Kızlar selam.Belki bunu mu dert ediyosun diyeceksiniz ama ben anlatayım yorumlarınızı bekliyorum.Biraz uzun olcak.Eğitimciyim,her gün diğer eğitimci arkadaşlarla (5 kişi)dağ köyü 75 km ulaşımı sıkıntılı olan bir okula gidiyoruz.Sürekli aynı eğitimci arkadaş kendi arabasıyla bizi götürüyor.Üç erkek iki bayanız.iki bayan ve bir erkek öğretmen aynı okuldayız diğer arkadaşlar başka köye geçiyorlar bizi bırakınca.Asıl sorunuma geleyim benim bir erkek arkadaşım var.Geçen sene bizim okulda görev aldı o da eğitimci tanışmamız öyle oldu.Kendisi çok kıskanç erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı istemiyor müdürümle konuşmamı oturup muhabbet edip çay içmemi istemiyor okulumuz küçük üç öğretmenli bir okul mutlaka muhabbet edilebiliyor.Ama istemiyor sınıfında otur diyor aslında ben de müdürüm olan o adamı sevmiyorum.Çıkarcı,insanlara yılışık davranan (ona göre güleryüz),kendi fikrini söyleyemeyen,korkak,cimri,bir iş beceremeyen ve dürüst olmayan adamın teki ve her gün onu görmekten aynı arabada gidip gelmekten ben de hoşnut değilim. Şimdi durum böyle olunca diğer bayan öğretmenle beraber oturup konuşuyorlar ,muhabbet ediyorlar ben yanlarına gitmiyorum. Bayan öğretmenle ilk zamanlar konuşuyorduk o da sonradan onlar otururken yanlarına gitmediğim için bana karşı tavır aldı. Yani anlayacağınız onlar sürekli beraberler ben yalnız takılıyorum.Bayan öğretmeni de çok sevdiğimi söyleyemem.İkiside zaten anlaşabileceğim tarzda değiller.Bayan öğretmende sürekli arabada falan giderken hep erkek hocalarla muhabbet ediyor aslında bayan bayanı anlar ya hissediyorum sanki onlarla konuşurken alttan alta ben herkesle konuşurum muhabbet ederim gibisinden kendini iyi göstermek için tavırlar takınıyor.Yani beni alt etmeye çalışıyor gülüyorum yazık anlıyorum çünkü onlarla muhabbet etmek için o kadar çok konuşuyor ki kendini yoruyor erkeklerde biraz saftır ya bu konular da anlamazlar.Ben konuşmayınca gıcık oldular herhalde bana inat onlarda onunla gayet iyiler içten içe gülüyorum takmıyorum onları komikleşiyorlar aslında istesem onlarla o kadar iyi muhabbet kurarım ki ama kafa yapılarımız farklı o yüzden uzak duruyorum. Her neyse asıl sorun benim bu insanlara muhtaç olup onların arabasına binip gitmem sevmediğim insanlarla beraber her gün kilometrelerce yol çekmek kendi arabamla gideyim diyorum ulaşım çok sıkıntılı köyde kalayım diyorum orda da nasıl yaparım internet bile çekmiyor daha çok bunalırım yani anlayacağınız işin içinden çıkamıyorum . Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız yani rahatım bozulmasın diye onların yüzüne gülüp devam mı ederdiniz (yani onlar gibi olmayı tercih edip) yoksa dürüst bir şekilde davranıp herşeyi göze alıp köyde kalmayı tercih mi ederdiniz cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler.