Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Kızlar bence yarın tartılalım ve kaçamaksız güzel bir haftaya başlayalımm
Ben senin dediğin kabak çorbasını yapmak istiyorum bir hafta-on gün kadar. Mantıklı geldi hemde kilo verdirir. Bi de yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.

Selam arkadaslar size katila bilirmiyim ..
Bende yarin elma diätine basliyorum.. gecen sene yapmisdim Bir haftada 5 kilo gitti.. ama böbregimde sorun oldu diäten degil zaten vardi bende ara verdim yarin tam gaz yapcam.. destek arkadas istiyorum🥰

Selam arkadaslar size katila bilirmiyim ..
Bende yarin elma diätine basliyorum.. gecen sene yapmisdim Bir haftada 5 kilo gitti.. ama böbregimde sorun oldu diäten degil zaten vardi bende ara verdim yarin tam gaz yapcam.. destek arkadas istiyorum🥰
Hoşgeldin, katıl tabi.

O halde bende yarin basliyorum
Yarin sabah tartilcam kilomu bildiririm😊

Günaydın arkadaşlar kilo. 72.200 boy.1.60
Aralıklı oruç yapıcam 17. 7 diye düşünüyorum bu gün başladım. 12. De kahvaltı yapıp akşam 7 de bitiricem. Devam etitire bilirsem çok iyi olur.

Günaydin arkadaslar
Boyum 1,67 Kilo 67
Bir hafta tartilmicam🥰

Ben senin dediğin kabak çorbasını yapmak istiyorum bir hafta-on gün kadar. Mantıklı geldi hemde kilo verdirir. Bi de yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.
evet canım bencede yapabilirsin hem detoks olur. Yanına yoğurt çok yakışır

Gunaydin kizlar
Bugun 65,5 kilom
Regl donemim de yaklasti ,regl sonrasinda 63 olmaya odakliyorum kendimi.
Bugun corba diyeti yapicam 3 gunluk ,detox niyetine
Sogan ve sarimsak az yada soyleyip.ustune ince kiyilmis lahana,havuc ve karnabahar ,Kabak ekledim ve soteledim. Sonrada yogurt ekleyip biraz pisirdim.Tadi gayet guzel.
Umarim ise yarar.Daha once kasik lahana corbasi denemistim ama tiksinmistim.O yuzden degistirdim

Gunaydin kizlar
Bugun 65,5 kilom
Regl donemim de yaklasti ,regl sonrasinda 63 olmaya odakliyorum kendimi.
Bugun corba diyeti yapicam 3 gunluk ,detox niyetine
Sogan ve sarimsak az yada soyleyip.ustune ince kiyilmis lahana,havuc ve karnabahar ,Kabak ekledim ve soteledim. Sonrada yogurt ekleyip biraz pisirdim.Tadi gayet guzel.
Umarim ise yarar.Daha once kasik lahana corbasi denemistim ama tiksinmistim.O yuzden degistirdim
Günaydın canım. Bu çorbayı kaydettim bir yere yaparım arada detoks niyetine. Özellikle hafta sonları kaçamaklarını önlemek için denerim.
Bende regl olamadım onun şişliği var. Bakalım bu şişlik bitince sen 63 ben 61 olucak mıyızz :)

Günaydın canım. Bu çorbayı kaydettim bir yere yaparım arada detoks niyetine. Özellikle hafta sonları kaçamaklarını önlemek için denerim.
Bende regl olamadım onun şişliği var. Bakalım bu şişlik bitince sen 63 ben 61 olucak mıyızz :)
Evet canim cok lezzetli oldu ,pul biber ve kuru nane ile tatlandirdim.Ben mixerlemedim .
Istesdigimiz kiloya inicez inaniyorum🙏

Slm kizlar
Bu sabah -500gr kacamaklara ragmen,aslinda diuet modunda degilim,sadece aksamlari yemiyorum.Ozellikle sabah kahvaltim gayet iyi ,gun ortasinda meyve ve cikolata mutlaka olmali.
Dun 3 kase corba ictim ve bugunde devam edicem.
Saat 3 yada en fazla 4 e kadar sonrasinda yemiyorum ,sivi aliyorum.
3 kilo daha vermem gerek 62 yi gorene dek devam ,sonrasinda halsizlik olmazsa bir kac kilo daha dusunuyorum.
Bu sabah bir kahve ve birkac biskuvi yedim erken saatte, 1 saat sonrada 2 yumurta ,peynir bir dilim ekmek
Sonrasinda corba devam

Güne cevizli suyla başladım. Daha sonra sütlü yağ yakıcı içeceğimi içtim. Bunlar kahvaltı sayılır. Kabak çorbası ve yoğurtla devam edeceğim güne.

Back
X