Kızlar merhaba
Hemen konuya gireyim
Eşimin 2.eşiyim
İlk eşiyle evliyken görüştükleri(eşimin bekarlık tanda erkek arkadaşı)bir aile var
Eşim boşanınca arkadaşının karısı eşime bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum eşimide görüştürmek istemiyorum demiş
Eşim ve arkadaşı görüşmeye devam etmiş.(Daha seyrek)
Biz evlendik ben eşime bu aile ile ailecek görüşmek istemediğimi(Hem kadının eşim ilk boşandığında görüşmek istememesi-O zamanlar eşimin ilk eşiyle hala iletişimi olması)söyledim.
Sadece çocuklarımızın doğum günlerine katıldık eşimin hatırı için ailecek hiç bir birimize oturmaya gitmedik
Şimdi asıl mevzu biz bir ev aldık ve taşındık
Bize oturmaya gelmek istiyorlarmış
Ama ben istemiyorum
Eşimde gelmelerini istiyor
Ben ne yapmalıyım ?
Not:Kafa yapımız uygun değil
Sakin sohbetçi muhabbetçi değiller
Kadın sürekli eşine laf sokup duruyor ben rahatsız oluyorum
Yukarıda yazdığım durumlar olmasada asla anlaşabileceğim bir aile değiller:)
Sık görüşmek zorunda değilsiniz ama gelmek isteyene de gelme demek hoş değil. Mesafe koyunKızlar merhaba
Hemen konuya gireyim
Eşimin 2.eşiyim
İlk eşiyle evliyken görüştükleri(eşimin bekarlık tanda erkek arkadaşı)bir aile var
Eşim boşanınca arkadaşının karısı eşime bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum eşimide görüştürmek istemiyorum demiş
Eşim ve arkadaşı görüşmeye devam etmiş.(Daha seyrek)
Biz evlendik ben eşime bu aile ile ailecek görüşmek istemediğimi(Hem kadının eşim ilk boşandığında görüşmek istememesi-O zamanlar eşimin ilk eşiyle hala iletişimi olması)söyledim.
Sadece çocuklarımızın doğum günlerine katıldık eşimin hatırı için ailecek hiç bir birimize oturmaya gitmedik
Şimdi asıl mevzu biz bir ev aldık ve taşındık
Bize oturmaya gelmek istiyorlarmış
Ama ben istemiyorum
Eşimde gelmelerini istiyor
Ben ne yapmalıyım ?
Not:Kafa yapımız uygun değil
Sakin sohbetçi muhabbetçi değiller
Kadın sürekli eşine laf sokup duruyor ben rahatsız oluyorum
Yukarıda yazdığım durumlar olmasada asla anlaşabileceğim bir aile değiller:)
Evime gelen lede nasıl muhatap olmadan duru cam ki:))Ben kabul ederdim ama cokta muhatap olmadan oturur oturur giderlerdi.
Tabiki akşam konuştukeşinizle konuştunuz mu? bu anlattıklarınızı eşinize de anlattınız mı?
Haklısınız ama hiç istemiyorum yaSık görüşmek zorunda değilsiniz ama gelmek isteyene de gelme demek hoş değil. Mesafe koyun
Mutfakta vakit geçir çoğunluk önce bir önden kahve sonra çay pasta sonra meyve derken kapanış .Tabi daha çok alışıp ikram bolmuş deyip sürekli gelmekte isteyebilirler ..Evime gelen lede nasıl muhatap olmadan duru cam ki:))
Tabiki akşam konuştuk
Eşim biliyor
Ama arkadaşı çocukluk arkadaşı
Bugüne kadar beni zaten zorlamadı
Ama onlar evizine hayırlı olsuna gelmek istiyorum demiş
Eşim o an bişey dememiş eksiklerimzi vardı onları tamamlayalım
Haber verelim size demiş.
Şimdi sıkıştırıp duruyor beni
Ya ben kabul etmiyorum amaKoronadan dolayı misafir kabul etmeniz hata ama madem bu o kadar önemli değil sizin için, gelsinler. Mesafeli davranırsınız
Evlilik hiç istemiyorum kurumu değildir sıcakla soğuğu karıştırıp ılık yapabilme sanatıdır. Eve gelmek isteyene gelme demekte terbiyeli bir davranış değildirHaklısınız ama hiç istemiyorum ya
Ama bana da yazık değil miYazik yaaaa adama
Tabiki akşam konuştuk
Eşim biliyor
Ama arkadaşı çocukluk arkadaşı
Bugüne kadar beni zaten zorlamadı
Ama onlar evizine hayırlı olsuna gelmek istiyorum demiş
Eşim o an bişey dememiş eksiklerimzi vardı onları tamamlayalım
Haber verelim size demiş.
Şimdi sıkıştırıp duruyor beni
Ama bana da yazık değil mi
Ya eski eşiyle görüşüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?