 yıldır mı birlikteydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…