- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
saçımı açmak derken sanırım tesettürden bahsediyor renk değilÖyle demeyin kızlar eşlerin de bu konuda fikri alınmayınca zorlarına gidiyor demekki çok beğeniyormuş saçını. Tatlı dille hevesimi alayım sonra yine istediğin renge boyatırım de onunda fikrini ciddiye alıyormuşsun gibi göster yumuşayacaktır eminim.
Sanırım kapalıyken açılmaktan bahsediyorÖyle demeyin kızlar eşlerin de bu konuda fikri alınmayınca zorlarına gidiyor demekki çok beğeniyormuş saçını. Tatlı dille hevesimi alayım sonra yine istediğin renge boyatırım de onunda fikrini ciddiye alıyormuşsun gibi göster yumuşayacaktır eminim.
Basini açmaktan bahsediyorÖyle demeyin kızlar eşlerin de bu konuda fikri alınmayınca zorlarına gidiyor demekki çok beğeniyormuş saçını. Tatlı dille hevesimi alayım sonra yine istediğin renge boyatırım de onunda fikrini ciddiye alıyormuşsun gibi göster yumuşayacaktır eminim.
Saç rengini açmak değil bahsettiği konu sahibinin tesettürlüyken açılmaktan bahsediyor :)Öyle demeyin kızlar eşlerin de bu konuda fikri alınmayınca zorlarına gidiyor demekki çok beğeniyormuş saçını. Tatlı dille hevesimi alayım sonra yine istediğin renge boyatırım de onunda fikrini ciddiye alıyormuşsun gibi göster yumuşayacaktır eminim.
saçımı açmak derken sanırım tesettürden bahsediyor renk değilya da ben çok yanlış geldim
Sanırım kapalıyken açılmaktan bahsediyor
Basini açmaktan bahsediyor
Ay ben çok yanlış yerden anlamışımSaç rengini açmak değil bahsettiği konu sahibinin tesettürlüyken açılmaktan bahsediyor :)
Bence şimdi bu adamın kriteri kapalı bayansa ve kadın kapalıysa birden açılması adamı kandırmak olur ve bu konuda katı kuralları olan bir çok kişiye göre tepkisi fazla değil... Demek ki alışacak konu sahibi eşiniz yani şimdi benim eşim hayatta izin vermez konuşmamak değil anca boşanırım..Bir saç için bunu yapan adama ben acımazdım açıkçası.Büyüsün biraz.
Sende yanlış anlamışsınŞimdi 5/C sınıfından bu arkadaşımızın kocası saçlarını boyamışsın adlı şiirini okuyacak.
Maşallah efendim yaş kaç acaba beyefendinin bu ne zırva bir küsme sebebidir Ya Rabbel Alemin?
Bence şimdi bu adamın kriteri kapalı bayansa ve kadın kapalıysa birden açılması adamı kandırmak olur ve bu konuda katı kuralları olan bir çok kişiye göre tepkisi fazla değil... Demek ki alışacak konu sahibi eşiniz yani şimdi benim eşim hayatta izin vermez konuşmamak değil anca boşanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?