bence hiç deiştirme yapmadan diktirin ve ucuz kalitesiz olur derler ama bende 600 tl diktirmiştim ama kumasına fln ben karar verdim riske atmak istemiosanız diğer yere diktirin
canım gelinlik çok hoş ama şunu belirteyim tafta kumaştan olduğu için kumaşın kalitesi çok önemli, eğer iyi bir kumaş olmassa basit duracaktır ki bence çok riskli. buna dikkat et derim...
Ben çok beğendim bende 600 e diktirdim çok güzel oldu modaevini araştırın memnun olanklar varsa diktirin
bence hoş bir gelinlik ,zarif duruyor.şimdiden mutluluklar dilerim...
Eki Görüntüle 137926 Eki Görüntüle 137929 Eki Görüntüle 137928 Eki Görüntüle 137930 Eki Görüntüle 137925
cnm fikir olsun diye attım bu bir kaç resmi:80:
benimde boyum 1,60 ama ben fazla topuklu giyemiycem benimki birazcık kısada:)canım boyum o kadar yok demissin boyun kac cm, soruyorum cunku bu gelinliğin hemen hemen aynısını,orjınalini denedim ben 160 ım ve bence gayet guzel oluyor zaten topukluyla filan olur. bu arada bu gonderdiğin modelin aynısı olmasa da benim denediğim bir model var, konu da açmıştım ordaki son modele benziyor taftası, bak istersen bir fikir olur:))
konu burada:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...lar-yardim-hangisi-sizce-cook-kararsizim.html
saol canım fikrin için
ama bunlar pek tarzım değil
yarın tekrar gelinlik bakıcam fotolarını cekebilirsem paylaşırım sizinle
ufffffff bir gelinlikciye girdim zama 2 saat kalıyorum
şimdiden hiç bakmadan bunumu diktirsem
çalıştığım için sadece cmrt oda öğlede sonra ve pazarım var pek zamanım yok bakmayacnm dur acele etme bulursun içine sinecek bişey ama senin gösterdiğinde çok zarif.biraz daha düşün,bunlar tatlı şeyler.tadını çıkar:...ben gelin olurken hiç tadını çıkaramadım hoop bir gelinlik denedim ölçülerimi aldılar sonrasında prova falan yok.neyseki cuk oldu .ama keşke daha güzellerini deneseydim diye hep içimde kaldı.o yüzden yeni evlenecek olanlar acele etmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?