eşinizle hiç bi sorununuz yok sadece bi kart buldunuz ve eşiniz inkar ediyor ya eşiniz gerçktn doğru sölüyorsa bu arada eşiniz ne iş yapıyor ? emin olmadığınız bi konu içinmi boşanmak istiyorsunuz ? önce bi emin olun eşim beni sewiyor diyorsunuz çünkü anladığım kadarıyla ailesiyle ilgilide biri
Esim sirket yonetiminde calisiyo..
Evde durum cok guzel,benim psikolojim disinda.
Kavga gurultu cikmaz, hem cocuklar hem ben gereken ilgiyi goruyoruz..
Bu konuyu atlatmam icin esim ulke degistirmeyi bile dusunuyo. Burdan uzak biryer iyi gelebilir diye..
Inanmak istiyorum. Yapmissa bile bir hata ve ders almistir diye dusunuyorum.
Yapip sonra arkasina bile bakmayanlarla kisyasliyorum hep
ben anlamadim sorun nedir?
tarif ettiginiz es mükemmel ötesi
adam dogru söylüyor yüksek ihtimal kart kendine ait degil
Kart kisiselmis tek kullanim yapilmiyo. Clubu aradim sordum. Ama uzerinde isim falan yok sadece dort harfli bir uye kodu vardi..işyerindeki bayanla olan muhabbetten sonra senin takipte olduğunu kestireceğinden kartlı bir sisteme üye olma ihtimalini düşük buldum acaba denemek için felan birindenmi aldıki?
Kocanın masum olduğunu düşünmüyorum ama ihtimaller üzerine boşanırsan acabalar hayatını en az şimdiki kadar zindan etmezmi?
atlatmaniz icin ülke degistirmeyi bile düsünüyor mu??
benim anlamadigim buraya neden konu actiniz siz?
sence eşin böle bişey yaparmı ona güveniyormusun ? bunu en ii sen bilirsin gerçkten eşinin böle bişi ypcğına inanıyorsan arada gven yok demktr ama bilemedim yaa
Ajanda arabada duruyordu hep.. Arabayi gerektigi zaman herkezin almasi mumkun zaten...Eşin ajandasını iş yerine götürüyor mu?
Ne malum aynı şirkette çalışan ve eşinde gözü olan birinin bu kartı oraya sıkıştırmadığı?
Eğer götürmüyorsa görüştüğünüz, evinize rahatça girip çıkan, mutluluğunuzu çekemeyen biri koymuşta olabilir.
Bu ihtimalleri de düşündün mü?
Anlattıklarından yola çıkarak eşinin masum olduğunu hissettim ben.. Bence boşanmayı bir kenara bırakıp,bir müddet izlemede kal.
elinizde eşinizin sizi aldattığına dair somut bir kanıt yokken boşanmayı düşünmeyin bence..
kullandığı araba zaten eşinize ait değil belki dediği gibi başka biri koymuştur, en azından eşinizi bir süre takip edin ne gibi değişiklik olacak size karşı gerçekten gittiyse yine gitmek isteyecektir bir şekilde açık verir diye düşünüyorum..
şuan beklemede kalın evliliğinizi de kendinize zehir etmeyin inş. düşündüğünüz gibi bir durum söz konusu bile değildir.
Ben ortada bir aldatma göremedim.. Sonuçta suç ispatlanana kadar herkes masumdur.. Ne zaman gidecek ki adam bütün zamanını size ayırıyormuş..
Birlikte bir terapiye gidin.. Gururunuzu kıran bir durum yok. Şirket yönetiminde ise,herhangi biri olabilir,teklif edilmiş olabilir..Kötü niyetli biri bırakmış olabilir..
önce bi sakin düşünün bence hiç bişey yokmuş gibi hayatınıza devam edin ve madem maddi durumuunuz iyi eşinizi takip ettirin en azından bi şüphe yada varsayımla değilde gerçekle karar vermek durumunda kalırsınız.kendinizde söylüyorsunuz bu kartı bi başkasıda koymuş olabilir.ve sizde hiç yok yere yuvanızı dağıttığınızla kalırsınız.evet gurur çok önemli ama annelerin biraz gururu kenara koyup çocuklarını düşünmesi gerektğini düşünüyorum ben heleki sizin durumunuzda....
Birde sanırım siz eşinizden değilde maddiyattan vazgeçemiyorsunuz eğer böyleyse bu kabul edip hayatınızı yaşayın derin ben.
Kartin ajandadan cikmasi bir kanit bence. Belki calisma saatleri icinde gidiyodur diye dusundum..
Ben psikiyatriste gittim ama hap verip uyutuyo hep, cocuklara bakicak gucum kalmiyo.
Terapiste gitmeyi esim onerdi cunku cocuklar yattigi gibi benim aglama krizim tutuyo. Ama onuda ben istemiyorum. Neden bilmiyorum ama icinden gelmiyo
Terapiste ben istemedim o zaman sonra konu kapandi..Canım benim kastettiğim psikiyatr değil.. Eşinle birlikte gideceğin bir aile terapisinden bahsediyorum.. Bir tek sorununuzu çözse,büyük bir adımdır..
Bu ağlama krizlerinin nedeni hep bu kart mı başka bir şeyler de var mı?
Peki bu tartışmadan sonra eşin,seni rahatlatmak ve masum olduğunu kanıtlamak için ne yaptı.. Yani sadece o kart bulundu ve bitti mi? O karttan haberi yoksa (gerçekten) o kartın nereden geldiğini bulması gerekir.. Seni ikna edecek şekilde gerçekten bir çaba harcamalı...
simdi bu yazdiklarima kesin tepkiler gelecek ama varsayalim ki esiniz bu clube gitti. ne yapti orda? cinsellik yasadi dimi? evet bir kadin icin hazmedilemez birsey bu. bende edemezdim ama bir yandan da yazdiklariniza bakinca esini ve ailesini cok seven ve deger veren bir adam görüyorum. belki cinsel anlamda sizden isteyemedigi seyler vardir. ne bilim hani belki size anormal gelir yada ondan sogursunuz diye korktugu seyler. bizler icin degil ama erkekler icin genelde cinsellik ve ask iki ayri konu. yani bence de gitmedi esiniz o clube. belli ki oraya gitti diyen ve arabayi da ara sira alan kisi sizin aranizi bozmak istiyor. ama gitmisse bile onunla konusun, eksik hissettigi seyler mi var diye sorun ve kalbinizi dinleyin. ne para nede pul saadet getirmez insana. terapiye gitmek de dogru geldi bana. sonucta evliligi kurtarmak icin acik acik konusmak gerekiyor ve bazen arada bir yabanci olunca daha kolay oluyor hisleri dile getirmek. bence evliliginizi hemen kestirip atmayin cünkü her kadinin hayali böyle ilgili bir koca. her zaman tek cözüm bosanmak degil!
Sende söylüyorsun işte.. Senin hakkında da ileri geri konuşan bir insan sana bunu söylemiş ve bu kişinin istediğinde arabaya erişme şansı var.. Bence o kartı oraya onun koymuş olması gayet mümkün. Bu ihtimali aklından çıkartma lütfen.
Bir de eşin bu olaydan hiç şüphe kalmayacak şekilde aklansa bile sen yine de meslek kursuna git. İnsan kendini daha güvende hissediyor mesleği olduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?