Canım saçlar aldı başını gidiyor kendim kesiyorum saçımı o derece düşün artık.Tesettur kiyafet pahali derken sana tamamen katiliyorum. Tesettur markalar asiri pahali, yani alt tarafi uzun bir gomlek almak istiyorsun, sana polyester gomlege 160 200 tl istiyorlar. Benim sana tavsiye edebilicegim acik magzalarin indirimlerini takip etmen ve kendine uygun olani alman. Ben mesela kapaliyim ve mangodan cok guzel uzun gomlekler tunikler aliyorum. Indirimleri takip ediyorum ve internetten siparis veriyorum. Internette o kadar uygun siteler varki. Ayrica tesettur akla gelince direk armine tugba alvina kayra gibi markalardan almana gerek yok. Senin sorunun daha cok kombin yapmak. Internetten tesettur kombinlerine bakmani tavsiye ederim.
Sadece alisveris yapicagin yerleri iyi arastirman mesela ornek veriyorum. Istanbul fatih fevzi pasa caddesi tesettur ama hersey asiri pahali. Onun yerine umraniyeyi tavsiye ederim. Cok guzel urunler var ve daha uygun fiyata. Ayrica eskiden bende aciktim ilk zamanlar kombin yapmakta evet zorlaniyorsun ama zamanla internetteki resimlere bakarak veya uydurarak insan gercekten ogreniyor. Bakima gelince. Eve girince saclarimi aciyorum makyajimi yapiyorum uzerime guzel tisort veya sort giyiyorum yada ne biliyim kisa elbise ve guzel bir terlik tamam. Bazen oje de yapiyorum cunku hosuma gidiyor ama abdest almadan once cikartiyorum tabiki. Esinleyken hep guzel ol evde. Pijamalarina ozen goster mesela.Penye firfirli tisortlu pijama takimi giyebilirsin. O kadar kilolu ama cok hos bayan var. Saclarini mesela boyat arada. Kendin icin guzel ol ki kendini iyi hisset. Ve kiloluysan eger kilonu vermeye calis.
evde de mi kapanıyorsun bacım5. Kocama sanki kapalıyken güzel görünmüyorum.
Konu sahibi ne durumdasınız merak ettim. O günden bugüne bir yıl olmuş neredeyse...Açsammı dersime size bilmiyorum..
4 yıldır kapalıyım yani evlendikten sonra kapandım tamamen kendi istegimle oldu. Eşim kapanma erlen dedi ama dinlemedim keşke dinleseymişim..
Bu aralar acaip bir açılma istegi var bende. Sebepleri ise;
1. Tesettür kıyafetler çok pahalı ve uyumlu giyinemiyorum.
2. Kilolu biriyim testtür kıyafetle yaşım iyice büyük görünüyor ve bol giyimden dahada kilolu görünüyorum.
3. Kendime bakım yapamıyorum.
4. Makyaj yapmak istiyorum ama tesettüre uygun olmadıgından içim rahat etmiyor.
5. Kocama sanki kapalıyken güzel görünmüyorum.
6. Saçlarımı savura savura gezmek istiyorum.
Aşırıya kaçmadan fikir verirmisiniz?
Tatlım tesettür kıyafetler o kadar da pahalı değil ki artık her bütçeye uygun ve çokta güzel sik kıyafetler var üstelik bunlar hep şeytanin vesvesesi oyuna gelmeyin kilo dediğiniz nedir ki siz vermek isteyin verirsiniz her türlü biraz Allah'ı zikredin Salih bir kalple ilaciniz olacaktırAçsammı dersime size bilmiyorum..
4 yıldır kapalıyım yani evlendikten sonra kapandım tamamen kendi istegimle oldu. Eşim kapanma erlen dedi ama dinlemedim keşke dinleseymişim..
2. Kilolu biriyim testtür kıyafetle yaşım iyice büyük görünüyor ve bol giyimden dahada kilolu görünüyorum.
Yaaa keşke tarihe baksaydım.. sizi okuyunca fark ettim. O kadar da yazı yazdım :)))))Konu sahibi ne durumdasınız merak ettim. O günden bugüne bir yıl olmuş neredeyse...
Açsammı dersime size bilmiyorum..
bence acil. bu sebepleri sunan bir kadin erken kapanmistir.
vakti Zamani gelince belki kapanirsin ama sacini savura savura yürümek isteyen bir kadin kaoanmasin bence
Yani sırf kocama güzel görünmüyorum , saçlarımı savurup gezmek istiyorum, tesettür giyimi çok pahalı diye açılmazdım sanırım ki ben açık bir insanım. Yani başınızı açmak yada açılmak adına ne diyosanız hiç bir bahane bulmadan açılın kime ne. Allahla sizin aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?