Kararimdan sonra , kocamin tavrı

Mesele saç değil, kararına saygı duymayı öğrensin!! Kapanmak için de aynı açılmak için de aynı makyaj için de saç rengi değişikliği için de.

Reactions: 000
Tamam da adamın inancı bu yönde ona göre eş seçmiş, sizin mantığınıza göre insan bir ömür aynı kişiyi De sevmezsin..

Tamam da adamın inancı bu yönde ona göre eş seçmiş, sizin mantığınıza göre insan bir ömür aynı kişiyi De sevmezsin..

Bakın ne yazmışım ''Çok önemliyse yetişkin gibi konuşsun,karşıdaki insana küçük çocuk şımarıklığı yapmasın. ''
''Çok önemliyse yetişkin gibi konuşsun,karşıdaki insana küçük çocuk şımarıklığı yapmasın. ''
''Çok önemliyse yetişkin gibi konuşsun,karşıdaki insana küçük çocuk şımarıklığı yapmasın. ''

içinizden gelmeyerek olan bir durumu devam etmeniz kime ne fayda sağlayacaktı. zaten sizi açıkta görmüyor mu ne bu hareketler... bazen sadece kendi dedikleri olsun istiyorlar.

Konu sahibi dinlememiş adam konuşmuş, açılmak istemiş benim saygım sonsuz ama adamı da anlıyorum.. Adam dediğini yaparsan tavrımı bu şekil koyacağım demiş belki zamanla alışacak ama şu an için ortak karar verilmemiş konu sahibi eşini ikna etmeyi en azından biraz yumuşatmayı beklememiş..bir konuşma olmuş ki adam tavrımı bu şekilde belli ederim haberin olsun demiş..

Tartışma istemiyorum lütfen. Sizin söylediğiniz yanlış çünkü ben evlenirler çok acıktım eşim bu halimi beğendi. Kisa süreli kapanmak istedim ama olmadi alışmadım.

Bir karar alırken sonuçları hakkında düşünmüyor musunuz?
Elbette açılma kararı,öncelikle sizi ilgilendiren bir karar olmakla birlikte bu durum eşinizi de etkiliyor.
Önceden hiç konuşmadınız mı?
Konuştunuz ve onun itirazına rağmen gerçekleştirdiyseniz zaten bu tepkiyi göze almış olmanız gerekmez mi?
Eşinizin tepkisini göze alarak açtıysanız saçınızı,
'hodri meydan,bundan sonra böyle' demeniz gerekmez mi?
Bilmiyorum,ben mi anlamakta zorlanıyorum?
Çok tuhaf bir durum...
Not:Süreç ne olursa olsun,tepkisini evde yemek yemeyerek gösteren bir kocaya üzülüp, dertlenmezdim.
Açlıktan ölmez ne de olsa.

Sizin dedikleriniz çok doğru evet eşim bunları bana yaptı. Şuan geriye dönük konuştuğumda oldu bitti neden isitip duruyorsun diyor.. ve zaten onunda açılmamda katkısı büyük, çünkü benim ozguvenimi zedeledi. Şimdi açılmakla ilgili konuşan, sende böyle yaptın şunu yaptın diyorum senin konumla benim konumun alakası ne diyor oda

Aman ne yaparsa yapsin. Kapaliysan severim acilirsan adam yerine koymam demek istiyor.
Kapanmani isteyebilir. Insan esi sigara iciyorsa birakmasini ister mesela bunun gibi. Ama bunu dayatamaz. Dayatirsa ters teper. Zaten kendi isteginizle kapansaydiniz su anda acilmis olmazdiniz

Evet söyledim istemedi bende acildim zaten. Ama benim kaldiramadigim nokta o olmayacak şeyleri affedirdi. Benim açılma konumda neden bukadar gaddar olabiliyor?

Evet söyledim istemedi bende acildim zaten. Ama benim kaldiramadigim nokta o olmayacak şeyleri affedirdi. Benim açılma konumda neden bukadar gaddar olabiliyor?
Ben sizi anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
Tek anladığım şu;
Kocam şimdi itiraz eder ama olmayacak başka şeyleri affetti,bunu da hazmeder diye düşünmüşsünüz.
O zaman soğuk savaşa devam edeceksiniz,
kim kimi alt edecek?Göreceğiz.

Tartışma istemiyorum lütfen. Sizin söylediğiniz yanlış çünkü ben evlenirler çok acıktım eşim bu halimi beğendi. Kisa süreli kapanmak istedim ama olmadi alışmadım.

Bence bu ayrıntıyı yazın konunuzun başına.Hatta kalın harflerle yazın ki görsünler,çünkü şu an herkes sizi ''ee sen kapalıymışsın adam bozulmuştur tabii'' olarak yargılayacak.

Valla boşanma söz konusu olunca 4 yaşında çocuğun karşısına geçip de “ben gidiyorum kızım, artık senin baban olmayacak” diyen adamın sevgisinden de babalığından da kocalığından da insanlığından da şüphe ederdim ben. Diğer meseleler de var tabi. Yani boşandıktan sonraki hayatınız için şu an bir zemininiz olmayabilir ama bu adama nasıl ve nereye kadar katlanacaksınız?

Sadece açılma konusu olsa derdim ki keşke eşinizle birlikte karar alsaydınız. Ama öyle değil.

*Konuların ayrıntılarına bakındım, sizin şimdiye kadar çoktan boşanmanız gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…