• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

Zaten sen anlayamazsın öğretmenleri Canım benim okuma boşver
Valla ben de ogretmenim. Hem de ogretim gorevlisiyim. O yuzden bu havalardan bi cikalim once. Ogretmenleri anlamazsin fln demissin de seni elestirwn hepimize diyorsun yani. Once bi tutarli olmak lazim bence. Ilk yazdiklarindan pisman oldun simdi guclu kadinim imaji ciziyorsun. Cevir kazi yanmasin

yazık gerçekten yazık öğretmensiniz bir de. Kız çocuklarını eğiteceksiniz. Erkek arkadaşınız istemiyor diye insanlara tavır almışsınız bir de onları suçluyorsunuz. Benim arkamdan biri böyle konuşsa onu arabaya alır sonra da dağ başında bırakırım.Adam iyilik yapıyor ya benzin parasını paylaşsanız bile adamın arabası kilometre yapıyor yani arabanın değeri düşüyor. hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz. Binin arabanıza gidin yada sizi çok kıskanan erkek arkadaşınız götürsün her gün.
okurken aynisini dusundum
bu ogretmenler nasil cocuk yetistirecek anlamak mumkum degil

Kızlar selam.Belki bunu mu dert ediyosun diyeceksiniz ama ben anlatayım yorumlarınızı bekliyorum.Biraz uzun olcak.Eğitimciyim,her gün diğer eğitimci arkadaşlarla (5 kişi)dağ köyü 75 km ulaşımı sıkıntılı olan bir okula gidiyoruz.Sürekli aynı eğitimci arkadaş kendi arabasıyla bizi götürüyor.Üç erkek iki bayanız.iki bayan ve bir erkek öğretmen aynı okuldayız diğer arkadaşlar başka köye geçiyorlar bizi bırakınca.Asıl sorunuma geleyim benim bir erkek arkadaşım var.Geçen sene bizim okulda görev aldı o da eğitimci tanışmamız öyle oldu.Kendisi çok kıskanç erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı istemiyor müdürümle konuşmamı oturup muhabbet edip çay içmemi istemiyor okulumuz küçük üç öğretmenli bir okul mutlaka muhabbet edilebiliyor.Ama istemiyor sınıfında otur diyor aslında ben de müdürüm olan o adamı sevmiyorum.Çıkarcı,insanlara yılışık davranan (ona göre güleryüz),kendi fikrini söyleyemeyen,korkak,cimri,bir iş beceremeyen ve dürüst olmayan adamın teki ve her gün onu görmekten aynı arabada gidip gelmekten ben de hoşnut değilim. Şimdi durum böyle olunca diğer bayan öğretmenle beraber oturup konuşuyorlar ,muhabbet ediyorlar ben yanlarına gitmiyorum. Bayan öğretmenle ilk zamanlar konuşuyorduk o da sonradan onlar otururken yanlarına gitmediğim için bana karşı tavır aldı. Yani anlayacağınız onlar sürekli beraberler ben yalnız takılıyorum.Bayan öğretmeni de çok sevdiğimi söyleyemem.İkiside zaten anlaşabileceğim tarzda değiller.Bayan öğretmende sürekli arabada falan giderken hep erkek hocalarla muhabbet ediyor aslında bayan bayanı anlar ya hissediyorum sanki onlarla konuşurken alttan alta ben herkesle konuşurum muhabbet ederim gibisinden kendini iyi göstermek için tavırlar takınıyor.Yani beni alt etmeye çalışıyor gülüyorum yazık anlıyorum çünkü onlarla muhabbet etmek için o kadar çok konuşuyor ki kendini yoruyor erkeklerde biraz saftır ya bu konular da anlamazlar.Ben konuşmayınca gıcık oldular herhalde bana inat onlarda onunla gayet iyiler içten içe gülüyorum takmıyorum onları komikleşiyorlar aslında istesem onlarla o kadar iyi muhabbet kurarım ki ama kafa yapılarımız farklı o yüzden uzak duruyorum. Her neyse asıl sorun benim bu insanlara muhtaç olup onların arabasına binip gitmem sevmediğim insanlarla beraber her gün kilometrelerce yol çekmek kendi arabamla gideyim diyorum ulaşım çok sıkıntılı köyde kalayım diyorum orda da nasıl yaparım internet bile çekmiyor daha çok bunalırım yani anlayacağınız işin içinden çıkamıyorum . Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız yani rahatım bozulmasın diye onların yüzüne gülüp devam mı ederdiniz (yani onlar gibi olmayı tercih edip) yoksa dürüst bir şekilde davranıp herşeyi göze alıp köyde kalmayı tercih mi ederdiniz cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler.
Sen ve erkek arkadasin ne sacma insanlarsiniz allahaskina.egitimciyim diyorsun okumus etmis insansin.erkek arkadasim dedigin sozde seni cok sevdigi icin gercekte gerikafali olmasindan kaynakli kiskanc adami cekiyorsun.neymis erkek varmis okulda okul uzakmis da kiz sayisi da azmis vs vs..cok mu aradin bunu?demek kendisi de oyle bir okulda cal8ssa goz koyuyor diger bayan ogretmenlere.ayrica sana inat muhabbet ettiklerini dusundugun insanlarin umrunda degilsin merak etme.sen muhabb3t etmeyince birbirleriyle ediyorlar hepsi bu.ne yani x bizle konusmuyor oyl3yse biz de birbirimizle konusmayalim mi desinler?not:ben de ogretmenim ve bu bahsettigin okullarin birinde ben de calistim.ustelik o okulda bir ben ve bir de erkek ogtermen olmak uzere 2 kisiydik.ayni sekilde bir ogretmenin arabasiyla ulasim sagliyorduk koye.simdiki esim o zamanki erkek arkadasim bir gun bile ne demek erkek ogretmenle calisiyorsun nedir ne degildir diye sacma sapan kiskanclik triplerine girip sormadi

konuyla ilgili olarak da yapılan yorumlara katılıyorum. forumda açtığınız bütün konular erkek arkadaşınızla ilgili. sizi nasıl kısıtladığından orada da bahsetmişsiniz. ve şimdi gelmiş önce size konuşma dediğini söylüyorsunuz. tepki alınca da istediğimi yaparım moduna geçiyorsunuz. ikiyüzlü, çıkarcı değilim diyorsunuz ama görmeye tahammül edemem dediğiniz insanlarla her sabah aynı arabayla yolculuk ediyorsunuz. sonra da gördüğünüz tepkilere sinirlenip çirkefleşiyorsunuz.

Yazdıklarımı önce güzel bi şekilde oku anla düşün sonra yorum yap annem benim

Zaten sen anlayamazsın öğretmenleri Canım benim okuma boşver

bunlar nasıl ifadeler? ve siz bir öğretmensiniz, öyle mi? öğrencilerinize bu şekilde mi örnek oluyorsunuz??
gelecek nesiller için gerçekten korkuyorum??? hele öğretmenlik mesleğinde sizin gibileri gördükçe sahiden korkuyorum. :(

Görevini hakkıyla yapan, karakterli, öğrencilerine olması gerektiği gibi iyi örnek olan bütün öğretmenleri tenzih ederim!!!

Bence öğretmenlik kontenjanlari azaltilmali .öğrenciler hiç olmadı öğretmen olurum diyememeli.insanın kültürüyle başarı duzeyinin alakası olmadığını iddia edebilirsiniz ama o zaman fen lisesi öğrencisiyle meslek lisesi öğrencisinin davranışları düşünce şekilleri arasında fark olmazdı ama çok var.başarılı öğrenciler öğretmen olmalı ,orta düzeyde öğrenciler değil...

Bence öğretmenlik kontenjanlari azaltilmali .öğrenciler hiç olmadı öğretmen olurum diyememeli.insanın kültürüyle başarı duzeyinin alakası olmadığını iddia edebilirsiniz ama o zaman fen lisesi öğrencisiyle meslek lisesi öğrencisinin davranışları düşünce şekilleri arasında fark olmazdı ama çok var.başarılı öğrenciler öğretmen olmalı ,orta düzeyde öğrenciler değil...
univ ogretmenlik bolumlerinin puanlari cok cok yuksek olmali , mezuniyet oncesi de psikolojik test yapilmali gecemeyen diplomasini alamasin

Kızlar selam.Belki bunu mu dert ediyosun diyeceksiniz ama ben anlatayım yorumlarınızı bekliyorum.Biraz uzun olcak.Eğitimciyim,her gün diğer eğitimci arkadaşlarla (5 kişi)dağ köyü 75 km ulaşımı sıkıntılı olan bir okula gidiyoruz.Sürekli aynı eğitimci arkadaş kendi arabasıyla bizi götürüyor.Üç erkek iki bayanız.iki bayan ve bir erkek öğretmen aynı okuldayız diğer arkadaşlar başka köye geçiyorlar bizi bırakınca.Asıl sorunuma geleyim benim bir erkek arkadaşım var.Geçen sene bizim okulda görev aldı o da eğitimci tanışmamız öyle oldu.Kendisi çok kıskanç erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı istemiyor müdürümle konuşmamı oturup muhabbet edip çay içmemi istemiyor okulumuz küçük üç öğretmenli bir okul mutlaka muhabbet edilebiliyor.Ama istemiyor sınıfında otur diyor aslında ben de müdürüm olan o adamı sevmiyorum.Çıkarcı,insanlara yılışık davranan (ona göre güleryüz),kendi fikrini söyleyemeyen,korkak,cimri,bir iş beceremeyen ve dürüst olmayan adamın teki ve her gün onu görmekten aynı arabada gidip gelmekten ben de hoşnut değilim. Şimdi durum böyle olunca diğer bayan öğretmenle beraber oturup konuşuyorlar ,muhabbet ediyorlar ben yanlarına gitmiyorum. Bayan öğretmenle ilk zamanlar konuşuyorduk o da sonradan onlar otururken yanlarına gitmediğim için bana karşı tavır aldı. Yani anlayacağınız onlar sürekli beraberler ben yalnız takılıyorum.Bayan öğretmeni de çok sevdiğimi söyleyemem.İkiside zaten anlaşabileceğim tarzda değiller.Bayan öğretmende sürekli arabada falan giderken hep erkek hocalarla muhabbet ediyor aslında bayan bayanı anlar ya hissediyorum sanki onlarla konuşurken alttan alta ben herkesle konuşurum muhabbet ederim gibisinden kendini iyi göstermek için tavırlar takınıyor.Yani beni alt etmeye çalışıyor gülüyorum yazık anlıyorum çünkü onlarla muhabbet etmek için o kadar çok konuşuyor ki kendini yoruyor erkeklerde biraz saftır ya bu konular da anlamazlar.Ben konuşmayınca gıcık oldular herhalde bana inat onlarda onunla gayet iyiler içten içe gülüyorum takmıyorum onları komikleşiyorlar aslında istesem onlarla o kadar iyi muhabbet kurarım ki ama kafa yapılarımız farklı o yüzden uzak duruyorum. Her neyse asıl sorun benim bu insanlara muhtaç olup onların arabasına binip gitmem sevmediğim insanlarla beraber her gün kilometrelerce yol çekmek kendi arabamla gideyim diyorum ulaşım çok sıkıntılı köyde kalayım diyorum orda da nasıl yaparım internet bile çekmiyor daha çok bunalırım yani anlayacağınız işin içinden çıkamıyorum . Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız yani rahatım bozulmasın diye onların yüzüne gülüp devam mı ederdiniz (yani onlar gibi olmayı tercih edip) yoksa dürüst bir şekilde davranıp herşeyi göze alıp köyde kalmayı tercih mi ederdiniz cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler.
Arabanın sahibi müdür değil değil mi :silah:

Değilmiş tamam anladım yol masrafını ortak karşılıyorsunuz muhtemelen ben bunu sorun etmezdim kulaklığını tak kitap oku yolda onlarla samimi olmak zorunda değilsin ha dersen ki arabanın sahibinede gıcığım acilen başka bir çare bul o arabaya birdaha binme.

walla adamlarda iyi sabir varmis onca kisiyi tasiyorlar ben asla boyle bir sey yapmam ne kadar tutarsa tutsun kimseyi cekemem

walla adamlarda iyi sabir varmis onca kisiyi tasiyorlar ben asla boyle bir sey yapmam ne kadar tutarsa tutsun kimseyi cekemem
Değilmiş tamam anladım yol masrafını ortak karşılıyorsunuz muhtemelen ben bunu sorun etmezdim kulaklığını tak kitap oku yolda onlarla samimi olmak zorunda değilsin ha dersen ki arabanın sahibinede gıcığım acilen başka bir çare bul o arabaya birdaha binme.
işte öyle yaptığım için oluyor

Ben sana hak verdim arabanın sahibiyle problemin yoksa keyfine bak onlarla konuşma dedim

bir baltaya sap olamayanlar ogretmen oluyor bu ulkede ne aci ogretmen ya da baska bir sey once insan olsak birey olsak burada deseydin ki ben istemiyorum uygun gormuyorum dinen takva saymiyorum belki daha az tepki alacaktin belki birey gozuyle bakilacaktin oysa erkek arkadasin ne istiyorsa sorgulanadan yapan bir kukla gibisin ve ogretmen olmamalisin

Neden bu derece geliyorsunuz üstüne?Siz birlikte çalıştığınız bütün arkadaşlarınızla can ciğer misiniz?İçinden geçenleri yazdı diye kötü oldu o kötü siz iyisiniz he he tamam.O kadar kolaysa sınava girip öğretmenlik okuyun sonra atanın çok kolay o kpss ve mülakat hangi işte var iki ay tatil günlük 6 saat çalışma.Görenlerde der burası tıpçı hukukçu dolu.Abim pdr mezunu ve pdr hukukla neredeyse denk puanlı ve oda öğretmen.Lütfen işinize yaramayan düşük puanlı bölümlerde okuyup farklı sektörlerde sömürüldüğünüz bölümlerle karşılaştırmayın öğretmenliği.

Öncelikle bahsettiğiniz kişilere yaptığınız yakıştırmalar hiç hoş değil;her ne kadar kötü olduklarını düşünşeniz bile.Hem onlarla yolculuk yaparken ve aklınızda bu düşünceler varken onlara karşı sahte tavırlar mı sergiliyorsunuz?
Son olarak erkek arkadaşınızdan ziyade önce kendi kararlarınızı kendiniz alın . Kiminle nasıl ve ne derece konuşmanız gerektiğini bilirseniz,sorun yaşamazsınız insan ilişkilerinde.

Back
X