- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
Çok iyi olurKızlar bence yarın tartılalım ve kaçamaksız güzel bir haftaya başlayalımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olurKızlar bence yarın tartılalım ve kaçamaksız güzel bir haftaya başlayalımm
Ben senin dediğin kabak çorbasını yapmak istiyorum bir hafta-on gün kadar. Mantıklı geldi hemde kilo verdirir. Bi de yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.Kızlar bence yarın tartılalım ve kaçamaksız güzel bir haftaya başlayalımm
Hoşgeldin, katıl tabi.Selam arkadaslar size katila bilirmiyim ..
Bende yarin elma diätine basliyorum.. gecen sene yapmisdim Bir haftada 5 kilo gitti.. ama böbregimde sorun oldu diäten degil zaten vardi bende ara verdim yarin tam gaz yapcam.. destek arkadas istiyorum![]()
TesekürlerHoşgeldin, katıl tabi.
evet canım bencede yapabilirsin hem detoks olur. Yanına yoğurt çok yakışırBen senin dediğin kabak çorbasını yapmak istiyorum bir hafta-on gün kadar. Mantıklı geldi hemde kilo verdirir. Bi de yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.
Besleyici bir diyet çok iyi. Fikir için teşekkürlerevet canım bencede yapabilirsin hem detoks olur. Yanına yoğurt çok yakışır
Rica ederim canım bol eksiler :))Besleyici bir diyet çok iyi. Fikir için teşekkürler![]()
HepimizeRica ederim canım bol eksiler :))
Günaydın canım. Bu çorbayı kaydettim bir yere yaparım arada detoks niyetine. Özellikle hafta sonları kaçamaklarını önlemek için denerim.Gunaydin kizlar
Bugun 65,5 kilom
Regl donemim de yaklasti ,regl sonrasinda 63 olmaya odakliyorum kendimi.
Bugun corba diyeti yapicam 3 gunluk ,detox niyetine
Sogan ve sarimsak az yada soyleyip.ustune ince kiyilmis lahana,havuc ve karnabahar ,Kabak ekledim ve soteledim. Sonrada yogurt ekleyip biraz pisirdim.Tadi gayet guzel.
Umarim ise yarar.Daha once kasik lahana corbasi denemistim ama tiksinmistim.O yuzden degistirdim
Evet canim cok lezzetli oldu ,pul biber ve kuru nane ile tatlandirdim.Ben mixerlemedim .Günaydın canım. Bu çorbayı kaydettim bir yere yaparım arada detoks niyetine. Özellikle hafta sonları kaçamaklarını önlemek için denerim.
Bende regl olamadım onun şişliği var. Bakalım bu şişlik bitince sen 63 ben 61 olucak mıyızz :)
Canım başladın mıı ? Ben hafta sonu 2 gün yapıcam. Kaçamk yaptım bugün açığı kapatmam lazımKimseden ses çıkmıyo bu gruptabende 3 günlük patates-yoğurt diyeti yapmayı düşünüyorum.