Karar...

Nasil bir kafa bu???
Ozel esya karistirmadim eskileri atarken kontrol ediyorum tabiki ise yararmi diye..
Ayrica kocamin benden gizli ozeli olamaz karistiririm tabiki..

valla bu seviyesiz cümleleri ağzına yakıştırıp kaliteyi yerlerde süründürmeyi başaran bir kadın adamcağıza kimbilir neler yapıyordur ....ne yapsın kaçıyo işte para için katlanmaya devam anladığım kadarıyla yok arabam yok imkanlarım aynen devam

Son düzenleme:

Cok acimasizca bir yorum, grurumu paraya satmisim gibi hissettim.
ama yinede dusuncemi yazicam..

Para olmadan bisi olmuyo malesef, en azindan kendimi kurtaricak guce sahip olsam yine haklisiniz diyecem.
Cocuklarla hayatim sifira inicek ve ben cocuklarimi garantiye alana kadar gerekirse grurumuda koseye koyarim.

Ayrica kocami baskasinin koynunda yakalamisimda gozumu kapatiyomusum gibi dusunuyosunuz. Ben sadece bi kart buldum ve didiklemeye calistim elime bisi gecmiyo unuturmuyum acaba diye ugrasiyorum. Bu duruma tanik varsa bana yol gostersin istiyorum.

Bu esnada evde kavga gurultu cocuklari sarsicak en ufak bir durum yokken, Karsimdaki insan bizim icin evde butun huzuru saglamaya calisirken nasil bitti gidiyorum deyim.

Burda bir konu var arkadas avukat 2000 lerden bahsediyo geliri icin o bile cocuklarinin geliceginden endise ederken ben sifira sifir neden kosturuyum...

Cok merak ettim sizin cocugunuz varmi???

Cok tesekkurler.. Zaten onsuz kalmaktan korktugumu yazmistim.. Hala bunu diyebiliyosam seviyorum demektir.. Insallah duzelicek hersey.

Herkez ayni fikirde. Unutma ama sans ver. Veya benim duymaya ihtiyacim olan bu.
Cok tesekkurler

Siz gidip kendi kalitenizde takilin lutfen. Sizin gibi kaybedicek biseyi olmayan insanlar zaten cok basit konusur..
Birakinda ben evim arabam icin evden kacan kocamin pesinden kosuyum...
Gule gule size

oncecan canım sen bakma buradaki olumsuz yorumlara.

maddi durumu iyi bir eş sahibi olmak, hayat standartları üzerinde yaşıyor olmak malesef ki kıskanılmak için çok büyük bir sebep :)

zaten seni eleştirenlerin eski konularına göz atarsan kendi huzurlarının da tam yerinde olmadığını görürsün.

malesef kendi hayatlarında yaşadıkları mutsuzlukları burada kin kusarak bastırmaya çalışıyorlar.

Elinde bariz bir kanıt yokken ve eşin ülke değiştirmeyi önerecek kadar senin üzerine titriyorken sana eşini boşa demek veya eşinden boşanmak istememeni yadırgamak iyi niyetilik değil bence.

çocuklarının geleceğini, kendi rahatını düşünmen senin en tabii hakkındır.

sende aldatılıyorsun anlaşılan .bu arada imla hatasına dikkat konu sahibi koşuyum diye bir kelime yok koşayım olmasın ohadi bakalım

Burda yorum yapan herkeze minnettarim cunku gerceklerle birlikte benim dusuncemi yanlisiyla dogrusuyla yol gostererek acikladilar.
Anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi anladim.
Kendimden once cocuklarim geliyo. Ve endisemi korkularimi sadce bir kisi kalitesiz diye yorumladi. Kalite grurda olsaydi keske ama degil iste. Sorunlu bireyler yetistirirsem grurum mu beni kaliteli yapicak??

sende aldatılıyorsun anlaşılan .bu arada imla hatasına dikkat konu sahibi koşuyum diye bir kelime yok koşayım olmasın ohadi bakalım

ben evli bile değilim :) bence sen git kayınpederin ile 3.000 tlnin kavgasını yap.
seviyen yerlerde yazdığın mesajlardan belli.
şahsıma hakaret bile etsen sana cevap yazmayacağım ki bu senin tarzındaki insanlar için en güzel cevap.. kaale alınmayınca öfken içinde patlayacaktır

Beni birakip baskasina saldiricak kadar dusuksunuz..
Hic egitimini almadigim bir dilde gayet net kendimi ifade edebiliyosam eger tek bir harfle imla hatasida cok onemsiz kaliyo:)) siz gidin once imla kurallari yerine saygi kurallarini ogrenin.

edepsiz kim alsın seni

Haklısın, benim annem zamanında çok çekti rahmetli babamdan, aldatma yoktu farklı problemler vardı.. Ama eğerki o sabretmesedi biz kardeşlerimle çil yavrusu gibi dağilirdık. Şuan sahip olduğumuz imkanların %10 u dahi olmazdı elimizde. Annem hep sizin geleceğiniz için derdi ve ben neyi kast ettiğini anlamaz, anneme kızardım neden gençliğini heba ettin diye..Olgunluğa ulaşınca ne demek istediğini çok iyi anladım. Babamdan ayrılmadığı için minnettarım ona.

Beni birakip baskasina saldiricak kadar dusuksunuz..
Hic egitimini almadigim bir dilde gayet net kendimi ifade edebiliyosam eger tek bir harfle imla hatasida cok onemsiz kaliyo:)) siz gidin once imla kurallari yerine saygi kurallarini ogrenin.

düşüklüğünüz kendinizi bir araba para vs... ile ölçmenizden belli siz (bakın sizin gibi birine bile siz diye hitap ediyorum şuan)eğitim alsaydınız kocanıza bağımlı olmazdınız zaten ...gururu olan her kadın ne yapacağını bilir bu konuda sizin fikirlerinize ters yorum yaptım diye hakaret etmenizde saygınızı gösteriyor umarım eşiniz bir an önce kurtulur sizden

bu arada eski konularımdan şikayetim yok korkum olsa sizin gibi çift üyelik yapardım biriyle konu açar diğeriyle sadece yorum yapardım ayıp valla Allah bildiği gibi yapsın sizi ve ............................................................................................................................................

İlk mesajdan sonrakileri okumadım ama kocamın ajansında buldum çok genel bi olay değil mi?
Cebinde bulursunuz, cüzdanında yada çekmecesinde bulursunuz, tamam. Saklanmaya çalışılmıştır o da tamam.
Ben olsaydım clubu araştırırdım.
O kart kim adına, kaç kez giriş yapılmış vs vs öğrenmeye çalışırdım.

Uzun ve meşakkatli olabilir ama hemen boşanmayı düşünmek yada bu tarz kısaslara gitmek için önce araştırılmalı bence.
Eşinizin durumu bu kadar iyiyse ve ortada böyle bi durum varsa kanıtlarınızla (biraz önce bahsettiğim şeyleri belgeleyerek) gayet güzel dava açıp tazminatınızı alırsınız.
Eşiniz anlattıgınıza göre çocuklarına düşkün onları zor durumda bırakmaz o halde.

Ayrıca siz aldatılmış olsanızda bu kıyaslamaları yapar mıydınız?
Beni aldattı ama maddi durumu iyi, çocuklarım vs gibi?

Ben çocuklarımı mutsuz bi ailede büyütmektense daha az imkan saglayabileceğim ama bütün dürüstlüğümle onları sarabileceğim babasız bi ailem olsun isterdim.
Bu durumda ayrılmazsanız şimdi olmasa bile ilerde psikolojiniz ciddi anlamda size zarar verecek. Farkında olmasanızda çocuklarınız mutsuzlugunuzdan nasibinizi alacak.
Ayrılırsanız eğer çocuklarınıza daha iyi bi hayat saglamak için kendinizide o gücü bulacaksınız.

Bunların hepsi varsayım; umarım eşiniz gerçekten cici bi aile babasıdır.

Neden benim arabam ve evim seni bu kadar huzursuz etti ki???
Ayrica sen bana olumsuz cvp yazmadin direk hakarete basladin.

Mesajınızda benim durumuma atıf yapmışşınız bende sizin durumunuz hakkında fikrimi söylemek istedim. Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum İnsan kendisi için çocuklarını maddi imkanlardan mahrum etmek istemiyor. Çok kötü yıpratıcı bir ikilem bu. Ama emin olun sizin durumunuzla benimki arasında dağlar kadar fark var. Benim eşim son 10 yıldır bana tek güzel bir kelime etmediği gibi her fırsatta (bu fırsatların %99'unu kendisi yaratarak) bana hakaret eder, küçük düşürür, hor görür. Bizi tatile götürür ama millete anlatmak için yoksa benim moralimi düzeltmek için değil tatile götürmek tırnağını kıpırdatmaz. Çocukları ile ilgilenir evet ama benim bahsettiğim ilgi her istediklerini almakla sınırlıdır. Yoksa sizin eşiniz gibi zaman ayırmak söz konusu dahi olmaz. Benim eşimle aramda 12 yaş var. Ben eşimden 4-5 santim uzunum. Kayınpederim dahi seninle yaşayan insan yaşlanmaz kızım ne kadar neşelisin der, eşim benim neşemi şeytan gülünen yerde yaşar diye aşağılar. Çevremdeki insanlar bana hep eşini tanımayan birisi senin onunla niçin evlendiğini asla anlayamaz, gerçekten sana göre fiziksel olarak uygun değil ama melek gibi bir insan diliyle seni kendine bağlamış yorumları yapar. Oysa eşim insanların yanında sürekli rol yapar yanlızken bambaşkadır. Kalite ve estetik olarak kendimle asla kıyaslamayacağım müvekkillerin içine düşer, onların kendilerini prenses gibi hissetmesini sağlar, tahliye davası için iş yemeğine bile götürür düşünün artık ben azcık ya hoş olmuyor bu durum müvekkillerle bu kadar samimi olmak şık değil desem beyenmiyorsan kapı orda der. Mesela ben birgün kendisi hazırlanırken telefonu ısrarla çaldığında kayıtlı olan numaranın iyi bir müvekkil(iyi derken ciddi para kazandığımız sürekli işleri olan) adına kayıtlı olması üzerine çalan telefonu açmıştım. Erkek bu arada müvekkil, atıyorum adı Ahmet Yemiş olsun karşımda bir bayan alo deyince şaşırmıştım. Buyrun dediğimde bana eşimin adını özellikle belirtmek isterim bey takısı kullanmadan mesela eşiminde adı Yavuz olsun Bana Yavuzu aramıştım ben demişti. Bende 10 dakika sonra aramasını söyleyip kapatmıştım telefonu. Sonra baktım aynı isimle iki numara kayıtlı. Ev ve cep olarak. Eşim aşağıya inince seni Ahmet beyin numarasından bir bayan aradı dediğimde cevabı eeeeeeeeeeee oldu. Ben ne oluyor herşeye tamamda artık abarttın sen dediğimde işte müvekkilin yanında çalışan bi bayanmış, davası varmış karıştırmasın diye öyle kaydetmiş yazmıştı bana. Ben inanmıyorum dediğimde, ağladığımda aman be ağlayarak bana ajitasyon çekme, ne komplocusun sen senin için pis, boğazınıza kadar çirkef insanlarsınız siz, annende sende iftiracısınız(bu arada annem başka şehirde yaşar yılda 1 bilemedin 2 kez gideriz görüşürüz) sizde allah inancı yok vs deyip çekip gitmişti. Hiç unutmam o gün bende bir anlaşmalı boşanma davası duruşmasına girmiştim öğretmen bir karı kocanın. Kadın eşinin bir veli ile telefonda konuştuğunu öğrenmiş, mesaj filan bulmuş telefonda boşanmıştı. Kendimi çok onursuz hissetmiştim o kadının yanında. Bi kaç gün ağlamıştım bende sonra ne özür ne bişey kapandı gitti. böyle bir sürü olay. Ben zaten diğer tek gecelik aldatmaların hata ile yapılabileceğini, kendisine bu iğrençliği yakıştıran erkeklerin öğrenildiğinde hatasını telafi etmeye çalışması halinde bir kereye mahsus affedilmesinde sorun olmadığını düşünüyorum açıkçası. YANİ SİZİN EŞİNİZ BENİM EŞİMİN YANINDA BİR MELEK. Ben bile bu yaşadıklarıma rağmen eşimden boşanma kararı almak için yıllarca düşündüm. Siz ideale yakın bir eşe sahipsiniz bence. Yapmışsa bile hatasını anlamıştır bir daha tekrar etmez. Ama siz ağlayıp üzülüp kendinizi salarsanız o zaman eşinizi gerçekten kaybedersiniz. İmkanınız varsa bir özel üniversite bitirin veya ne bileyim kursa gidin bir güzellik salonu, kıyafet mağazası, cafe vs. bir iş açın kendinize. Artık bu konuyu kapatın. Yok birşey bence. Olsa zaten eşiniz kendisini affettirmek için bu kadar çabalamazdı...

Clubu aradim ama bilgi verilmiyo kesinlikle.
Yasadigim yerde boyle bir konuda tazminat davasi acmakta imkansiz malesef.

Kocam kendiside bosanma durumunda imkanlar sunuyo ama evdeki durum o kadar guzel ki..
Cocuklara yansiyan bir kavga yok. Kocam cocuklara oldugundan bana daha cok ilgili gosteriyo. Aile sevgisi onemli sanki cocuklar icin.
Evde cocuklarin gelisimini zedeleyecek bir durum olsa zaten ne maddiyat kurtarir ne grurum.

Kanitlanmis bir aldatmada yok malesef kendi kendimi yedim bitirdim.
Aile icinde gerilim olmadigi gerekcesiyle cocuklara vericem maddiyati kisitlamaktan korkuyorum.

Neden benim arabam ve evim seni bu kadar huzursuz etti ki???
Ayrica sen bana olumsuz cvp yazmadin direk hakarete basladin.

Allah daha çok versin gözüm yokki neden olsun .hakaret etmedim tekrar oku istersen ...sadece eşinin eşyalarını karıştırma dedim bu hakaretmi şimdi site yönetimine bildirdim gereğini yapacaktır eminim .ağır tahrik altında size cevap verdim keşke vermeseydim

Konu sahibi esinizin yapip yapmadigina emin degilsiniz anlasilan o ki..
Her insan bir kez affedilmeyi hakeder hele ki bu cocuklarin gelecegi soz konusuysa..
Ki esiniz yapmadim diyormus zaten.. Buna emin olmadan karar vermeyin..
Ben hic bir aile için bosan ayril diyemem..
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki...
Gururu bazen bir kenara birakmak gerek ki bunun bir çok ornegi var hayatta..
Hatasiz kul olmuyor..
Esinizin guzel bir meslegi varsa bir arkadasin da dedigi gibi cevresinde onu oraya yoneltmek isteyen bir cok kisi olacaktir muhtemelen..
Guzel ve sakin bir kafayla dusunun..

Ayrica bu konuyu neden hakaret derecesine getirdiniz arkadaslar.. :44:

Son düzenleme:

Sizi ornek verirken kesinlikle esinizi ima etmedim lutfen yanlis anlamayin.

Kendimi ve sizi kiyasladim. Mesleginiz bosanma durumunda cocuklara bakicak gucunuz oldugu halde bir ANNE olarak acabalara sigindiginmisiniz.
Ama benim meslegim sadce anne ve evde esine destek olan biriyim. Yardim ettim kocama evde kagitlariyla ilgilendim, telefonla gorusmerini yaptim, mektuplarini tarihe gore siraya koydugum bile oldu. Neden bi anda diplomasiz emegimi cope atiyim.

Yapamadim, cocuklarla sifirdan baslamaya gucum yokki.

Evde hep bi romantik hava vardir. Bozanadim bi anda, yanliz kalmaktan korktum..

siz etrafınızda kötü örnekler hiç görmüyorsunz galiba bazı kocalar kadınlarına bildire bildire aldatıyor ama kadın kendine güvenemediğinden bırakamıyor kabullenmek zorunda kalıyor sizin eşiniz size yapmadığını da söylüyor ki bence yapmamıştır da çünkü ajanda çok özel bir şey değil yani bu cüzdan falan gibi bence hiç de rahatlığınızı bozmayın yapmış olsada affedin bir kerelik fakir alıp seni aldatmasa ne işe yarar fakir alsanda çekiyorsun zengin alsan da bari paralı birini almışın öylede çekerdin böylede bence hiç büyütme boşanmayı falan da düşünme çocuğun olmasa bile düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…