karar vermemde yardımcı olurmusunuz?ama empati yaparak (dikkat çok uzun)

boyle dertlenen insan ..insanıda derde sokar..ben sahsen sevmem oyle seyleri artı bide yenisi kültürlü dediniz...cocuklara bişeyler veren bakıcıda önemli..bence bay bay lolımıs yap kadına:)

artist sanki hahaha

Benimde 16 aylık kızım var uzun bir dönem kızıma babannesi baktı. İnan çocuklarını akraban da olsa birine emanet etmek çok zor. Herşeyden önemlisi çocuk... ona iyi örnek olabilecek dilinden anlayacak bu işi sadece para için değil gerçekten sevdiği için yapacak biri olmalı. Kısaca yeni bakıcıyı beğendiysen kesinlikle eskisine acıma ve duygu sömürüsüne yenik düşme.

Benimde 16 aylık kızım var uzun bir dönem kızıma babannesi baktı. İnan çocuklarını akraban da olsa birine emanet etmek çok zor. Herşeyden önemlisi çocuk... ona iyi örnek olabilecek dilinden anlayacak bu işi sadece para için değil gerçekten sevdiği için yapacak biri olmalı. Kısaca yeni bakıcıyı beğendiysen kesinlikle eskisine acıma ve duygu sömürüsüne yenik düşme.

yeni bakıcı diye bişey kalmadı mallesef. tekrar başa döndük. hepsinin sonradan bi sorunu çıkıyo ortya. en büyük sorun onların da çocuklarının olması. buda benim imtihanım mı acaba desem.böyle kolay imtihanmı olur.:sm_confused: hayırlısı artık . aramaya devam anlayacağınız. eşim ise eskiyle devam edelim diyor. sözleşme imzalat. kamera takılsın vs.vs. :delphin:

seninde sorunların var galiba. çocukta yaparım kariyerde demesi kolay. ama uygulaması çok zorrrrr:hulya:

arkadaşlar şu anda 11 aylık bir kızım ve 8 yaşında bir oğlum var. ve maalesef çıcuklarımı bırakabileceğim , nede eve gelecek bi yakınım yok mecburen bakıcı bakıyor. şu anda çalışan bakıcımla 2 aydır tanışıyoruz. bir vasıtayla adresimi almış geldi görüştük. işe başlamam da az bir zaman kalmıştı. kadın hoşuma gitii. çocuklarının okulundan felan araştırdık. iyi dediler. ve anlaştık. bir ay birlikte çalıştık. çocuğu hemen teslim etmek istemedim. evdeyken onu kabullensin dedim. gayet iyiyidi. sonra işe başladı. fiyat konusunda diğer konulrda hiç bir problem yoktu. ilk maaşından 10 gün sonra felan kadında şikayetler başladı. ilk olarak eşinden dertlendi. paranın hepsini aldığını oyüzden çalışmanın zor geldiğini söyledi. ardından oğlumun onu çok yorduğunu dayanamadığını söyledi. ardından temizliğin onu yorduğunu söyledi. (hafta sonuda geliyordu.) bunları tabi zaman yayarak anlattı. son olarak eşine bir ders vermek için işten ayrılmak istdeğini söyleid. ve en sonunda paranın az olduğunu bu paraya çalışmak istemediğini söyledi. temizliği çıkartayım dedim kabul etmedi. ayak diredi. ikna etmeye çalıştım.şartları iyileştirmeye çalışacağımı ifade ettim . yok . sonunda tamam ayrıl deyip yeni bakıcı aramaya koyuldum. çok gelen oldu . bakıcım her seferinde bana sormaya başladı. buldunmu birisini diye. sonra yavaş yavaş çocuklar bana alıştı. işte eşimin haberi yok çıkacağımdan bana çok kızar. yeni bi iş nasıl bulurm demeye başladı. en son bir bayan geldi. güvendiğim birisi vasıtasıyla tanıştık. kültürlü. düzgün bir hanım. hoşuma gitii. ve görüşme evimde oldu. o gittikten sonra bakıcım lütfen beni ayırma. bak çocuklara çok alıştım. paraya razıyım çalışalım dedi.
ne yapacağımı tam bilemiyorum. aslında yalalarına denk geldim çalışmak içimden gelmiyo. ama çocuklar gerçekten alıştı. oğluma sordum ben onu istiyorum diyor. kafam karıştı anlayacğınız böyle durumlarda insan sağlıklı düşünemiyor. bana ordan bakıp yorumda bulunurmusunuz.

Haftanin 7 günü nasil calisiyor bakiciniz sartlar cok agir degilmi,5 gün birde hafta sonu yazmissiniz.
Tutmak istediginiz yeni bakicinizdada sorunlar cikmis,demekki kimse 4/4 lük degil.
Madem cocuklariniz bu kisiye alismis,orta yolu bulun...
Insaallah hersey düzelir...

Son düzenleme:
İlk gelen bakıcınızın baya derdi varmış boşverin dertleriyle başbaşa bırakın onu.Yol verin gitsin :delphin:

Başka birine bakın

arkadaşım eğer işi biitirdiysen bir daha evine girememeli en son gün söyleseydin...bebeğini emanet etme artık..sen izin al iki üç gün ona verme bebeği artık ya bişey yapar bi de...

Haftanin 7 günü nasil calisiyor bakiciniz sartlar cok agir degilmi,5 gün birde hafta sonu yazmissiniz.
Tutmak istediginiz yeni bakicinizdada sorunlar cikmis,demekki kimse 4/4 lük degil.
Madem cocuklariniz bu kisiye alismis,orta yolu bulun...
Insaallah hersey düzelir...

yanlış anlaşılmış canım. hafta sonu cumartesi yarım gelecekti.

ama artık o dosya kapandı. çok yalanını yakaladım.son yalan son noktayı koydu.ayrıldı. yeni birini arıyoruz. :delphin:

hiç düşünmene gerek yok cnm bırak gitsin bahanelerini okurken bana gına geldi yani yeni bulduğun bayan madem ii ve kültürlü onunla anlaş o baksın çocuklarına sonuçta bakıcılıkta kültürde öenemli

yorum yazan hekeze tşk. bakıcı sorunumu hallettim. karşı komşuöla anlaştık. şimdilik iyi gidiyor. inş. hep böyle devam eder

Son düzenleme:
hemen o bakıcının işine son ver biz anneler çalışıyoruz diye diğer seviyesiz insanların oyuncağı değiliz. sende kimim kimsem yok dediysen o aklı sıra seni denemiş ayaklarıma kapansın diye düşünmüştür. bence ona bu fırsatı tanıma çünkü aynılarını bir daha deneyecektir.

Back
X