Doğuma Hazırlık kararsız kaldım moralim çok bozuk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatyakozmetik

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
222
15
318
İçel Mersin
arkadaşlar ultrasona giriyom bi kız bi erkek diyorlar anlamadım gittim genelde kız diyorlar ve kim görse bu güne kadar hep kız dediler hiç erkek diyen çıkmamıştı dün kontrole gittim kız u dediler ayrıntılıya gittim erkek dediler şaşırdım kaldım erkek diyipde kız çıkan oldumu pipisinidegösteriyo obürüde kız diye gösteriyo anladmadım ama gönlüm hayırlısı olasunda kız istiyor kendimi öyle adpta ettim yardımcı olursanız sevinirim

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun Rabbim hayırla sağlıkla güzel bir şekilde kucağına almayı nasibetsin. cinsiyetindeki belirsizlik elbetteki canını sıkmıştır ama bence buna kafa takma hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil.hem eskiden ne ultrason ne bir doktor varmış doğuma ebe çağırılır bebeğin cinsiyeti doğduğunda öğrenilirmiş. bazende bazılarının dokuz ay gittikleri doktor hep erkek yada kız diyor ama bebeğin cinsiyeti tam tersi çıkabiliyor. yeni hamileysende acele etme derim cinsiyetini öğrenmekte elbet netlik kazanır sevgiyle öpüyorum.

eşim kız istiyor tabi hayırlısı olsunda kendimi öyle adapta ettim ultrasondada pipi gibi gözüküyor ama kız olarakda gördüler erkek diyipde yanılan varmı acaba çok moralim bozuldu gerci rabbimden hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…