...Kararsız Kaldım...

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Kızlar merhaba
Hemen konuya gireyim
Eşimin 2.eşiyim
İlk eşiyle evliyken görüştükleri(eşimin bekarlık tanda erkek arkadaşı)bir aile var
Eşim boşanınca arkadaşının karısı eşime bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum eşimide görüştürmek istemiyorum demiş
Eşim ve arkadaşı görüşmeye devam etmiş.(Daha seyrek)
Biz evlendik ben eşime bu aile ile ailecek görüşmek istemediğimi(Hem kadının eşim ilk boşandığında görüşmek istememesi-O zamanlar eşimin ilk eşiyle hala iletişimi olması)söyledim.
Sadece çocuklarımızın doğum günlerine katıldık eşimin hatırı için ailecek hiç bir birimize oturmaya gitmedik
Şimdi asıl mevzu biz bir ev aldık ve taşındık
Bize oturmaya gelmek istiyorlarmış
Ama ben istemiyorum
Eşimde gelmelerini istiyor
Ben ne yapmalıyım ?
Not:Kafa yapımız uygun değil
Sakin sohbetçi muhabbetçi değiller
Kadın sürekli eşine laf sokup duruyor ben rahatsız oluyorum
Yukarıda yazdığım durumlar olmasada asla anlaşabileceğim bir aile değiller:)

Siz gidip gitmeme konusunda haklisiniz ama eve gelmek isteyen hele ki ev aldiginiz icin muhtemelen hayirli olsun demeye geliyorlar esinizede bu durumu soylemisler adam nasil gelmeyin istemiyoruz desin adamida dusunun neden onu zor durumda birakiyorsunuz evlilik boyle birseydir bazen istemediğiniz sevmediginiz seylerede katlanmaniz gerekir

Sık görüşmek zorunda değilsiniz ama gelmek isteyene de gelme demek hoş değil. Mesafe koyun

Eski eşi mi sizle görüşmek istemiyor kafam karıştı haa eski esle ortak arkadasmis yeni anladım

eşinizle konuştunuz mu? bu anlattıklarınızı eşinize de anlattınız mı?
Tabiki akşam konuştuk
Eşim biliyor
Ama arkadaşı çocukluk arkadaşı
Bugüne kadar beni zaten zorlamadı
Ama onlar evizine hayırlı olsuna gelmek istiyorum demiş
Eşim o an bişey dememiş eksiklerimzi vardı onları tamamlayalım
Haber verelim size demiş.
Şimdi sıkıştırıp duruyor beni

Aynen gelsinler kadın kendisi utansın söylediklerinden hatta şeyi bile sor tek kaldığınızda neden görüşmek istemedim demesini ve şu an ne değiştiğini veya onu neye dayanarak söylediğini sakince ve sinir bozucu tarzda sorabilirisin bişey yerken içerken lafı açarsan boğazına dizilir ne güzel

Yazik yaaaa adama

Hayirli olsuna gelip gidecek insanlar sırf bu yüzden eşinizle neden gerilesiniz ki.Sonucta eşiniz ve arkadasi öteki tarafın eşi istememesine rağmen görüşmüsler demek ki arkadasliklari sağlam.Karsi tarafin eşi de bakmış arkadaşlıkları bitmiyor tavrını değiştirmiş farkındaysanız.Simdi siz aradaki kara çalı olmayın boş yere.Birsey demeyin su anlık gelsin gitsinler.İleride fazla samimiyet kurmazsiniz eşiyle o da herhalde gelip gitmek istemez.

olaya eşiniz tarafından bakınca.; hayır dese eşinizin güvenirliği ve saygınlığı zedelenecek. bana kalırsa altı üstü bir akşam gelecekler. eşim için sabrederdim

Bi akşam hayırlı olsuna geleceklermiş altı üstü bence idare edilebilir size hakaret etmiyorlarsa. Belki onlar da gelmek istemiyordur da ev aldınız diye gelmeleri gerektiğini düşünüyordur. Her iki taraf açısından da sosyal sorumluluk yerine getirme gibi bi şey. Havadan sudan idare edin işte. Böyle şeyleri eşime ikiletmezdim bile ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…