Terapiste ben istemedim o zaman sonra konu kapandi..
Aglama krizi icin baska hic bir sebep yok. Tek konumuz bu..
Kanitlicam dedi ama sonra yapamadi.. Cunku o club eslerin gidip icerde partner degistirme zorunlulugu olan erotik bir yer. boyle bir karti benim ajandama koyan senin gorup ayrilman icin degil, baskasinin bana ait boyle bir kart oldugunu biliip seninle aramda bu tur bi iliski var seninle oyle yerlerde takildigimi sanmalari dedi. Kanitlayamam bana guvenmen icin elimden geleni yaparim diyo..
Benim sakinlesip kafa toplamam icin 4 ayda iki defa supriZ tatil ayarladi..
Evde aglamaya baslayinca sadce sariliyo, agzini bile acmiyo.
Merhaba haninlar...
Daha once actigim konu vardi.. Kocamin ajandasinda erotik bir clube ait uye karti bulmustum...
Konu hala taze duruyo bende. Yapmadim benim degil diye yalvariyo esim ama ben inanamiyorum..
Bosanmak istiyorum ama nasil yapicam, nerden baslicam bilmiyorum.
Butun artilari eksileri degerlendirdim. Bosanirsam eksiler arasinda kaybolucam kesin ama beynime gruruma bunu anlatamiyorum..
Tarafsiz sekilde yardim etmenizi istiyorum lutfen..
Oncelikle cok seviyorum onsuz kalmak beni cok urpertiyo..
Kocamin bana davranislari ilgisi sevgisi cok yuksek, butun bos vaktini bize harcar hatta bazen ise bile gitmez bizimle evde durmak icin.
Cocuklar deseniz cok bagimlilar babaya. Aksam gelis saati biraz uzasin telefona sarilirlar..
Maddi durumunda bende etkisi cok fazla. Bir meslegim yok ayrilsam is bulmam nerdeyse imkansiz. Yani cocuklara yetersiz olucam..
Su anki maddi durum derseniz.. Birak bizi sulaleye bakicak guce sahip esim.
Luks hediyeler, aylik tatiller, cocuklar hic eksiksiz.
Ayrilirsam eger ne bu evin gideri ne arabamin masrafini karsilayamam ve bunlari arkamda birakicam.. En onemlisi cocuklara bisi almak icin kocama muthac olucam..
Belkide bu kadar yalvarmasini dinlemedigim icin bize arkasini donucek hatta baskalarina kapilip bizi unutarak intikam alicak..
Gece disari cikma, alkol alma, gec saatte eve gelme hatta bir kere telefonu saklamis bir insan degildir nasil olurda duzenli sekilde erotik clube gidebilir anlam veremiyorum. Ya dedikleri dogruysa yapmamissa eger???
Ayrilirsam tek olumlu olan grurum olucak. Ama diger herseyi kaybedicem...
Ayrilmasam cocuklar benim pesimde savrulmicak. Guzel olucak onlarin hayati. Ayrica belirtiyim asla onlara benim durumum yansimiyo. Ilk hafta sadce ilgisiz kaldilar sonra yine onlara odaklanmayi basardim...
Grurummu yoksa su an cocuklara verebiliceklerimmi??
Biraz daha buyumelerini beklemek daha sonra tekrar gozden gecirmekte istiyorum en azindan bu arada bir meslek edinebilirim belki...
Mantigim bosanmiyo bu hayati birakamiyo, kalbim bosanmiyo cunku seviyorum sevildigimi hissediyorum..
Bu kadar artilara kaniyorum
Ama grurumu yerden toparlayamadim bi turlu...
Ayrilmak icin sebep degilde, aldatilmayi sindirmeye calismak diyelim.Sen eşinden ayrılmak için bahane arıyorsun. Daha geçerli bi sebep bul.
Kuzum benim, ben gururunu kiracak, bosanmaya sebep bir sey goremedim.
1.si, kartin erotik bir club a ait oldugunu nerden anladin?
2.si, kart sirkete de ait olabilir. Biliyorsunuz, is yaptiklari insanlari, yabanci konuklari bazi sirketler misafir geldiklerinde boyle yerlere eglenmeye goturur, misafirler boyle islere merakliysa tabi.
Ben adamda acikcasi bosanmalik bir kusur goremedim.
Erkekler genelde olayların üzerinden zaman geçince sorunun çözüleceğini sanıyorlar.. O nedenle sessiz kalıyordur.. Ama bence gerçekten kötü bir şey yapsa farklı davranırdı,suçluluk psikolojisiyle hareket ederdi..
Canım onurunu kıracak gerçekten bir şey yok. Lütfen güzel yuvan için şükret.. Eşin bana da masum gibi geliyor.. adam elinden geldiğince sana destek olmaya çalışıyor..
MissCherryBlossom dediğine katılıyorum
"kart sirkete de ait olabilir. Biliyorsunuz, is yaptiklari insanlari, yabanci konuklari bazi sirketler misafir geldiklerinde boyle yerlere eglenmeye goturur, misafirler boyle islere merakliysa tabi. "
Evet büyük şirketlerde bunları yapıyor..
Karta hic bilgi yok malesef, sadce kart numarasi..kartın üyelik başlangıç tarihi belli mi, belki sizle evlenmeden önce alınmıştı ama sizden sonra hiç kullanılmadı, ajandanın arasında unutulup kaldı... sadece ortada olan bir kart için, gözle görülen somut bir aldatma vakasına tanık olmadığınız ve şüphelenmediğiniz için bence de boşanmaya yeterli bir durum yok...
bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama eşiniz şirket yönetiyor, sahibi belki de.. ona bu kartı verip davet edecek parayı oralara akıtması için peşinde dolaşacak çok insan olacaktır.. belki çok ısrar edilecek belki bunu çok yakın dostları yapacak.. gitmemiştir belki bırakmayın bence eşinizi.. eşiniz hem maddi durumu ii, hem iş güç yüzünden evine ilgisiz kalmamış bi erkekse gerçekten size bağlıdır..
ama dikkat etmelisiniz o kartı eşinize kadar ulaştıranlar etrafında gezmemeli.. sağlam pabuç olmayan dostlarabiraz mesafe.. çünkü bence bu kadar uygunsuz bişeyin eşinize bi dost eliyle gelmiş olması büyük ihtimal, başka nasıl cüret edilebilsin...
gözünle görmediğin,kulağınla duymadığın,kalbinle onaylamadığın sürece inanma derim... elinde kanıt olarak kendine sunabileceğin netlik kazanmış bir delilin olmadığı,suçu kesinleşmediği sürece eşin masum sayılır.. seninde şuan için onurunun kırılacağı bir durum söz konusu değil...eğer suçlu yada suçsuz ise tez zamanda ortaya çıksın..
Aslında ayrılmak istemiyorsunuz ve eskisi gibi nasıl olacağınızın sorularını sorduğunuz için kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz...heerşeyi zamana bırakın...tekrar eden bir durum karşısında kesin ve net kararınızı alırsınız...
bence her insan hata yapabilir.siz bundan emin değilsiniz bile.eğer eşiniz bunu yapmışsa evet bi kadın için gurur kırıcı.fakat eşiniz sırf bu olaylar yüzünden yaşadıgı yeri bile değiştirmek istiyorsa bence ona bir şans daha tanıyın.sonuçta bizim annelerimizde çok sıkıntılar çekmiş, ama herşeye çocukları için katlanmıştır.eşiniz size yalvardığına göre, eğer böyle birşey yapmışssa bile aklı başına gelmiştir.ve anlattığınız kadarıyla evine bağlı biri.size bağlı biri.Allah bile herşeyi affederken şu üç günlük dünya da bence eşinizi affedip, herşeyi zorda olsa unutmaya çalışın.sonuçta çocuklarınızın geleceğini de düşünmelisiniz.ve çok şükür mutlu bi evliliğiniz oldugunu söylüyosunuz o olay dışında.bence denemeye değer.inş mutlu olursunuz
eşimizin özel eşyalarını karıştırmak yanlış bu bir. ikincisi kurcaladığınıza göre o kadar da sizde düşkün değilmiş
eşimizin özel eşyalarını karıştırmak yanlış bu bir. ikincisi kurcaladığınıza göre o kadar da sizde düşkün değilmiş
Evet aldatilmak degil sindirmek sorunum... Sindirsem bile cocuklar icin degermi??siz de nedense pek bir mutlu oldunuz, dört dörtlük olmamalarına.
konu sahibi,
sizin sorunuz " sizce aldatıldım mı? " değil...DEĞİL Mİ?
sizin sorunuz " sizce aldatılmayı nasıl sindiririm ? "
CEVABI
sindiremezsiniz.
sadece 30 yıl geçse bile mış gibi yaparsınız
bence doğru olanı beklemek sabretmek ve dua etmek.ve bence bunu kafanızdan atmaya çalışın.bi arkadaşın yukarıda yazdığı gibi düşünüyorum bende.erkekler için aşk ayrı cinsellik ayrı.bunu kendileri söylüyorlar. herşeyi oturup konuşmak en doğrusu.ve eşiniz varlıklı bir insan olduğu için onu mutlaka bi yerlere davet eden birileri olacaktır.gidip gitmediğini yalnızca Allah bilir.belkide eşiniz masum. eşinize sorduğunuzda size ne söyledi? gidip gitmediğine dair?
benim içimden geçen şey, boşanmamanız çünkü evine bağlı bi erkek var.ve herşey düzelebilir bu sizin elinizde.ve bence bu konuşularak halledilebilecek bi durum, yeter ki içinizi ferah tutun.herşeye daha olgun bakın.Çünkü siz herşeyden önce bi annesiniz.
ve çocuklarınız bi hata yaptığında nasıl onun yanında oluyorsanız, oda eşiniz.sonucta ortada çok kötü bi durum yok.size kötülük etmemiş, eğer böyle birşey yaptıysa sadece KENDİNE kötülük etmiştir.halimize her zaman şükredelim.çünkü bizden daha kötü yaşayan ve sabırla güçlüklere katlanan annelerimizi unutmamak lazm.
zaten ayrılmayı düşünmüyorsun belli.
ama ayrılsanda sülaleyi geçindirmese deüst düzey yönetici olan eşinden alacağın nafaka iki çocuk için yeter herhalde.
keşke şu bakış açısından kurtulsan.
ayrıl veya ayrılma bir şey diyemem.
her evlilik kendine özeldir.
ben aldatıldığı bariz kanıtlanmış arkadaşıma ayrıl diyemedim onun evliliğine has olarak.
sadece çaresiz hissetme.
hayatın bu evlilikten ibaret değil.
işte bu bir fırsat.
hayat sadece çocuklar ve eş değil
Bunlarda hep dusunulmus seyler.
Esim kendide dedi kararin ne olursa olsun asla yanliz degilsin, bu hayatini sana yine verme imkani saglicam diye. Bunu yazmistim zaten.
Ama insan iki gunde degisir, evlenirkende sozler verdi ama tutmadi.
Asla guvenemem.
Yasal yollari duzene koymam en az 2 senemi alicak. Napicam o kadar zaman??
Herkezin dusuncesi farklidir
Benim icin cocuklar cok onemli. Onlarin saglikli ilgili geliceklerinin guzel olmasi icin elimden geleni yapmakla yukumluyum. Onlarin sevgisi herseye deger.
Desteginiz icin cok tesekkurler..
Konuyu acma sebebim artik esiminde cikmazda olmasi, bana yansitmasada olayin etkisyle is yerinde hep gerilim yaratiyo. Bende evdeki davranislarini goze alirsak devam etmem cok abest, grurusuzca degilde cocuklar icin mantiklicami diye yorum almak icindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?