- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Erkeğin çevresinin kalabalık olmadığını belirtmek içinŞu sosyal medya istatistiklerini neden verdini konuyla ilgisini anlayamadım.
muhtemelen hoşlanıyordur, değer veriyordur hoşlanmasa bile. BEY değilimD) ama ben de ne kadar yorgun, halsiz hatta hasta olursam olayım sevdiklerimle, sevdiğimle, hoşlandığım/etkilendiğim/aşık olduğum kişiyle konuşabilmek için zaman yaratırdım. yani duşu sonra da alsam olur, yemeği sonra da yesem olur. erteleyebiliyorsam ve bu bir sorun değilse ertelerdim artık yemek midir temizlik midir neyse işte, onu ama o insanla yine konuşurum. yine vakit ayırıp ilgilenirim. erkeklerde de böyledir herhalde.
bu arada konuyu arkadaşın derdi diye açmış olsanız da konudaki başrol sizsiniz diye düşünüyorum, neyse hayırlısı.
Yani erkek sonucta beyin yapilari cok farkli bilemedim
Adam hayattan bezmiş e enerji lazım demekki o bey bezmiş hayatında güzel bişeyler olsun istiyor . Ve en garanti cevabı ne konuşuyorlar bu bey le (kız arkadaşın) kız anlamamışmı ne hissettiğini anlamamışsa demekki bişey hissetmiyor adam. Offf ne yazdım ya:))
Bence hoşlanıyor
Hoşlanma olasılığı yüksek.
KeskeÖzel bir gücüm olsa erkek beynini çözümlemek isterdim
Zaman zaman iş seyahatleri yapan bir beymişVaktini ayırması güzel ..
Hoşlanıyor olabilir..
Çevrenin genişliği sosyal medyayla bağlantı kurmak çok doğru mu bilemeğin bazen çok kişi olur eklemez bazen az kişi olur önüne geleni ekler her neyse.bence bu kişi siz siniz evet sizden hoşlanıyor dememizı bekliyorsunuz.o zaman soyleyelim dediğinize göre evet hoşlanıyor anlattiklarinizda eksik yoksa.Erkeğin çevresinin kalabalık olmadığını belirtmek için
Kendi adım Atsaya .buladar işin gücün yorgunluğun arasında Benimle konuşmak zor olmuyomu desin verdiği cevapla hepimiz anlarız :))gece gece benimde beynim döndü zaten. bazen insan tarafsız bakamıyor özellikle söz konusu kendi olduğu zaman o yüzden hoşlansa bir adım atardı diyor kız da bende aynısını düşünüyorum ama diğer arkadaş hoşlanıyor bence diyor
umarız :)
ben değilim bu kişi. mesela benim sosyal medya çevremde zaman zaman yaptığım işten dolayı bir çok kişi ekli. haliyle sohbet ettiğim kişi oranı da fazla. gerek iş olsun gerek hobisel olarak olsun.Çevrenin genişliği sosyal medyayla bağlantı kurmak çok doğru mu bilemeğin bazen çok kişi olur eklemez bazen az kişi olur önüne geleni ekler her neyse.bence bu kişi siz siniz evet sizden hoşlanıyor dememizı bekliyorsunuz.o zaman soyleyelim dediğinize göre evet hoşlanıyor anlattiklarinizda eksik yoksa.
kız direk hissettiklerni söylemek istemiyor ben olsam direk derdim ben seni beğeniyorum x bak ben senden hoşlanıyorum diyeKendi adım Atsaya .buladar işin gücün yorgunluğun arasında Benimle konuşmak zor olmuyomu desin verdiği cevapla hepimiz anlarız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?