Karar vermem gerekiyor ne duygularım ne düşüncelerim bişey söylemiyor.

8 yıla yakın 2006 şubattan beri

uzun bir süre... alışkanlık mı,sevgin mi bitti yada uzun bi süre olduğu için böle bi süreçten mi geçiosun çok iyi düşünmen lazım.ayrılık kararı alıpta sevgini sonra anlaman çok zor olur senin için. lütfen iyi düşün..

Bi' cacık olmaz bu ilişkiden. Ayrıl gitsin. İnsan hayran olmadığı, sevmediği biriyle aynı yatağı kolay paylaşamaz. Yarın öbür gün başka birine aşık olursun, mahvolursun. İyisi mi, sevdiğin biriyle evlen bari.
Bu arada, başıma geldi, ondan biliyorum yani. 8. yılın sonunda bitirdim ilişkiyi. Eşya bile almaya başlamıştık, evlenecektik kim sorarsa. Sevmiyordum ama iyi biriydi ve şefkatliydi diye sürdürdüm işte. Sonra da bitirdim, son anda. Pişman mıyım? Hiiiç mi hiç değilim.

canim btun mesajlari okuyamadm ama ddgngbi sikntmz benziyo ama tek fark sen nisanlsn yani isin icine aileler cevre grmis cok iyi dusun blyorm insan cevap veremyo kendine ama dogru karar vereblmen icn kendnle baş başa kalman lazm

evet bende ondan korkuyorum

Peki onunla yaşadıklarından pişman mısın.

canim btun mesajlari okuyamadm ama ddgngbi sikntmz benziyo ama tek fark sen nisanlsn yani isin icine aileler cevre grmis cok iyi dusun blyorm insan cevap veremyo kendine ama dogru karar vereblmen icn kendnle baş başa kalman lazm

evet nişan olunca daha zor bohçalardı vesaireydi iş uzadıkça onun hakkı bana daha çok geçiyo ve onun haklarının karşısında eziliyorum.

ben de aynı durumdaydım. seviyor olsan kafan karışmazdı. ayrıl yoluna bak.

Hayır, değilim. Hepsi yaşandığı anda güzeldi. Ama yaşamımın geri kalanında mutsuz olacağımı anladım son bir iki senede.

Bende onunla yaşadığım hiçbişeyden pişman değilim. Hayatımdaki en önemli en değerli insanların başında gelir.

bende asla ayrıl diyemem ama onun için üzülüyorum, ondan ayrılırsam yıkılır falan düşüncelerinden sıyrılmalısın. bende 5 senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve günlerce ağladım ona bunu nasıl yaparım, çok üzülür yok bilmem ne olur falan... sonuç o beni bıraktı gitti. aylarca arayıp sormadı. değil benim, arkadaşlarımın telefonlarına bile çıkmadı. elbetteki haklı yanları olabilir ama önce kendini düşünmeli insan. bunu geçte olsa anladım.

neden bıraktı çok özel değilse.

sen ayrılacaz deyince panik olmuş..onun dışında kolunu kaldırıp da birşey yapmayacakmış anlaşılan..

yani ilerisini sen düşün..ölç biç gerekeni yap..nişanlınla tekrar barışmak zorunda değilsin...

Ne güzel demiş bir arkadaş. "Hayran olmadığın insanla bir ömür nasıl geçireceksin". Kesinlikle çok doğru. Bu şefkat, acıma duygusu, onu üzmemek için ilişki sürdürmek ancak seni mutsuz eder evlilikte. Gözlerine bakmak, elini tutmak, sarılmak, aynı yatağı paylaşmak zulüm gelmeye başlar bir süre sonra. Sendeki sadece alışkanlık olmuş. O insanın varlığına. O kadar zaman vermiş olduğunuz emek düşündürüyor. Onca zaman evlilik hayallerini sadece onla kurmuşsun ve sanki başkasıyla olamazmış gibi geliyor artık. Sen duygusuz bir insan filan değilsin. Sadece ona karşı olan "aşk" duygun bitmiş. Belki de hiç olmamış. Çok uzun süre çıkmışsınız. Küçükken aşk sandığın bir şey şimdi kaybolabilir. Bu yüzden kendini duygusuz sanıyorsun. Sevgi vardır tabiki, olacak. Ama herkesi sevebilirsin, herşeyi. Anneni, babanı, arkadaşını, bir ağacı, bir kitabı. Evlilik için aşk lazım.. Aşk geçici bir duygu değil midir demişsin bir yerde, bence aşk sürekliliği olan yalnızca bazen hiddetlenen bazen sakinleşen ama bu duyguyu yaşadığın insana karşı sürekli içinde yaşadığın bir duygu.

Son düzenleme:
neden bıraktı çok özel değilse.

bence bu iş olmucak babanı ikna edemeyiz dedi çekti gitti. 8 ay boyunca ne kendi bişey yaptı ne benim ona ulaşmama izin verdi. 8 ay gectı ben acımı yasadım, kabullendim, kendıme geldım. arkadaşımla görüştü barışsak mı diye! dalga geçiyor herhalde dedim...

Ayrıldığınız kişi çok seviyomuydu ayrıldıktan sonra ne yaptı kendini toparlayabildi mi

karşı taraftan haberim yok ben ayrılmadım evlendim kararsız olduğum halde. biraz da acıyordum ona. o bana hiç acımadı, 2 ayda takılar için babamın evine yolladı.

kendine değer ver yani. emin de değilsen bi işe kalkışma

Siz evlendikten sonra ayrıldınız daha kötü bi durum.

o kadar seviyo ediyo dedim bişey hissetmediğim halde devam etme kararı aldım babam istemediği halde ama ne oldu beyefendi yine ayrılmamıza konu olan adam için bana ağzına geleni saydı adamı yüceltti beni yerin dibine soktu. Gerçekten bu dünyada kendinden başkasını düşünmiycekmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…