kararsız kaldım

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
35
Yaşadığım problemleri daha önce açtığım konularda paylaşmıştım, yaklaşık 4 aydır devam eden saç dökülmem ve maalesef son bir aydır buna eşlik eden kıllanma sorunum ve sivilce artışım var, 4 ayda tipim, şeklim her şeyim değişti, özgüvenim sarsıldıg. Gelelim şimdiki soruna, eski erkek arkadaşım aradı ve benimle bir kahve içmek istediğini söyledi, her ne kadar eski erkek arkadaşımda olsa biz onunla çok kopmadık, yüz yüze görüşmesekte arada telefonlaşır, hal hatır sorar dertleşiriz, tabi ben yaşadığım problemlerimden ona bahsetmedim, o beni en gördüğünde saçlarım gür, yüzüm sivilcesizdi ve ayva tüylerim bu kadar belirgin değildi, onu görmeyi çok istiyorum ama görünüşümle ilgili olumsuz bir şey söyler ya da imada bulunursa diye de çekiniyorum. Ne yapsam , kararsız kaldım.

Ben bu kadar özgüvensizken görüşmezdim. Hani bi daha assla olmayacak bi eski sevgili olsada görüşmezdim. E baştan aşağı süzecek yani seni 😁

Saçını maşa yaparsın daha gür durur. Diğer cilt kusurlarini da makyajla kapatırsın. Bu kadar kasmaya gerek yok bence. Ayrıca öz güvensiz davranma

Gidersin kuaföre saçını bakımını yaptırirsın sac dökülmen falan icin b12 demirine falan baktır

Yaşadığım problemleri daha önce açtığım konularda paylaşmıştım, yaklaşık 4 aydır devam eden saç dökülmem ve maalesef son bir aydır buna eşlik eden kıllanma sorunum ve sivilce artışım var, 4 ayda tipim, şeklim her şeyim değişti, özgüvenim sarsıldıg. Gelelim şimdiki soruna, eski erkek arkadaşım aradı ve benimle bir kahve içmek istediğini söyledi, her ne kadar eski erkek arkadaşımda olsa biz onunla çok kopmadık, yüz yüze görüşmesekte arada telefonlaşır, hal hatır sorar dertleşiriz, tabi ben yaşadığım problemlerimden ona bahsetmedim, o beni en gördüğünde saçlarım gür, yüzüm sivilcesizdi ve ayva tüylerim bu kadar belirgin değildi, onu görmeyi çok istiyorum ama görünüşümle ilgili olumsuz bir şey söyler ya da imada bulunursa diye de çekiniyorum. Ne yapsam , kararsız kaldım.
Hormon testi yaptirin.

Güzel bir kıyafet giyersiniz, o gün kuaföre gidersiniz, saçınızı güzel gösterecek bir model yapar, makyajla da sivilceleri kaparsınız. bir de bir kadını güzel gösteren şey en önemli şey gülümsemesidir. Güvenin kendinize ve neşeniz yerine gelsin artık.

O zaman maskeli baloya davet edin güzel bi maske işinizi görecektir :halay:

Hormon testi yaptirin.
o apayrı bir süreç diğer konularımda anlatmıştım kadın hastalıkları dahiliye endokrin her bölüme gittim hormonlarda bir sıkıntı yokmuş, endokrindeki doktor bana çok güven vermedi şişli etfalden bir randevu daha aldım tekrar gideceğim

o apayrı bir süreç diğer konularımda anlatmıştım kadın hastalıkları dahiliye endokrin her bölüme gittim hormonlarda bir sıkıntı yokmuş, endokrindeki doktor bana çok güven vermedi şişli etfalden bir randevu daha aldım tekrar gideceğim
Kesinlikle. Maalesef artık her Sonuca guvenilmiyor. En az 3 farklı Dr a görünün. Günlük bakım maskeleri yapın. Bu korelilerin 10 adımda bakım rutini var mükemmel

Eski sevgili ile görüşmenin manası yok ki zaten. Bosver

Bana tipik bir polikistik over vakası gibi geldi ama eski konularınızı bilmiyorum, doktor da değilim ama belirtiler o gibi sanki tüylenme, saç dökülmesi vs. Baktırdınız mı bilmiyorum ama reglinizin 2. Yada 3. Günü kan vermeniz gerekir.

Diğer hususa gelince de, makyaj vs denmiş ama sivilcelerinizin durumunu bilemiyorum kapatılabilirse diğer sorunlar biraz daha çözülebilir gibi geldi. Ama çözülse bile- maşa yaptırmak epilasyon ya da ağda vb- sizin özgüveninizi bir anda tavan yapmaz. Dolayısıyla görüntünüzden bağımsız verdiğiniz enerji yerlerde olursa sizin için de önemli ise bu kişi her ne kadar eski erkek arkadaşınız da olsa biraz ertelemeniz daha iyi olur gibi geldi bana.

Eğer gerçekten polikistik over ise de verilen tedavi kapsamındaki doğum kontrol hapı cildinizi güzelleştirir, sivilceleriniz geçer bu da en azından size iyi gelecektir

Eğer gerçekten polikistik over ise de verilen tedavi kapsamındaki doğum kontrol hapı cildinizi güzelleştirir, sivilceleriniz geçer bu da en azından size iyi gelecektir
[/QUOT
Teşekkür ederim desteğiniz için ... Doktora gittim, adetin üçüncü günü kanda verdim , kadın hastalıkları doktoru bizlik bir sorun yok sadece dhea so 4 hormonu üst sınırın üzerinde çıkmıştı, buna endokrin müdahale eder dedi, endokrine gittim tekrar tahlil yapıldı tüm değerlerim normal çıktı yüksek çıkanda kendiliğinden düşmüş , tedavi edilecek bir şey yok kozmetikle cozeceksiniz dedi hani insan hasta olmayı istemez ama bir anda sorunlar başlayınca teşhis konsun tedavi olayım geçsin diyor insan, endokrindeki doktor bana hiç güven vermediği için şişli etfalden bir randevu daha aldım çünkü bu kadar ani kıllanma ve sivilce hiç normal değil diye düşünüyorum

Back
X