Karar...

Cok sordum eger bu turde saplantin varsa tedavisi var sana destek olucam diye.. Veya farkli konularda beklentinmi var diye.. Asla kabul etmiyo. Kesinlikle cinsel saplantim yok diyo...
Ayrica o clup eslerin gittigi bir yermis
Yanliz giris yok. Icerde baskasiyla esini degistirmen gerekiyo. Niye gitti kimle gitti??? Anlamak kaldirmak cok zor ama gitmek kabul etmekten daha agir geliyor...[/QUOTE]

Bence bu adam sucsuz arkadasim. Dedigi gibi biri size iftira atma pesinde. Daha önce de denemis esin oraya gidiyor demis simdi de ikinize camur atma derdinde. Neden ve niye yaparlar böyle birseyi bilmiyorum ama bence o kisiyi alin karsiniza sen bunu dedin mi demedin mi diye yüzlesin esinizle beraber ve madem dedin hadi kanitla diyin o sahisa. Eger esinin korkacagi birsey yoksa o kisiyi senin karsina getirip birlikte yüzlesmekten de cekinmeyecektir!

Kuzum benim, ben gururunu kiracak, bosanmaya sebep bir sey goremedim.

1.si, kartin erotik bir club a ait oldugunu nerden anladin?

2.si, kart sirkete de ait olabilir. Biliyorsunuz, is yaptiklari insanlari, yabanci konuklari bazi sirketler misafir geldiklerinde boyle yerlere eglenmeye goturur, misafirler boyle islere merakliysa tabi.

Ben adamda acikcasi bosanmalik bir kusur goremedim.

Erkekler genelde olayların üzerinden zaman geçince sorunun çözüleceğini sanıyorlar.. O nedenle sessiz kalıyordur.. Ama bence gerçekten kötü bir şey yapsa farklı davranırdı,suçluluk psikolojisiyle hareket ederdi..

Canım onurunu kıracak gerçekten bir şey yok. Lütfen güzel yuvan için şükret.. Eşin bana da masum gibi geliyor.. adam elinden geldiğince sana destek olmaya çalışıyor..

MissCherryBlossom dediğine katılıyorum
"kart sirkete de ait olabilir. Biliyorsunuz, is yaptiklari insanlari, yabanci konuklari bazi sirketler misafir geldiklerinde boyle yerlere eglenmeye goturur, misafirler boyle islere merakliysa tabi. "

Evet büyük şirketlerde bunları yapıyor..

kartın üyelik başlangıç tarihi belli mi, belki sizle evlenmeden önce alınmıştı ama sizden sonra hiç kullanılmadı, ajandanın arasında unutulup kaldı... sadece ortada olan bir kart için, gözle görülen somut bir aldatma vakasına tanık olmadığınız ve şüphelenmediğiniz için bence de boşanmaya yeterli bir durum yok...

bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama eşiniz şirket yönetiyor, sahibi belki de.. ona bu kartı verip davet edecek parayı oralara akıtması için peşinde dolaşacak çok insan olacaktır.. belki çok ısrar edilecek belki bunu çok yakın dostları yapacak.. gitmemiştir belki bırakmayın bence eşinizi.. eşiniz hem maddi durumu ii, hem iş güç yüzünden evine ilgisiz kalmamış bi erkekse gerçekten size bağlıdır..
ama dikkat etmelisiniz o kartı eşinize kadar ulaştıranlar etrafında gezmemeli.. sağlam pabuç olmayan dostlarabiraz mesafe.. çünkü bence bu kadar uygunsuz bişeyin eşinize bi dost eliyle gelmiş olması büyük ihtimal, başka nasıl cüret edilebilsin...

gözünle görmediğin,kulağınla duymadığın,kalbinle onaylamadığın sürece inanma derim... elinde kanıt olarak kendine sunabileceğin netlik kazanmış bir delilin olmadığı,suçu kesinleşmediği sürece eşin masum sayılır.. seninde şuan için onurunun kırılacağı bir durum söz konusu değil...eğer suçlu yada suçsuz ise tez zamanda ortaya çıksın..
Aslında ayrılmak istemiyorsunuz ve eskisi gibi nasıl olacağınızın sorularını sorduğunuz için kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz...heerşeyi zamana bırakın...tekrar eden bir durum karşısında kesin ve net kararınızı alırsınız...

bence her insan hata yapabilir.siz bundan emin değilsiniz bile.eğer eşiniz bunu yapmışsa evet bi kadın için gurur kırıcı.fakat eşiniz sırf bu olaylar yüzünden yaşadıgı yeri bile değiştirmek istiyorsa bence ona bir şans daha tanıyın.sonuçta bizim annelerimizde çok sıkıntılar çekmiş, ama herşeye çocukları için katlanmıştır.eşiniz size yalvardığına göre, eğer böyle birşey yapmışssa bile aklı başına gelmiştir.ve anlattığınız kadarıyla evine bağlı biri.size bağlı biri.Allah bile herşeyi affederken şu üç günlük dünya da bence eşinizi affedip, herşeyi zorda olsa unutmaya çalışın.sonuçta çocuklarınızın geleceğini de düşünmelisiniz.ve çok şükür mutlu bi evliliğiniz oldugunu söylüyosunuz o olay dışında.bence denemeye değer.inş mutlu olursunuz

Bence bu adam sucsuz arkadasim. Dedigi gibi biri size iftira atma pesinde. Daha önce de denemis esin oraya gidiyor demis simdi de ikinize camur atma derdinde. Neden ve niye yaparlar böyle birseyi bilmiyorum ama bence o kisiyi alin karsiniza sen bunu dedin mi demedin mi diye yüzlesin esinizle beraber ve madem dedin hadi kanitla diyin o sahisa. Eger esinin korkacagi birsey yoksa o kisiyi senin karsina getirip birlikte yüzlesmekten de cekinmeyecektir![/QUOTE]

O kisiyle muattap olursak isler daha kotu oluyo.. Hic utanmasi olmayan agzina ne gelirse soyleyen biri. Rezillik ustune rezillik cikiyo.. Esime msj gondermisti " karinin bende gozu var istedigini alamadi kuduruyo" diye.. Bu adamla neyin yuzlesmesini yapabilirim ki? Imkansiz yani

Sen eşinden ayrılmak için bahane arıyorsun. Daha geçerli bi sebep bul.
Ayrilmak icin sebep degilde, aldatilmayi sindirmeye calismak diyelim.

Kartin ait oldugu yeri daha once duymustum sadece isim olarak..

Ustude isim yoktu ama sadce altinda kucuk bir not vardi " kisiye ozeldir" diye

Desteginiz icin cok tesekkurler..
Konuyu acma sebebim artik esiminde cikmazda olmasi, bana yansitmasada olayin etkisyle is yerinde hep gerilim yaratiyo. Bende evdeki davranislarini goze alirsak devam etmem cok abest, grurusuzca degilde cocuklar icin mantiklicami diye yorum almak icindi..

Karta hic bilgi yok malesef, sadce kart numarasi..

Etrafindaki insanlari artik hep daha dikkatli izliyorum.. Aile yapisini onemsiyorum.
Ayni sekilde ozel esyalar konusunda esimde daha dikkatli gibi. Kimseye ortam hazirlamiyo. Insallah son olur bu..

Evet niyetim ayrilmak degil sadce iki cocukla bu sartlarda aldigim kararin mantikli oldugunu duymaya ihtiyacim var.. Belki konuyu kapatmasamda kafamda kontrollu davranmayi saglarim diye..

Tek korkum cocuklar. Alistiklari sekilde devam etsinler istiyorum...
Yapmissa bile bir cahillik gozuyle bakip affetmeye ihtiyacim var..
Ya daha baska olsaydi ya baskasi icin terkedilseydim yada evde uste cikmak adina siddet kullansaydi. Ama bunlar yok. Hepsi tam tersi oldugu icin ordan tutunup kalkmak kafamdakileri silmek istiyorum..

eşimizin özel eşyalarını karıştırmak yanlış bu bir. ikincisi kurcaladığınıza göre o kadar da sizde düşkün değilmiş

eşimizin özel eşyalarını karıştırmak yanlış bu bir. ikincisi kurcaladığınıza göre o kadar da sizde düşkün değilmiş

Nasil bir kafa bu???
Ozel esya karistirmadim eskileri atarken kontrol ediyorum tabiki ise yararmi diye..
Ayrica kocamin benden gizli ozeli olamaz karistiririm tabiki..

siz de nedense pek bir mutlu oldunuz, dört dörtlük olmamalarına.

konu sahibi,

sizin sorunuz " sizce aldatıldım mı? " değil...DEĞİL Mİ?

sizin sorunuz " sizce aldatılmayı nasıl sindiririm ? "

CEVABI

sindiremezsiniz.

sadece 30 yıl geçse bile mış gibi yaparsınız

bence doğru olanı beklemek sabretmek ve dua etmek.ve bence bunu kafanızdan atmaya çalışın.bi arkadaşın yukarıda yazdığı gibi düşünüyorum bende.erkekler için aşk ayrı cinsellik ayrı.bunu kendileri söylüyorlar. herşeyi oturup konuşmak en doğrusu.ve eşiniz varlıklı bir insan olduğu için onu mutlaka bi yerlere davet eden birileri olacaktır.gidip gitmediğini yalnızca Allah bilir.belkide eşiniz masum. eşinize sorduğunuzda size ne söyledi? gidip gitmediğine dair?

benim içimden geçen şey, boşanmamanız çünkü evine bağlı bi erkek var.ve herşey düzelebilir bu sizin elinizde.ve bence bu konuşularak halledilebilecek bi durum, yeter ki içinizi ferah tutun.herşeye daha olgun bakın.Çünkü siz herşeyden önce bi annesiniz.
ve çocuklarınız bi hata yaptığında nasıl onun yanında oluyorsanız, oda eşiniz.sonucta ortada çok kötü bi durum yok.size kötülük etmemiş, eğer böyle birşey yaptıysa sadece KENDİNE kötülük etmiştir.halimize her zaman şükredelim.çünkü bizden daha kötü yaşayan ve sabırla güçlüklere katlanan annelerimizi unutmamak lazm.

Evet aldatilmak degil sindirmek sorunum... Sindirsem bile cocuklar icin degermi??
Insallah deger..

Beterin beteri vardir evet.
Cocuklar icin, hala elinden geleni yapan kocam icin unutmaya calisiyorum, basarilimiyim bilmiyorum ama ayrilik benim icin iki cocugu mahvetmek olucak

çok klasiktir ama doğrudur,

kadın hisseder.

bazen tam bir net delil bulamaz kadın ama hisseder.

rosechine diye bir üyenin konusu vardı mesela..

eşi iş arkadaşı kadınla görüşüyordu.

ilişki yaşamıyorlardı ama eşinin ilgisini hep hissediyordu

sonunda mücadele edemedi ve boşandı..

garip ama her işte bir hayır vardır..

aldatılmış olsanız bile bunun en iyi yanı,

bir meslek edinmeyi nihayet düşünmeniz...

ne sülalelere yetecek miraslar paralar gördük bir gecede alev alan...

bir annenin bence birinci görevi,

elinin ekmek tutuyor olması...

kadınlık gururu önemlidir.

ama kuru gurur yapmadan bence planlı hareket etmek lazım.

ortada bir emek var.

söke söke emeğin karşılığını almak var.

zaten ayrılmayı düşünmüyorsun belli.

ama ayrılsanda sülaleyi geçindirmese deüst düzey yönetici olan eşinden alacağın nafaka iki çocuk için yeter herhalde.

keşke şu bakış açısından kurtulsan.

ayrıl veya ayrılma bir şey diyemem.

her evlilik kendine özeldir.

ben aldatıldığı bariz kanıtlanmış arkadaşıma ayrıl diyemedim onun evliliğine has olarak.

sadece çaresiz hissetme.

hayatın bu evlilikten ibaret değil.

işte bu bir fırsat.

hayat sadece çocuklar ve eş değil

Bunlarda hep dusunulmus seyler.

Esim kendide dedi kararin ne olursa olsun asla yanliz degilsin, bu hayatini sana yine verme imkani saglicam diye. Bunu yazmistim zaten.
Ama insan iki gunde degisir, evlenirkende sozler verdi ama tutmadi.
Asla guvenemem.

Yasal yollari duzene koymam en az 2 senemi alicak. Napicam o kadar zaman??

Herkezin dusuncesi farklidir
Benim icin cocuklar cok onemli. Onlarin saglikli ilgili geliceklerinin guzel olmasi icin elimden geleni yapmakla yukumluyum. Onlarin sevgisi herseye deger.

vallahi o kısmını bilemeyeceğim.

önceliğin çocuk olması için illa bazı şeyleri yapıp bazılarını yapmamak gerekmiyor.

herkesin düşüncesi kesinlikle farklı

görünen köy gösteriyor ki,

Amerikan filmlerindeki replik geçerli

MONEY TALKS

ne diyeyim hayatta saadetler

Rica ederim canım,sadece düşüncelerimi belirtiyorum.. Boşuna yuvanızın huzurunu kaçırmayın..Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek..

Ne çocuk için ne mantık için! Bir ilişki(evlilik) karşılıklı saygı, sevgi,huzur,mutluluk,aşk olduğu için devam etmeli.. ve anladığım kadarıyla bunlar sizde var...

Bunun bir aldatma olduğunu düşünmüyorum, inan aldatılmanın sindirilmesi diye bir şey yok! Sindirebilen var mı bilmiyorum..

aldatılma sindirilmez canım bir ömür geçsede unutulmazçocukların için şans verdiysen unutmuş gibi yapmaktan başka çaren yok ama gözün eşinin üstünde olsun yine hata yaparsa o zaman boşanmayı düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…