- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
8 15:30 mu saka gibi burda saatler onsekilde değil malesef. yada ben bilmiyorum hiç gidip başvurma şansım olmadiDaha rahat imkanları olan bir okula geçme şansınız yok mu? Özelde öğretmen çok yakınım var, biri yeğenim. 8-15.30 arası çalışıyor. Maaşı da güzel bildiğim kadarıyla.
E bi deneyin şansınızı, özel okullar öğretmen alıyor şu an deli gibi. Sözleşme dönemi. Benim pazartesi iki okulla görüşmem var mesela, ikisine de başvurmadım kendileri teklif ettiler. Şartları görüşmedim şu an, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. Ama sabah 7 akşam 7 derlerse kabul etmem.8 15:30 mu saka gibi burda saatler onsekilde değil malesef. yada ben bilmiyorum hiç gidip başvurma şansım olmadi
Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisiE bi deneyin şansınızı, özel okullar öğretmen alıyor şu an deli gibi. Sözleşme dönemi. Benim pazartesi iki okulla görüşmem var mesela, ikisine de başvurmadım kendileri teklif ettiler. Şartları görüşmedim şu an, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. Ama sabah 7 akşam 7 derlerse kabul etmem.
Hiç düşünmeden ayrılın.Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisi
Sabah 8 akşam beş ama ayın 1 haftası 7 de çıkıyorum 8 de mesai başlıyor evden 7 de çıkıyorumSabah 7 akşam 7 öğretmenlik miNasıl dayanıyorsunuz gerçekten çok zor, büyük konuşmayayım başıma gelmedi sonuçta ama asla yapamazdım diye düşünüyorum.
Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisi
Niye kabul ediyorsunuz bu şartlarda çalışmayı? Devlette ücretli öğretmenlik yapsanız asgari ücretten fazlasını kazanırsınız.Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisi
Ben bu ortamdan kurtulmak istiyorumKocayı, onu bunu boşverin, siz ne istiyorsunuz? Bu işi seviyorum diyorsanız yapın, sevmiyorsanız yapmayın. Sosyalllik başka şekillerle de olur, spora gidersiniz, arkadaşlarla kahve içmeye çıkarsınız ... yani çalışan bir insansnız bunlar bi,r noktadan sonra kesmez tabi, ben olsam ara veririm biraz sonra saatleri daha az bir iş bakarım.
Paraya ihtiyacınız yoksa siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız.
SGKya sikayet edin
Ben bu ortamdan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?