Kararimdan sonra , kocamin tavrı

Gidebildiğin yer kadar git.Neden senin hür iradene saygısızlık yapıyor? Erkeklerin kadın üzerinde ki haksız hegamonyasından nefret ediyorum.Diren bakalım nereye kadar götürecek.Sırf onu istedi diye kapalı geziceksin eğer geri adım atarsan.Ve o başındaki örtü inanç için değil bir aksesuara dönüşecek.Niyet değişmiş olacak çünki

Son düzenleme:
Bu nasıl evlilik? Aynı evin içinde konuşmadan nasıl bir evlilik yürütmeyi planlıyorsunuz siz ve işiniz? Bu karar tamamen sizi ilgilendirir eşiniz ancak kendi görüşünü paylaşabilir ama size karışamaz. Zaten sağlıklı olmayan evliliğini sürdürmek için diretmeyin derim ben

Bu sizin hayatınız ile alakalı olarak vermiş olduğunuz bireysel bir karar.
Bir erkeğin nasıl "ben kafamı kazıtacağım bir de bu tarzı deniyeyim" dediğinde nasıl kadın aşırı tepki vermezse, bu da aynı şey bana göre.
Bu bir seçim, size ait bir seçim.
Eşinizin bu kadar saçma bir şekilde tavır göstermesi de yanlış.

İşin dini boyutuna değinmiyorum, eminim ki eşinizin çekinceleri ve düşünceleri bu yöndedir.
Bu nedenle bu kadar tepki gösteriyordur.
Ancak bu bile bireysel bir seçimdir senin ve Allah'ın arasında olan bir mevzuya eş karışamaz.
Sen böyle tercih ediyorsan, eşinin tercihlerine saygı duyması gerekir diye düşünüyorum.

Umarım zamanla seni anlar.
Aksi halde çok çatışırsınız gibi geldi bana.

Kocam hayatta izin vermez derken. Koca için değil Allah için kapanılır . Şu kocam çalıştırmaz , kocam izin vermez , kocam kocam diyenler siz kendi başınıza birey değil misiniz , siz kendi kararlarınızı kendiniz alamıyor musunuz. Eş sahip değil hayat arkadaşıdır yoldaştır arkadaşlar. Birilerinin sizi gütmesine ihtiyacınız olmasın. Hiç ama hiçbir erkek kadından daha üstün olup sahiplik taslayamaz.

Bu canlıyı neden beslemekte ısrar ediyorsunuz. Sokakta sahiplenmeyi bekleyen milyon tane kedi kopek var. Şu tip erkekler karılarının kesip attığı tırnağa kurban olsun. Allah aşkına şu müsfetteye koca deme nolursun

Hanımefendi.. Tabi ki Allah için kapanılır..Ama adamın kapalı bayan kriteri kadar doğal ne olabilir..Başta hanımefendi böyle düşünen biriyle evlenmeyecekti hiç kapanmayacaktı..şimdi ben kocamın kumar oynamasını istemem evlenmeden önce sorarım öyleyse herkes kendi yoluna derim.. Her şeyi feminizme çekmeyin ya.. Mesela ben de küpe takmasını istemem eşimin yaparsa tavrımı koyarım, evlenmeden önce tarzının bu olmadığını söyledin neden derim yani..

Kumar ve örtü ikisi çok ama çok farklı birşey . Her ne kadar konu sahibini eşi açıkken seçmiş kabul etmiş olsa da aksi olsaydı bile bunu bi içki bir kumar ile aynı kefeye koyamazsınız. Kumar ahlaksızlıktır alçaklıktır ,örtünmemek kişinin allah ile kendi arasındaki bir olaydır. Yani biri sap biri saman

Bu da benim fikrim elbette kişisel bir tercih ama bu tercihini evleneceği kişiye söylemesi lazımdı kesinlikle.. Alkol örneğini vereyim onları beğenmediyseniz.. Kişisel bir tercih ama kocamın arasıra bile içmesini istemem bana evlenmeden önce söylemesi gerekir böyle bi alışkanlığı varsa.. İnsanlar birbirlerine net ve tüm açıklığıyla gelmeliler..

Eşinin tesettürlü olmasını isteyen biri eskort aramaları yapmamalı,en ateşli kızlar eskortlar, x üniversitesi kızları vb.arama yapan biri inançlıyim,eşimde tesettürlü olsun diyemez bir kere o adam ahlaksızdır zinaya meyillidir.tesettur Allah için yapılır ve yapamayan inançlı değildir denilemez.ama elalemin kızlarına ahlaksız gözle bakan adamın inançlı olduğuna da inanamam.azicik inançlı olsa bu kadar ahlaksız olmaz.

@Pnomatik.!.. bi okuyuver

Dimi. Allah öylelerine akıl fikir versin. Akıl göç etmiş geri kalan kırıntıyla kocalık taslıyor

M Mutluluk gecicidir açtığınız diğer konu dini tartışmalar nedeniyle kapatılmış, siz dahil bazı üyeler uyarı almıştı, üstelik konunuza gerek Kazen bey, gerek ben açıklama yazmıştık, neden yine aynı içerikli konuyu açtınız?
Yine konunuza inançla ilgili yorumlar yazılıyor üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…