- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Yok ben senin kabak çorbana başladım. Çorba ve yoğurt daha mantıklı geldi onu yapıyorum. Başladım ama bende kaçamak yaptımCanım başladın mıı ? Ben hafta sonu 2 gün yapıcam. Kaçamk yaptım bugün açığı kapatmam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben senin kabak çorbana başladım. Çorba ve yoğurt daha mantıklı geldi onu yapıyorum. Başladım ama bende kaçamak yaptımCanım başladın mıı ? Ben hafta sonu 2 gün yapıcam. Kaçamk yaptım bugün açığı kapatmam lazım
Hadi ya. Bu kaçamaklar çok oldu benim. Moralim bozuk. Cumartesi pazar yapıcam patates diyetini. 1 kilo gitse bile yetecek. Kendime gelirimYok ben senin kabak çorbana başladım. Çorba ve yoğurt daha mantıklı geldi onu yapıyorum. Başladım ama bende kaçamak yaptımneyse toparlıcaz artık.
Doğru düzgün yapsak gidecek de güzel şeylere dayanamıyoruzHadi ya. Bu kaçamaklar çok oldu benim. Moralim bozuk. Cumartesi pazar yapıcam patates diyetini. 1 kilo gitse bile yetecek. Kendime gelirim
SormaDoğru düzgün yapsak gidecek de güzel şeylere dayanamıyoruzbende artık yapmıcam kaçamak ya biraz dişimi sıkarım kilo verince arada yaparım kaçamağımı yine
![]()
Ohoo senin 4 gün mü benim 4 ay falan oldu regl olmayalı, onun şişkinliği de var birazSormabende regl olamadım 4 gün gecikti. O yüzden tartılamıyorum. Tartılamadığım için de bu hafta kendimi veremedim diyete kaçamaklar ondan oldu. Neyse hafta sonu patates diyeti ile arayı kapatırım inşallah
kız hamile misin yoksa :)) Başka türlü 4 ay nasıl olabilir bilemedimOhoo senin 4 gün mü benim 4 ay falan oldu regl olmayalı, onun şişkinliği de var biraz![]()
Ayy yok bende bi tane var zor başediyorum ikinciye gerek yokkız hamile misin yoksa :)) Başka türlü 4 ay nasıl olabilir bilemedim
çok zor bişey ya regl olmak güzel aslında :))
Ay geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba diyetten dolayı mı ? Eğer öyle ise normal beslen canım bırak lahana çorbasını falanGunaydin kizlar
Bende ayni durumdayim sizinle,Dun kacamakli vit gun oldu,bu sabah tartilmadim,bur kac gune regl olmam lazim.Sabah normal bir kahvalti yaptim sonra corba hazirladim, bu kez sade lahana ile ve yogurt karisimi. Sanirim tansiyonum dustu dun ilk kez bas donmesi hissettim .
Sagol canim evet sanirim diyetten dolayi ,ben normalde cok fazla atistiran biriyim gunde aldigim kalori kesin 5-6bini geciyodur ,sukurki ona ragmen pek kilo Alan biri degilim.Simdi abur cuburu birakinca tabi benim metobolizma noluyoruz falan dedi sanirim.Yoksa simdi normal olarak cok daha saglikli besleniyorum ,birde regl oncesi donemdeyim ,tartilmiycam bende bitene kadarAy geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba diyetten dolayı mı ? Eğer öyle ise normal beslen canım bırak lahana çorbasını falan
Bende dün ki kaçamaktan sonra bugün ekmek yemedim ve 4 litre su içicem. Bende adet olamadığım için tartılmıyorum olsam da bi rahatlasam :)
Evet diyet öncesi dediğin gibi 5 bin kalori alıyosan vücudun bi şok olmuştur şimdi. Zamanla alışır ama baş dönmen falan olmaz. Eğer olursa yapma sağlığınsan kıymetli değilSagol canim evet sanirim diyetten dolayi ,ben normalde cok fazla atistiran biriyim gunde aldigim kalori kesin 5-6bini geciyodur ,sukurki ona ragmen pek kilo Alan biri degilim.Simdi abur cuburu birakinca tabi benim metobolizma noluyoruz falan dedi sanirim.Yoksa simdi normal olarak cok daha saglikli besleniyorum ,birde regl oncesi donemdeyim ,tartilmiycam bende bitene kadar
Merhaba bende aynı yöntem ile 25 kilo verdim hoş birazını aldım şimdi tekrar diyet arkadaşı arıyorum isterseniz benimle başlaya bilirsinizKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Ben ediyorum canımmDiyet devam eden yokmu