Kararsız kaldım, fikir verir misiniz bana ?

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
163
Ankara
Kızlar merhaba.

Beni üzen bir konu var,hem derdimi paylaşırım hem de fikir alırım sizlerden diye açtım konuyu

Konu şu ;

Benim evin yakınında küçük bir süpermarket var. Ben de 2 yıldır hep oradan alışveriş yapıyorum. Yalnız bu markette çalışan yaşlı bir amca ( amca da demek istemiyorum şeytan görsün yüzünü ) bana sarkıntılık etti. Neyse konu bu olduğu için uzatmayayım sevgilim de o adamla tartıştı sonradan. Adam benim evde yalnız kaldığımı bilmesin diye de beraber yaşıyoruz dedi. ( ayrıntı biliyorum ama sonradan bu konunun bahsi geçeceği için yazdım )

Sorunum bu markette çalışan bir kasiyer benim sevgilimden hoşlanıyor sanırım. Emin olamadım, ama yine de üzülüyorum. Sevgilim ona baktığı için değil, fazla duygusalım nedense bu konuda beni üzüyor işte. Emin olamadığım için aklıma takılan olayları buraya yazıyorum. Bir de siz bakın lütfen.

1- Ne zaman alış veriş yapsak kız bana öldürmek istermiş gibi bakıyor, sevgilime de yüzünde gülücükler, merhabalar vs.

2- Bir gün sana yağı almıştım. Geçiriyoruz kasadan, kız başka bir şey var mı ? dedi. Sevgilim de evet bir de yağ almıştık dedi. Kız da gülerek " Bir sana, bir bana o zaman" dedi

Sevgilim duymadı zaten. Ben söyleyince o ne be dedi

Ve esas beni üzen, bu konuyu açtıran diyalog ;

Kız : Hayırdır bugün sevgilin yok mu ?

Benimki : Sınav dönemi. Kahvaltılık bir şeyler aldım. Sabahlamıştır, açtır şimdi.

Kız : HMM. Aynı evde yaşamıyor musunuz siz ? ( yukarda bahsettiğim şey yüzünden böyle düşünüyor. Ayrıca ona neyse )

Benimki : Yani ?

Kız : Nasıl olsa evlenmezsin sen onunla.

Benim sevgilim de o ne demek, ciddi düşünmesem 2 yıldan fazladır sevgili olmam, ailemi tanıştırmam dedi.

Telefondaydık duydum hepsini.

Kızın tavrı bu. Daha bir sürü şey olmuştur da şu an aklıma gelmiyor.

Sizce kızın amacı ne ve ben ne yapmalıyım ?

Bir de kızın parmağında yüzük var yani

Şikayet etsem çalıştığı yere, büyük ihtimal atılır.

Çözüm bu mu yoksa ben kendim mi bir şeyler söyleyeyim ?

Sırf onu görmeyeyim diye il değiştiriyorum neredeyse başka markete gitmek için

Bence birgun yine ayni tutumda olursa agzinin payini ya sen yada sevgilin versin aslinda sevgilin sert bir tutumla cevap verse belki kendine gelir..ben sinir oldum burda

sen bir şey yapma sevgilin ona tavrını koysun kesinlikle ters ve cesaret kırıcı davransın, hatta bu durumu devam ettirirse üstleri ile görüşeceğini söylesin (gerçekten yapmasa da caydırıcı olur)

bu ne ya sevgilisi olduğu birine bile bile sarkıyor çok çirkin

sormayın benim nişanlımada çok asılan oluyor gelip anlatıyor gülüyoruz yanımdad bikaç sefer oldu ben hiç tepki vermiyorum ama benimki güzel tepkiler veriyor mesela resmen asılıyor biri bende çok yakınında durmuyorum ama duyuyorum kızın dediklerini nekadar asılıcak diye gözlemliyorum birşey soruyor kadın nişanlımda bana dönüp nişanlıma sorun diyor sora çok eğleniyoruz

Alışveriş yaptığınız marketi değiştirin bana kalırsa..
Evinize yakın olsun uzak olsun, tabana kuvvet diyin ve bir sokak ötede ki markete vs ye gidin ..

Sevgilinizin o kıza karşı davranışları yanlış bi kere. Ne olursa olsun , sohbet etmemeliydi ..
Gerekirse terslesin..
İşine bak kızım desin , öyle kızlar böyle laftan anlar çünkü ..

Sevgilin deseydi keşke.

Parmağında yüzük her yerin oynuyor ne ayaksın sen?
İşini yap hasta etme beni deseydi.
Kaba olacak evet ama haketmiş bu yelloz.
Bunun önünü ancak sevgilin kesebilir..

Hem ayrıca o markette çalışan amca sıfatıyle bahsetmiş olduğunuz adamın,size birkaç yanlış hareketi olmuş.
Sevgilinizde bunu biliyor. Adamla gidip tartışmış etmiş ;

Bu kadar mevzu olmasına rağmen neden hala oradan alış veriş yapmaktasınız ?
Yani ben evimin dibinde olsun market, böyle bir olay gelecek başıma.
Sevgilimde bunu bilcek.

Oraya adımımı attırmaz ya..
Ona kalmaz ben hayatta gitmem zaten..
Hala gidiyormusunuz bilmiyorum ama ne sizin gitmeniz nede sevgilinizin gitmesi doğru değil bence..

Helal paralarınızı öyle insanlara yedirmeyin be canım..

Adamıda aynı, kadınıda aynı..

Valla çok sinir oldum..

ya size sarkıntılık yapılmış, siz onu es geçiyorsunuz, sevgilinize olanı dert ediyorsunuz? olacak iş mi bu...

gitmeyin bir daha, memlekette market mi kalmadı.

bak yaa ben onu atladım o adam bana asılcak benimki oraya bidaha gitsem beni keser hoş ilk önce adamı keser tartışmakta neymiş

burda anlaşılmıcak bişey yok kız resmen sevgiline asılmış bi de sen nasıl olsa onunla evlenmezsin demiş yani ayrılınca bana gel ben boştayım der gibi bişey olmuş ayrıca bazı kişiler alyansı tek taş yüzüğü süs olarak takıyo ve sevgilin bu kıza baya bi sert tepki vermesi lazım anca o zaman belki bu davranışından vazgeçer

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar.

Demek ki ben yanlış anlamamışım. :)

Yok o sarkıntılık mevzusu kapandı zaten.

Sevgilim gerekeni yaptı.

Adam şu an orada çalışmıyor.

Adli yerlere de gitti olay zaten de ben sadece bu aynı evde yaşama mevzusunun kaynağı nereden geldi onu belirtmek için yazdım

Başka markete gidiyorum zaten ama o da çok uzakta kalıyor gerçekten yarım saat mesafede yani.

Bir de bu duruma sinir oluyorum açıkcası.

Kızın abes davranışı yüzünden ben keyfimden oluyorum.

Kızlar peki hemfikirsiniz sevgilimin sert tepki vermesi konusunda.

Ne desin tam olarak ?

Ben olsam baştan kızın sevgilime olan bakışlarını, tavrını sezdikten sonra asla oraya gitmezdim.
Sen yine sabırlıymışsın. Tedirgin olmuyor musun orada alışveriş yaparken :44:
Diğer market uzakta da olsa tut sevgilinin elini yürüyüş yapmış olursunuz hem, oraya gitme bi daha bence.

Kızlar peki hemfikirsiniz sevgilimin sert tepki vermesi konusunda.

Ne desin tam olarak ?

terslesin ilişkinizle ilgili bişey sorunca filan sanane seni ilgilendirmez burda erkek ayartmak için mi çalışıyosun benden sana ekmek çıkmaz kızım başka kapıya ben sevgilimi seviyorum olmasaydı bile ben sana dönüp bi kere bile bakmazdım önüne dön ve işine bak filan desin

Son düzenleme:

Canım ben konduramadım açıkçası yanlış anlıyorumdur diye parmağında yüzük vardı çünkü.

Bahsettiğim son olay da bir iki gün önce oldu.

Sevgilime güveniyorum ama kızdan huzursuz oldum gerçekten.

Tamam dedirteceğim bunu yarın bakalım tepkisi ne olacak

Her parmağında yüzük olan güvenilir olsaydı zaten

Sevgilinde suç yok canım ama kız sorunlu işte. Bence hiç bulaşmayın bişi de söylemeyin kendince kurar kafasında, hiç muhattap olmayın. İlla bişi yapmak istiyorsan oranın görevlisiyle görüş şikayetini belirt onlar gereğini yapar umuyorum. Ama o kızla hiç iletişimde bulunmayın bence.

marketin harcına nuri alço gazozu koymuşlar, her çalışan gözüne birini kestirip taciz ediyor

Tamam dedirteceğim bunu yarın bakalım tepkisi ne olacak

birazda olsa utanması varsa bi daha yüzüne bile bakmaz ama tavırları değişmezse ses kaydı yapıp market sahibine yoksa müdüre filan şikayet et kaydı dinlet çıkarsınlar işten bende kasiyerlik yaptım hatta yarın yeni bi işe başlıyorum kasiyerlik hayatım boyunca hiç bi erkekle bu yönde konuşmadım bi erkeğin sevgilisi varken nasıl böyle davranabiliyolar anlam veremiyorum

Bilmiyorum canım.

Şikayet edip işinden etmek istemiyorum hoş iş mi yapıyor ne yapıyor belli değil ama.

Böyle susup durmak da istemiyorum.

İşte içimde hep bir şüphe vardı.

Yarın muhtemelen gene bir laf edecek sevgilime bu sefer benimki terslesin bakalım

Devam ederse ben de konuşacağım artık.

Ben de ne konuşurum ya, odun gibi kalıyorum böyle olaylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…