...Kararsız Kaldım...

Haklısınız

Yok biz daha önce ev aldık ona gelmediler
Sonra sattın bunu aldık gelmek istediler
Bende ikiletmem ama eski eşiyle görüşüp görüşmediğini bilmemek geriyor

Yok gelecekler zaten
Ama valla erteleyip duruyorum aslında istemiyorumda ne bileyim
En iyisi biran önce gelsinler gitsinler:)

Yok gelecekler zaten
Ama valla erteleyip duruyorum aslında istemiyorumda ne bileyim
En iyisi biran önce gelsinler gitsinler:)

Aynen eşiniz icin 2 saat sabredin hem kadin kocanizin eski eşi ile gorusse ne olur ki ne yapabilir güzel agirlayin kocaniza iltifatlar yagdirin ki olurya gorusuyorlarsa bile dedikonuzu yapacak malzeme bulamasin bile

Yok biz daha önce ev aldık ona gelmediler
Sonra sattın bunu aldık gelmek istediler
Bende ikiletmem ama eski eşiyle görüşüp görüşmediğini bilmemek geriyor
Görüşüyor olsa en kötü ne olabilir ki bi akşamda?

Ortak bi tanıdıkları size geldiler diye eşiniz bi anda eski eşiyle görüşmeye başlar mı? Bir de eşinizin eski eşiyle tek ortak arkadaşınız bu ikili mi?

Ay valla çok iyi olurda sanırım soramam ben ya:)

Aynen eşiniz icin 2 saat sabredin hem kadin kocanizin eski eşi ile gorusse ne olur ki ne yapabilir güzel agirlayin kocaniza iltifatlar yagdirin ki olurya gorusuyorlarsa bile dedikonuzu yapacak malzeme bulamasin bile
Zaten bir kaç kez
Doğum günü gibi toplu ortamlarda bulunduk
Sevgi pıtırcığı oluverdimdi ben eşime karşı:)

Yok şöyle ki
Evimizin içi düzenimiz eşimle ilişkimiz hakkında dedikodu yapar mı eski eşle :)
Ortak tek ikili bu
Eski eş başka bir şehirden
Eşim tanıştırmış
Boşanırkende arkadaşın eşi
Eşimle görüşmek istemeyip
Eski eşle görüşmeye devam etmiş
Ama hala görüşüyorlar mı bilemiyorum

Görüşsün ne olacak
Bizimde var öyle ortak dostlarımız
Dostluk, komşuluk başka şey adamdan ayrıldı diye kadınla niye görüşmesinler, germeyin böyle şeyler için kendinizi
Ne bileyim
Zamanında eşimle değil eski eşle görüşmeye devam edip seninle görüşmek istemiyorum demişliği olduğu için sanırım
Herşey batıyor

Bence şu dönemde virüste misafir kabul etmemek en mantıklısı

Ama virüsten ayrı düşünürsek zaten gelmek isteyen kişiye gelme demezdim.

Normal davranırdım.

Ne bileyim
Zamanında eşimle değil eski eşle görüşmeye devam edip seninle görüşmek istemiyorum demişliği olduğu için sanırım
Herşey batıyor

Boşanma durumlarında kadınlar hemcinslerini daha fazla düşünür, ilk etapta her zaman erkek yuvasını dağıtmış kötü adam rolündedir, bu bir toplum yargısı maalesef. Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla arkadaş olur mottosu da var, çift olarak görüşmüşler ve kadın eski eşle arkadaş olmuş, boşandılar diye arkadaşlığını bitiremez ki. Eşimin eski bir komşusu var, iyi de dostu, düğünümüze geldi, evimize geldi ama eşi ancak iki yıl sonra katıldı. Çünkü eski eşiyle hala aynı apartmanda oturuyorlardı, kadın bize geldiğinde kusura bakmayın daha önce gelemedim komşumun kırılmasından korktum, aynı binadayız onunla sorun yaşamak istemedim dedi, şimdi yaşamayacak mısınız dedim , taşındık oradan dedi:))) kadınla hala görüşüyorlar, bize gelmelerinden sonra eşimin eski eşi kadını arayıp epey sıkıştırmış arada kaldı zavallı , sonra da madem onlara gittin ben artık seninle konuşmam demiş, küsmüşler, herkes medeni olamıyor. Çok takmayın kafanıza, eve gelen misafirdir, ağırlayın, yüreğinizi doldurmayın, su akar yolunu bulur

Eşim istiyorsa, eşimi kırmamak için kabul ederdim. Samimiyet kurmadan da sohbet edebilmek mümkün :)

Iyi de bu adamin sizden once bir hayatı, arkadaslari var.
Ev sizin olduğu kadar onun da evi.
Çocukluk arkadasi hayirli olsun a gelelim dediyse ne desin?
Sizi evime kabul edemem mi?
Gorusmek istemeyebilirsiniz, gorusmeyin de. Ama su durumda geri çevirmek yakisik almaz.
Ustelik onlarin arasinda gecen mevzular sizi neden baglar hic anlamadim?

Bu sıkıntınıza ragmen eşiniz çağıracaksa muhattap olmayın demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Kadın gelse bile laf sokacak birine benziyor

Yalnız kadının eşinizin eski eşiyle görüşüp onunla görüşmek istememesinin nedeni de önemli bu konuda. Kolay kolay bu cümle söylenmez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…