• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Gunaydinnnn guunnnaydinnn seda sayan gibi gnaydin demek istiyorum :) sabah gec uyandim 11 de kahvalti yaptim. Kahvaltim 1 haslanmis yumurta 1 parca peynor 1 parca ekmek 2 bardak sekersiz cay :)

canım aralarda bişey yemiyo musun? süper gidiyosun imrendim valla, sendeki azim herkeste olsa zaten :9:

Ogle yemegimi yiyemedim is yerindeidim. 6 da yemege ciktim. 1 kase corba etle bezelye yedim ve su ictim. 5 i biyerdemi ictim sonrasindada . Aksam eve gelince meyve yedimm :)

canım aralarda bişey yemiyo musun? süper gidiyosun imrendim valla, sendeki azim herkeste olsa zaten :9:

Canm tesekkur ederim :) ama insanlarin hele ki sevgilimden gelen laftan sonra oyle kirildimki paramparca oldum resmen :/ kilolarimla alay eden herkesin yzune vurmak istiyorum yeni halimi
canm bisey cekince birinin bana soyledikleri alay ettikleri aklima geliyor o yuzden yemiyorum :/

Ginaydinnnn bugunku sabah kahvaltim 1 parca ekmek 1 parca peynir menusunden olusmakta ve 1 salatalik

Gunaydinnnn kizlarr :) bugunku sabah kahvaltim 1 parca peynir ve 1 parca ekmekten ibarett eger yetisebilirsem avmde bi corba icicem ise girmeden once :)

Bu sabah 1 parca ekmek ve peynir domates salatalikk :) aksamada spora basliyorumm haydi hayirlisi :)))

Bende 70 kiloyum boy 150 20 kilo hedefim var.kalori hesabi yapiyorum bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım ben de hilal 173 boy 76.700 kilodayım hedefim 11 kilo vermek 79.700 ile başladım ve dün diyeti bozmak zorunda kaldım ardı sıra bir sürü şey yedim tekrar konsantre olmak istiyorum bugun çok az yiycem mesela akşam bir tabak yoğurt sadece :S:nazar:

merhaba canım ben de hilal 173 boy 76.700 kilodayım hedefim 11 kilo vermek 79.700 ile başladım ve dün diyeti bozmak zorunda kaldım ardı sıra bir sürü şey yedim tekrar konsantre olmak istiyorum bugun çok az yiycem mesela akşam bir tabak yoğurt sadece :S:nazar:

Bak ne guzel 3 kilo vermissin bozma bebisim diyetiniki sonra her istedigimize sigalimmm ohhhh kiyafetlerrr :)

Dun aksam fitneese basladim sonundaaa :) dun oglen corba ve hasanpasa kofte yedim aksamustu turk kahvesi ictim eve geldim olu gibiydim

Magazacilik spor ve okul zorrr zorr ama Allaha sukur hic bozmadim diyetimi :) sabah 1 parca peynir ekmek 1 salatalik sekersiz cay oglen corba ve tavuk haslama aksam salata meyve veee sporrrr yuruyusumu yaptim bisiklete bindim bisiklet tarzi digerine de bindim asiri yoruldugum icin magazda o yuzden fazla yapmadimm

Aksam besi bi yerdemi ictim ve badem yedim yaninda sonrada elma yedimmm :) pazartesi tartilicam bakalim ne olcak adette oldum bakalim tartu neyi gosterecek :)

canım 5i biyerde çayı yemeklerden yarım saat önce içersen daha iyi olur.bende 9u biyerde içiyorum çayın üzerinde öyle yazıodu:40:

Sabah peynir ekmek ve salatalik uclum devam etti oglen yayla corbasi ve tavuk sote yedim aksam ustu turk kahvesi ictim aksam 1 saat sporumu da yaptimm :)

Back
X