• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Kizlar oglen salata bezelye 3 kofte yedimm sonra 1.5 saat sporumu yaptim fitness eve geldim 3 yemek kasigi bezelye salata ve bir parca tavukk simdide sade maden suyumi iciyorumm :)

Gunaydinnnnn kizlarrr bu sabah 3 bardak sekersiz cay 1 parca ekmek ve peynir salatalikk ama hic uyanasim yoktu :/ hala uykum var :/

Sabah ayni peynir ekmek ve salatalik oglen corba tavuk aksam salata ve 1 saat sporrr veeeeeee 87 kilo olmisumm olleytoooo :)

Selam kizlar galiba 86 kiloya dustum cok mutluyumm :) oglen corba 1 parca tavuk ve kabak dolmasi yedim aksam turk kahvesi ve cay az oncede ypgurt yedim yarim kase :)

Galiba bugun cook yedim galiba sabah salatalik peynir ekmek oglen bulgur pulavi cok az ypgurtlu kabak aksam cok az corba ve bir parca tavuk 7 gibi bir kucuk parca balik ve salata :/

Yine bana kimse yazmamis :/ napalim tek basima surdurrum bende :/ oglen az tavuk ve salata aksam az ciger ve salata az ince elma yedimm ve bol su :)

Galiba bugun cook yedim galiba sabah salatalik peynir ekmek oglen bulgur pulavi cok az ypgurtlu kabak aksam cok az corba ve bir parca tavuk 7 gibi bir kucuk parca balik ve salata :/

canı olut arada her gün aynı düzen ve aynı saatte yenmiyor hele çalışıyorsan böyle... sıkma canını toparlarsın..

Selamlar herkese dun yediklerimi yazayimmm sabah sutle kfleks yedim oglen avuc ici kadar yagsiz kasarli tost yedim aksam tavuk ve salata yedimmm :)

Merhabalar sabah sutle kfleks yedim 1.5 saat sporumi yaptim oglen corba salata ve kabak yemegimi yedim simdide calisicam nasil olacak bilniyorum :/ asiri yotlrgunummm

Back
X