Kararım belli fakat sizede danışmak istedim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.190
158
Kızlar biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum. Daha doğrusu sadece kv ile. 1 sene tahammül sınırlarımı iyice zorlamıştı, en son da dilini bana hakarete dönüştürünce görüşmeyi kestim. Yaklaşık 6 ay oluyor. Asla da görüşmeyi düşünmüyorum. Bu konuda netim.
Eşimin kardeşi evlenecekmiş kız istenecekmiş bize de siz de gelecek misiniz dedi daha doğrusu eşime dedi eşim gider elbette kardeşi fakat ben gitmeyi düşünmüyorum kvnin olduğu hiç bir yere girmeyi düşünmüyorum. Sadece isteme değil düğünede gitmeyeceğim. Karşı taraf neden geldin diye saldıracak hakaret edecek cinsten normal değil. Konularımı hatırlayanlar bilir. Onunla anlaşmak mümkün değil artık. Karşı karşıya gelmekte. Bugün düşündüm de ailemin olduğu şehire taşınmak en iyisi. Burada hiç bir sebebim kalmadı eşimin işi hariç. Eşimde bakarız dedi neyse kararım doğru değil mi öylesine dert demeyeyim de bir hüzün oldu danışmak istedim :)

İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Ancak meseleniz sadece kayınvalidenizleyse görümcenizin istemesine gitmiyorsanız bile düğününe de gidin. Çünkü bu görümcenizin günü kayınvalidenizi görmemezlikten gelirsiniz görümcenizle muhabbetiniz hatırına gidin.
Ama yok ben hiç biri ile görüşmüyorum dersen gitme zaten boşver.

İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Ancak meseleniz sadece kayınvalidenizleyse görümcenizin istemesine gitmiyorsanız bile düğününe de gidin. Çünkü bu görümcenizin günü kayınvalidenizi görmemezlikten gelirsiniz görümcenizle muhabbetiniz hatırına gidin.
Ama yok ben hiç biri ile görüşmüyorum dersen gitme zaten boşver.
Görümce değil erkek kardeşi için. Aslında kardeşleriyle sorunum yok-tu. Ama annelerinin yaptığı haksızlıklara hakaretlere ne diyorsun diyemediler annem haklı modunda takıldılar :) nasıl desem annelerinin uzantıları gibiler.

Eşinin tepkisi nasıl bu durumda ?
Eşim neler çektiğimi bildiği için zaten en son hakarete varınca iş görüşme haklısın demişti. Yani aramızda sorun yok beni haklı görüyor zaten ailesine düşkün değil çok. O gidiyor görüyor falan. Bu konuda da yalnız olacak diye orada üzüldü herhalde ama bana diretmez kendi gider.

Görümce değil erkek kardeşi için. Aslında kardeşleriyle sorunum yok-tu. Ama annelerinin yaptığı haksızlıklara hakaretlere ne diyorsun diyemediler annem haklı modunda takıldılar :) nasıl desem annelerinin uzantıları gibiler.
Hızlı okuyunca konuyu kaçırdım bi an kız istemeye gelecekler gibi algıladım. Kusura bakmayın :)
Ay boşver o zaman elti eltiyi sevmiyor zaten genelde. gitmezsen zaten sana baştan küs olacak eltin. evine de gelip gitmez işte iyi olur boşver gitme

Gitme kimse seni zorla götüremez vicdan da yapma. Gidersen sonu gelmez kv sonrasında sizin evden çıkmaz ve aranızı bozmaya devam eder.
Aslında beni ne için istiyorlar biliyor musun. Biz güzel aileyiz diye kanıtlamak için. Gelininiz nerde deşeler ne diyecekler. Ben hakaret ettim görüşmüyoruz mu. O zaman demez mi benim kızımda bunlsrı Yaşar mı. Beni isterken cümbür cemaat hep kendilerini övmüşlerdi ordan biliyorum gitmeyeceğim görüşmeyeceğim kaç kez şans verdim yok değişmediler

Eşim neler çektiğimi bildiği için zaten en son hakarete varınca iş görüşme haklısın demişti. Yani aramızda sorun yok beni haklı görüyor zaten ailesine düşkün değil çok. O gidiyor görüyor falan. Bu konuda da yalnız olacak diye orada üzüldü herhalde ama bana diretmez kendi gider.
O zaman Asla yumuşamayın aldığınız karar fevkalade .. en iyisini yapıyorsunuz gitmeyin

Hızlı okuyunca konuyu kaçırdım bi an kız istemeye gelecekler gibi algıladım. Kusura bakmayın :)
Ay boşver o zaman elti eltiyi sevmiyor zaten genelde. gitmezsen zaten sana baştan küs olacak eltin. evine de gelip gitmez işte iyi olur boşver gitme
Kızı bir kere gördüm görüştüğümüz zamanlarda. İyi birine benziyordu. Ama onun için üzülmekten başka bir şey gelmez elimden. Sayamayacağım şeyler yapıldı bana. Ona da yapılmayacağının garantisi yok. Altınlarımız mı alınmadı evime gelip nankör mü demedi eşyalarımın yerini mi değişmeye kalkmadı benim istediğim eşyalar olmazsa bende almam mı denmedi kendi paramla mobilya aldım onun beğendiği değil diye tripler mi atılmadı her gün ama her gün arayıp sen bana düşmansın ben biliyom diye tahrik mesajları mı atılmadı her gün akrabalarla beraberler bizden de bunlar mı istenmedi gitmeyince mesajla ne kadar kötü olduğum hakaretler mi yazılmadı neler var neler

Ne yaşadınız tam bilmiyorum ama ben olsam bende gitmezdim. Gidersen düğüne falanda gitmek zorunda kalacaksın.

Eşine demis ama senide kastetmis sonuçta siz diyor kardeşleriyle sorunun yoksa git diğerleriyle ilgilenme konuşma tatlım . Eşin de istiyorsa gitmeni tabi

Ne yaşadınız tam bilmiyorum ama ben olsam bende gitmezdim. Gidersen düğüne falanda gitmek zorunda kalacaksın.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Tahammül edilmeyecek bir insan kendisi, gitmeyeceğim zaten beni gelininiz nerde diyince verecek cevapları yok diye istiyorlardır. İyi aile rolü kızınıza iyi davrancaz gibisinden denir Ya, ben diğer geline 1 sene hayatı zehir ettim hakaretler ettim gelmedi diyecek hali yok

Back
X