8 yıla yakın 2006 şubattan beri
uzun bir süre... alışkanlık mı,sevgin mi bitti yada uzun bi süre olduğu için böle bi süreçten mi geçiosun çok iyi düşünmen lazım.ayrılık kararı alıpta sevgini sonra anlaman çok zor olur senin için. lütfen iyi düşün..
Bi' cacık olmaz bu ilişkiden. Ayrıl gitsin. İnsan hayran olmadığı, sevmediği biriyle aynı yatağı kolay paylaşamaz. Yarın öbür gün başka birine aşık olursun, mahvolursun. İyisi mi, sevdiğin biriyle evlen bari.
Bu arada, başıma geldi, ondan biliyorum yani. 8. yılın sonunda bitirdim ilişkiyi. Eşya bile almaya başlamıştık, evlenecektik kim sorarsa. Sevmiyordum ama iyi biriydi ve şefkatliydi diye sürdürdüm işte. Sonra da bitirdim, son anda. Pişman mıyım? Hiiiç mi hiç değilim.
canim btun mesajlari okuyamadm ama ddgngbi sikntmz benziyo ama tek fark sen nisanlsn yani isin icine aileler cevre grmis cok iyi dusun blyorm insan cevap veremyo kendine ama dogru karar vereblmen icn kendnle baş başa kalman lazm
Peki onunla yaşadıklarından pişman mısın.
buna bile cevap veremiyorum. benim için çok değerli üzülmesini hiç bi şekilde istemiyorum. ama konuşmaya devam ettiğimde soğuk davranışlarımdan dolayı üzülüyor.Biz ayrılalı 2 ayı geçti 1 ay kendini affettirmek için hiç birşey yapmadı durum öyle olunca bende kafamda bitirmiştim. sonra şans istedi ve ben allak bullak oldum.
Hayır, değilim. Hepsi yaşandığı anda güzeldi. Ama yaşamımın geri kalanında mutsuz olacağımı anladım son bir iki senede.
bende asla ayrıl diyemem ama onun için üzülüyorum, ondan ayrılırsam yıkılır falan düşüncelerinden sıyrılmalısın. bende 5 senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve günlerce ağladım ona bunu nasıl yaparım, çok üzülür yok bilmem ne olur falan... sonuç o beni bıraktı gitti. aylarca arayıp sormadı. değil benim, arkadaşlarımın telefonlarına bile çıkmadı. elbetteki haklı yanları olabilir ama önce kendini düşünmeli insan. bunu geçte olsa anladım.
yok bişey hissetmeme benim yapımda var başkaları yüzünden yalan söylediği için güvenim sarsldı o yüzden ayrıldık. Hatalı olduğu halde bohçaları getircez diyene kadar bişey yapmadı sonra çok çabaladı fakat bu duygusuzluktan dolayı karar veremiyorum. Nefret ediyorum hiç bişey hissetmemehuyumdan yaşayan ölü gibiyim. Devam etmeye çabalıyorum uzakta telefonda konuşurken içime sıkıntı giriyo. Ama 8 yıl uğraştık ve beni gerçekten sevdiğini biiliyorum. Hem ayrılınca pişman olur muyum diye düşünüyorum o kadar seven birisi çıkmaz karşıma diye hemde barışınca çünkü ailemi zorlukla ikna etmiştim maddi sıkıntılardan dolayı. Babam şimdi yine karşı çıkıyor ben devam edicem deyipte bi daha sorun yaşarsam yüzüm olmaz. Beni mutlu etmeye çabalarken kendini çok yıpratcak onu düşünüyorum. Bisürü şey var
neden bıraktı çok özel değilse.
Ayrıldığınız kişi çok seviyomuydu ayrıldıktan sonra ne yaptı kendini toparlayabildi mi
karşı taraftan haberim yokben ayrılmadım evlendim kararsız olduğum halde. biraz da acıyordum ona. o bana hiç acımadı, 2 ayda takılar için babamın evine yolladı.
kendine değer ver yani. emin de değilsen bi işe kalkışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?