• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararliyim 20 kilo gidecek :)

tubish_19

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
632
259
323
32
Merhaba arkadaslar tuba benim adim 20 yasindayim 1.79 boyundayim 90 kiloyum ve 20 kilo vermek istiyorum. Pazartesi gunu basladim diyetime hergun yazicam biraya ne yedigimi :) ins hepiniz istediginiz kiloda olursunuz :) gelicek diyet arkadaslarim olur ins birlikte veririz kilolarimizi :)

akşammmmmda 1 tabak pirasa biraz kabak yemeği ve 1 parça tavuk şimdide sade maden suyumu içtim. :56::56:

Bugun sabah 1 dilim ekmek 1 parca peynir oglen corba aksam cirba pirasa simdide besi biyerde cayimi iciyorumm :)

Gunaydin canim listen gayet iyi insallah basara bilirsin :)) bende zayiflamaya calisiyorm burda bi topigim var her gun oraya yaziyorm

maşalah ne boy varmış sende :nazar::nazar::nazar::nazar: azcık bana versen bi kaç cm :9:
diyetinde başarılar dilerim
manken gibi olursun valla:ssz:

maşalah ne boy varmış sende :nazar::nazar::nazar::nazar: azcık bana versen bi kaç cm :9:
diyetinde başarılar dilerim
manken gibi olursun valla:ssz:

merhabalar canım benimm :) kilo olduktan sonra boyun isterse 2 metre olsun hiç :( sevgilim bana beni geçmişssin diyo kilo olarak o kadar utandımki :( :2::2::2::2:

Aksam besi bi yerdemi ictim ve badem yedim yaninda sonrada elma yedimmm :) pazartesi tartilicam bakalim ne olcak adette oldum bakalim tartu neyi gosterecek :)

Back
X