Karar...

Oncecan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
90
0
16
Diğer
Merhaba haninlar...

Daha once actigim konu vardi.. Kocamin ajandasinda erotik bir clube ait uye karti bulmustum...
Konu hala taze duruyo bende. Yapmadim benim degil diye yalvariyo esim ama ben inanamiyorum..

Bosanmak istiyorum ama nasil yapicam, nerden baslicam bilmiyorum.

Butun artilari eksileri degerlendirdim. Bosanirsam eksiler arasinda kaybolucam kesin ama beynime gruruma bunu anlatamiyorum..

Tarafsiz sekilde yardim etmenizi istiyorum lutfen..

Oncelikle cok seviyorum onsuz kalmak beni cok urpertiyo..

Kocamin bana davranislari ilgisi sevgisi cok yuksek, butun bos vaktini bize harcar hatta bazen ise bile gitmez bizimle evde durmak icin.

Cocuklar deseniz cok bagimlilar babaya. Aksam gelis saati biraz uzasin telefona sarilirlar..

Maddi durumunda bende etkisi cok fazla. Bir meslegim yok ayrilsam is bulmam nerdeyse imkansiz. Yani cocuklara yetersiz olucam..
Su anki maddi durum derseniz.. Birak bizi sulaleye bakicak guce sahip esim.
Luks hediyeler, aylik tatiller, cocuklar hic eksiksiz.
Ayrilirsam eger ne bu evin gideri ne arabamin masrafini karsilayamam ve bunlari arkamda birakicam.. En onemlisi cocuklara bisi almak icin kocama muthac olucam..
Belkide bu kadar yalvarmasini dinlemedigim icin bize arkasini donucek hatta baskalarina kapilip bizi unutarak intikam alicak..

Gece disari cikma, alkol alma, gec saatte eve gelme hatta bir kere telefonu saklamis bir insan degildir nasil olurda duzenli sekilde erotik clube gidebilir anlam veremiyorum. Ya dedikleri dogruysa yapmamissa eger???

Ayrilirsam tek olumlu olan grurum olucak. Ama diger herseyi kaybedicem...

Ayrilmasam cocuklar benim pesimde savrulmicak. Guzel olucak onlarin hayati. Ayrica belirtiyim asla onlara benim durumum yansimiyo. Ilk hafta sadce ilgisiz kaldilar sonra yine onlara odaklanmayi basardim...

Grurummu yoksa su an cocuklara verebiliceklerimmi??
Biraz daha buyumelerini beklemek daha sonra tekrar gozden gecirmekte istiyorum en azindan bu arada bir meslek edinebilirim belki...

Mantigim bosanmiyo bu hayati birakamiyo, kalbim bosanmiyo cunku seviyorum sevildigimi hissediyorum..
Bu kadar artilara kaniyorum
Ama grurumu yerden toparlayamadim bi turlu...

eşinizle hiç bi sorununuz yok sadece bi kart buldunuz ve eşiniz inkar ediyor ya eşiniz gerçktn doğru sölüyorsa bu arada eşiniz ne iş yapıyor ? emin olmadığınız bi konu içinmi boşanmak istiyorsunuz ? önce bi emin olun eşim beni sewiyor diyorsunuz çünkü anladığım kadarıyla ailesiyle ilgilide biri

Esim sirket yonetiminde calisiyo..

Evde durum cok guzel,benim psikolojim disinda.
Kavga gurultu cikmaz, hem cocuklar hem ben gereken ilgiyi goruyoruz..

Bu konuyu atlatmam icin esim ulke degistirmeyi bile dusunuyo. Burdan uzak biryer iyi gelebilir diye..
Inanmak istiyorum. Yapmissa bile bir hata ve ders almistir diye dusunuyorum.
Yapip sonra arkasina bile bakmayanlarla kisyasliyorum hep

ben anlamadim sorun nedir?
tarif ettiginiz es mükemmel ötesi
adam dogru söylüyor yüksek ihtimal kart kendine ait degil

işyerindeki bayanla olan muhabbetten sonra senin takipte olduğunu kestireceğinden kartlı bir sisteme üye olma ihtimalini düşük buldum acaba denemek için felan birindenmi aldıki?

Kocanın masum olduğunu düşünmüyorum ama ihtimaller üzerine boşanırsan acabalar hayatını en az şimdiki kadar zindan etmezmi?

atlatmaniz icin ülke degistirmeyi bile düsünüyor mu??

benim anlamadigim buraya neden konu actiniz siz?

sence eşin böle bişey yaparmı ona güveniyormusun ? bunu en ii sen bilirsin gerçkten eşinin böle bişi ypcğına inanıyorsan arada gven yok demktr ama bilemedim yaa

ben anlamadim sorun nedir?
tarif ettiginiz es mükemmel ötesi
adam dogru söylüyor yüksek ihtimal kart kendine ait degil

Tarif ettigim koca mukemmel degil, bize yasattigi hayat mukemmel.. Hakkini yemek istemiyorum tabi ilgili birisi evle. Ama cok grur kirici bir olay atlatamadim ki..

Kart kisiselmis tek kullanim yapilmiyo. Clubu aradim sordum. Ama uzerinde isim falan yok sadece dort harfli bir uye kodu vardi..
Benimde icinden cikamadigim konu dediginiz sey. Kanitlayip bosansam bile, ondan sonra beni bekleyen hayat daha zor. Cocuklar olmasa belki goze alicam ama. Kendi grurumu kurtarmak adina onlari pesinden suruklemek istemiyorum..

atlatmaniz icin ülke degistirmeyi bile düsünüyor mu??

benim anlamadigim buraya neden konu actiniz siz?

Konu acma sebebim cok acik..
Aldatilmayi nasil hazmederim, yapmanin yollari varmi. Basarirmiyim. En onemlisi sans verip mutlu olan varmi ogrenmek..

sence eşin böle bişey yaparmı ona güveniyormusun ? bunu en ii sen bilirsin gerçkten eşinin böle bişi ypcğına inanıyorsan arada gven yok demktr ama bilemedim yaa

Asla guvenmiyorum ama surekli takipte etmem...
Konuyu konustugumda, sana saygim yoksa bile cocuklara olur, biriyle aldatmayi yakistirsan yine kanitlamaya calisirim ama duzenli erotik clube gidicek kadar adi degilim. O kadar ac gozlu degilim diyo.. Karti kesinlikle kabul etmiyo. Kullandigi araba baskalarinin elinede geciyo. Belki biri koydu diye soyluyo..

Eşin ajandasını iş yerine götürüyor mu?

Ne malum aynı şirkette çalışan ve eşinde gözü olan birinin bu kartı oraya sıkıştırmadığı?

Eğer götürmüyorsa görüştüğünüz, evinize rahatça girip çıkan, mutluluğunuzu çekemeyen biri koymuşta olabilir.

Bu ihtimalleri de düşündün mü?

Anlattıklarından yola çıkarak eşinin masum olduğunu hissettim ben.. Bence boşanmayı bir kenara bırakıp,bir müddet izlemede kal.

Son düzenleme:
elinizde eşinizin sizi aldattığına dair somut bir kanıt yokken boşanmayı düşünmeyin bence..
kullandığı araba zaten eşinize ait değil belki dediği gibi başka biri koymuştur, en azından eşinizi bir süre takip edin ne gibi değişiklik olacak size karşı gerçekten gittiyse yine gitmek isteyecektir bir şekilde açık verir diye düşünüyorum..
şuan beklemede kalın evliliğinizi de kendinize zehir etmeyin inş. düşündüğünüz gibi bir durum söz konusu bile değildir.

Ben ortada bir aldatma göremedim.. Sonuçta suç ispatlanana kadar herkes masumdur.. Ne zaman gidecek ki adam bütün zamanını size ayırıyormuş..

Birlikte bir terapiye gidin.. Gururunuzu kıran bir durum yok. Şirket yönetiminde ise,herhangi biri olabilir,teklif edilmiş olabilir..Kötü niyetli biri bırakmış olabilir..

Ajanda arabada duruyordu hep.. Arabayi gerektigi zaman herkezin almasi mumkun zaten...
Evime girip cikan birinden suphe edemiyorum malesef.. Ama daha once aramizin gergin oldugu biri esimin o clube gittigini soylemisti. Bende ustunede durmadim cunku benden icinde ileri geri konustu.
Bu kartta o kisinin dedigi yere ait. O ve kiside arabaya girebilme ihtimali var...
Bunlari dusundum ama neden kocami masum cikaramiyorum. Bosanmak istiyorum ama elimden gelen bisi yok. Nasil basederim duygularimla onu basarmaya ihtiyacim var ..

Insallah degildir..
Su anda beklemede falanda duramiyorum. Yapsada elim kolum bagli bekliyorum. Tek olumlu planim birkac yil yoksayip olayi, cocuklari buyutup meslek okuluna gitmek..

Kartin ajandadan cikmasi bir kanit bence. Belki calisma saatleri icinde gidiyodur diye dusundum..
Ben psikiyatriste gittim ama hap verip uyutuyo hep, cocuklara bakicak gucum kalmiyo.
Terapiste gitmeyi esim onerdi cunku cocuklar yattigi gibi benim aglama krizim tutuyo. Ama onuda ben istemiyorum. Neden bilmiyorum ama icinden gelmiyo

önce bi sakin düşünün bence hiç bişey yokmuş gibi hayatınıza devam edin ve madem maddi durumuunuz iyi eşinizi takip ettirin en azından bi şüphe yada varsayımla değilde gerçekle karar vermek durumunda kalırsınız.kendinizde söylüyorsunuz bu kartı bi başkasıda koymuş olabilir.ve sizde hiç yok yere yuvanızı dağıttığınızla kalırsınız.evet gurur çok önemli ama annelerin biraz gururu kenara koyup çocuklarını düşünmesi gerektğini düşünüyorum ben heleki sizin durumunuzda....

Birde sanırım siz eşinizden değilde maddiyattan vazgeçemiyorsunuz eğer böyleyse bu kabul edip hayatınızı yaşayın derin ben.

Ilk sebep dediginiz gibi maddiyat.
Kendi grurum adina iki masum cocugu pesimde surumek istemiyorum.

Tek basina yapmadi sonucta bu gucu benimde destegim cok.

Birde ben gidince illaki yerim dolucak bunuda kaldiramicam eminim. Ben iki cocuk icin butun gucumu kullanirken belki o gununu gun edicek.. Ve bu beni dahada cikmaza sokucak..

Cok denedim Gezip tozup cocuklarla dort dortluk yasayip kocami takmamayi ama cok zor. Insan sevdigi kisiyi baskasi ile hayal bile edemiyo. Sevgi tukense benki daha guzel olucak..

simdi bu yazdiklarima kesin tepkiler gelecek ama varsayalim ki esiniz bu clube gitti. ne yapti orda? cinsellik yasadi dimi? evet bir kadin icin hazmedilemez birsey bu. bende edemezdim ama bir yandan da yazdiklariniza bakinca esini ve ailesini cok seven ve deger veren bir adam görüyorum. belki cinsel anlamda sizden isteyemedigi seyler vardir. ne bilim hani belki size anormal gelir yada ondan sogursunuz diye korktugu seyler. bizler icin degil ama erkekler icin genelde cinsellik ve ask iki ayri konu. yani bence de gitmedi esiniz o clube. belli ki oraya gitti diyen ve arabayi da ara sira alan kisi sizin aranizi bozmak istiyor. ama gitmisse bile onunla konusun, eksik hissettigi seyler mi var diye sorun ve kalbinizi dinleyin. ne para nede pul saadet getirmez insana. terapiye gitmek de dogru geldi bana. sonucta evliligi kurtarmak icin acik acik konusmak gerekiyor ve bazen arada bir yabanci olunca daha kolay oluyor hisleri dile getirmek. bence evliliginizi hemen kestirip atmayin cünkü her kadinin hayali böyle ilgili bir koca. her zaman tek cözüm bosanmak degil!

Canım benim kastettiğim psikiyatr değil.. Eşinle birlikte gideceğin bir aile terapisinden bahsediyorum.. Bir tek sorununuzu çözse,büyük bir adımdır..

Bu ağlama krizlerinin nedeni hep bu kart mı başka bir şeyler de var mı?

Peki bu tartışmadan sonra eşin,seni rahatlatmak ve masum olduğunu kanıtlamak için ne yaptı.. Yani sadece o kart bulundu ve bitti mi? O karttan haberi yoksa (gerçekten) o kartın nereden geldiğini bulması gerekir.. Seni ikna edecek şekilde gerçekten bir çaba harcamalı...

Sende söylüyorsun işte.. Senin hakkında da ileri geri konuşan bir insan sana bunu söylemiş ve bu kişinin istediğinde arabaya erişme şansı var.. Bence o kartı oraya onun koymuş olması gayet mümkün. Bu ihtimali aklından çıkartma lütfen.

Bir de eşin bu olaydan hiç şüphe kalmayacak şekilde aklansa bile sen yine de meslek kursuna git. İnsan kendini daha güvende hissediyor mesleği olduğunda.

Terapiste ben istemedim o zaman sonra konu kapandi..
Aglama krizi icin baska hic bir sebep yok. Tek konumuz bu..

Kanitlicam dedi ama sonra yapamadi.. Cunku o club eslerin gidip icerde partner degistirme zorunlulugu olan erotik bir yer. boyle bir karti benim ajandama koyan senin gorup ayrilman icin degil, baskasinin bana ait boyle bir kart oldugunu biliip seninle aramda bu tur bi iliski var seninle oyle yerlerde takildigimi sanmalari dedi. Kanitlayamam bana guvenmen icin elimden geleni yaparim diyo..

Benim sakinlesip kafa toplamam icin 4 ayda iki defa supriZ tatil ayarladi..
Evde aglamaya baslayinca sadce sariliyo, agzini bile acmiyo.

Cok sordum eger bu turde saplantin varsa tedavisi var sana destek olucam diye.. Veya farkli konularda beklentinmi var diye.. Asla kabul etmiyo. Kesinlikle cinsel saplantim yok diyo...
Ayrica o clup eslerin gittigi bir yermis
Yanliz giris yok. Icerde baskasiyla esini degistirmen gerekiyo. Niye gitti kimle gitti??? Anlamak kaldirmak cok zor ama gitmek kabul etmekten daha agir geliyor...

Benimde aklimda hep..
Kesinlikle kucuk olan biraz buyusun meslek okuluna baslicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…