- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Kocam hayatta izin vermez derken. Koca için değil Allah için kapanılır . Şu kocam çalıştırmaz , kocam izin vermez , kocam kocam diyenler siz kendi başınıza birey değil misiniz , siz kendi kararlarınızı kendiniz alamıyor musunuz. Eş sahip değil hayat arkadaşıdır yoldaştır arkadaşlar. Birilerinin sizi gütmesine ihtiyacınız olmasın. Hiç ama hiçbir erkek kadından daha üstün olup sahiplik taslayamaz.Bence şimdi bu adamın kriteri kapalı bayansa ve kadın kapalıysa birden açılması adamı kandırmak olur ve bu konuda katı kuralları olan bir çok kişiye göre tepkisi fazla değil... Demek ki alışacak konu sahibi eşiniz yani şimdi benim eşim hayatta izin vermez konuşmamak değil anca boşanırım..
Bu canlıyı neden beslemekte ısrar ediyorsunuz. Sokakta sahiplenmeyi bekleyen milyon tane kedi kopek var. Şu tip erkekler karılarının kesip attığı tırnağa kurban olsun. Allah aşkına şu müsfetteye koca deme nolursunSizin dedikleriniz çok doğru evet eşim bunları bana yaptı. Şuan geriye dönük konuştuğumda oldu bitti neden isitip duruyorsun diyor.. ve zaten onunda açılmamda katkısı büyük, çünkü benim ozguvenimi zedeledi. Şimdi açılmakla ilgili konuşan, sende böyle yaptın şunu yaptın diyorum senin konumla benim konumun alakası ne diyor oda
Hanımefendi.. Tabi ki Allah için kapanılır..Ama adamın kapalı bayan kriteri kadar doğal ne olabilir..Başta hanımefendi böyle düşünen biriyle evlenmeyecekti hiç kapanmayacaktı..şimdi ben kocamın kumar oynamasını istemem evlenmeden önce sorarım öyleyse herkes kendi yoluna derim.. Her şeyi feminizme çekmeyin ya.. Mesela ben de küpe takmasını istemem eşimin yaparsa tavrımı koyarım, evlenmeden önce tarzının bu olmadığını söyledin neden derim yani..Kocam hayatta izin vermez derken. Koca için değil Allah için kapanılır . Şu kocam çalıştırmaz , kocam izin vermez , kocam kocam diyenler siz kendi başınıza birey değil misiniz , siz kendi kararlarınızı kendiniz alamıyor musunuz. Eş sahip değil hayat arkadaşıdır yoldaştır arkadaşlar. Birilerinin sizi gütmesine ihtiyacınız olmasın. Hiç ama hiçbir erkek kadından daha üstün olup sahiplik taslayamaz.
Kumar ve örtü ikisi çok ama çok farklı birşey . Her ne kadar konu sahibini eşi açıkken seçmiş kabul etmiş olsa da aksi olsaydı bile bunu bi içki bir kumar ile aynı kefeye koyamazsınız. Kumar ahlaksızlıktır alçaklıktır ,örtünmemek kişinin allah ile kendi arasındaki bir olaydır. Yani biri sap biri samanHanımefendi.. Tabi ki Allah için kapanılır..Ama adamın kapalı bayan kriteri kadar doğal ne olabilir..Başta hanımefendi böyle düşünen biriyle evlenmeyecekti hiç kapanmayacaktı..şimdi ben kocamın kumar oynamasını istemem evlenmeden önce sorarım öyleyse herkes kendi yoluna derim.. Her şeyi feminizme çekmeyin ya.. Mesela ben de küpe takmasını istemem eşimin yaparsa tavrımı koyarım, evlenmeden önce tarzının bu olmadığını söyledin neden derim yani..
Ya hiç sormaSeçimi takip ederken mi okudun ne ettin bacım sen?
Bu da benim fikrim elbette kişisel bir tercih ama bu tercihini evleneceği kişiye söylemesi lazımdı kesinlikle.. Alkol örneğini vereyim onları beğenmediyseniz.. Kişisel bir tercih ama kocamın arasıra bile içmesini istemem bana evlenmeden önce söylemesi gerekir böyle bi alışkanlığı varsa.. İnsanlar birbirlerine net ve tüm açıklığıyla gelmeliler..Kumar ve örtü ikisi çok ama çok farklı birşey . Her ne kadar konu sahibini eşi açıkken seçmiş kabul etmiş olsa da aksi olsaydı bile bunu bi içki bir kumar ile aynı kefeye koyamazsınız. Kumar ahlaksızlıktır alçaklıktır ,örtünmemek kişinin allah ile kendi arasındaki bir olaydır. Yani biri sap biri saman
@Pnomatik.!.. bi okuyuverEşinin tesettürlü olmasını isteyen biri eskort aramaları yapmamalı,en ateşli kızlar eskortlar, x üniversitesi kızları vb.arama yapan biri inançlıyim,eşimde tesettürlü olsun diyemez bir kere o adam ahlaksızdır zinaya meyillidir.tesettur Allah için yapılır ve yapamayan inançlı değildir denilemez.ama elalemin kızlarına ahlaksız gözle bakan adamın inançlı olduğuna da inanamam.azicik inançlı olsa bu kadar ahlaksız olmaz.
Kesinlikle katılıyorum.. Ben konuya göre yorum yapıyorum.. Eşinin nasıl biri olduğunu neler yaptığını bilemem eski konulara da bakmadım.. Böyle bi şey yapmışsa hiçbir konuda fikrini almayı, danışmanı hak etmiyor..@Pnomatik.!.. bi okuyuver
Dimi. Allah öylelerine akıl fikir versin. Akıl göç etmiş geri kalan kırıntıyla kocalık taslıyorKesinlikle katılıyorum.. Ben konuya göre yorum yapıyorum.. Eşinin nasıl biri olduğunu neler yaptığını bilemem eski konulara da bakmadım.. Böyle bi şey yapmışsa hiçbir konuda fikrini almayı, danışmanı hak etmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?