kararsız kaldım :(

ayrılayım mı işten?

• ayrılma...

OY: 9 28,1%
  • deneme süren bitene kadar bekle...

OY: 20 62,5%
  • ayrıl...

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
arkadaşlar merhaba ben işe başladım yönetici asistanı olarak ama asıstandan çok sekreterlik yapıyorum ofistekilerin fotoopilerini çekiyorum ayaklarına götürüyorum
telefonlarını yönlendiriyorum yöneticiye çay , sıcak su götürüyorum v.s.
başkada bir iş yapmıyorum benım bildim asistan daha farklıdır yanlış mı biliyorum ki iş görüşmesinde daha farklı konuşulmuştu.. gidip söyledim de 2 ay deneme süren var bu 2 ay içinde değerlendir herşeyi diyor... bana fikir verir misiniz ayrılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim düzelmesini of kafam karıştı....

canım artık birçok yer yönetici asistanı diye iş görüşmesine çağrıyo fakat sekreterliğin günümüzdeki adı yönetici asistanlığı bende 5 ay bu şekilde çalıştım yönetici asistanı olarak girdim senin dediğin tüm işleri yaptım hatta arada bi temizlik bile ama yinede sen bilirsin zamanla biyerlere gelindiğini unutma eğer biyere sebat etmezsen daha iyi yerlere hiçbizaman gelemezsin

bence dene bir süre,sonuçta neler yapabileceğini de bilmiyorlar.kendini göstermek için biraz zamana ihtiyacın var.olmazsa o zaman ayrılırsın.

Gerçek anlamda yönetici asistanlığı çok farklı.Size yaptırdıkları ile uzaktan yakından ilgisi yok.Yöneticinin sağ koludur,birkaç dil bilir ,falan filan.Bu durumda siz kendinizi,koşullarınızı daha iyi bilirsiniz.Çıkın ya da devam edin diyemem.Ciddi bir karar sonuçta.Anketlik bir durum değil.

canım artık birçok yer yönetici asistanı diye iş görüşmesine çağrıyo fakat sekreterliğin günümüzdeki adı yönetici asistanlığı bende 5 ay bu şekilde çalıştım yönetici asistanı olarak girdim senin dediğin tüm işleri yaptım hatta arada bi temizlik bile ama yinede sen bilirsin zamanla biyerlere gelindiğini unutma eğer biyere sebat etmezsen daha iyi yerlere hiçbizaman gelemezsin

ben başlayalı 1 hft oldu ... ilk iş tecrübem burası bazen yöneticimin kelime oynu yaptını düşünüyorum bazı şeyleri abartarak anlatıyor anlattığı hiçbirşeyi görmedim bir hft içinde
onun gözünde gelicem yer ofıste onu temsıl etmek o yokken ofıste onun rolunu almak ...
yok ben temızlık yapmıyorum ama işte çay v.s götürüyorum ki misafirleri gelincede ve her istediğinde götürüyorum snr bardagını yıkıyorum .. ama kasmıyor çayım bitti gel al falan demıyor almasam bardak orda akşama kadar duruyor eğer akşam bardagı almazsa ve o gun temızlıkçi gelicekse o yıkıyor o bardagı bilemiyorum

şimdiki sekreterlik adı asistan olmus deneme süren bitene kadar ayrılma bence

onun gözünde gelicem yer ofıste onu temsıl etmek o yokken ofıste onun rolunu almak ...

bak kendin demişsin yönetici asistanı olmak bu sekilde bişi ama bunlar zamanla işi öğrendikçe olacak şeyler bence sabretmen gerekiyor

bak kendin demişsin yönetici asistanı olmak bu sekilde bişi ama bunlar zamanla işi öğrendikçe olacak şeyler bence sabretmen gerekiyor

tşk ederim yorumlarınız için
sürekli bunu söylüyor bana hatta ofıste kimse senın bana yakın olmanı istemicek dedi herşey zamanla olucak senden biranda birşey istemiyorum dedi çünkü ilk 0iş tecrüben burası dedi kariyerin içinde çok iyi olucak burası dedi zaman içinde herkes senden izin alıcak dışarı çıkarken dedı sana bazı yetkıler vericem dedi ama benden once çalışan bayan anladım kadarıyla bunların hiçbirini yapmamış ...
çok iyi ücretle çalışan yönetici asistanları var dedi...
sürekli birşeyler kapmaya çalış burda dedi... ama nedense hiç inanasım gelmiyor

ne yazık ki her işin bir çıraklığı oluyor..işi öğrenen kadar bunlar yapılıyor,her işte değişmez bir kaidedir bu..ha arada ben bunlardan hiç birini yapmadan çok iyi bir yerelere geldim diyenleriniz olabilir saygı duyarım ama bir elin parmaklarını da geçmez kalıbımı basarım....ilk iş tecrübeleri hep sancılıdır,ben bunu hak ediyor muyum dersin,ben bunu mu yapıcam dersin..burda en iyi gözlemi yapıcak olan sensin,orayaı biliyorsun,orda çalışıyorsun..daha çok yeniymiş,bana kalırsa deneme süren boyunca devam et,zaten iş bulma zor ,daha iyi bir yer çıkarsa karşına değerlendirisin bu süre içerisinde...fakat o zamana kadar iş ortamının acımasız yüzünüde görmüş olutrsun..kuzuysan kurt yapar senii bu değişemz hiç bir yerde..sürekli bir şeyler öğrenmeye bak,ne kadar çabuk algılayıp uygularsan,o işleri daha az yaptığını görürsün...haa tünm bunların dışında; aynı şeyler devam ederse de kusura bakmayın siz by by dersin,kendini de çok ezidrme..

2 ay dediğin çok kısa bir süre zaten..ayrılma tabiikide..
is deneyimin yoksa durum bu maalesef..ben grafiker olarak ise girmiştim mezun olduğumda,bir odamız vardı 3 kızdık orda,diğer iki kız tabii eski çalışan ben çırak,stajyer..4 katlı bir binaydı ve biz 2. kattaydik hemen hemen bütün ayak islerini ben yapardım..o merdivenleri inip cikmaktan anam ağlamıştı..grafikerlik dısında her ısı yaptım ve sıfır maaşla..3 ay dayandim..ama en azından cvmde is deneyimim var yazabiliyorum..az da olsa :)
o yüzden 2 ay sabret..hazır bu devirde is bulmussun..

canım benim bak şimdi bende 2 sene önce senin gibiydim tecrübem yoktu şu anki çalıştığım iş yerime ön muahsebe elemanı olarak girdim başımda yani benim üstüm 3 kişi vardı birisi ihracata bakıyodu birisi ana kasa sorumlusu finansmandı biriside muhasebe yapıyodu özelliklede brisiyle çalışmakta zorlanıyodum çok egosu yüksek bir kadındı herşeyi ben bilirim ben yaparım tarzında.Bişeler öğrenmeye çalışıyodum bu devirde artık benim yerimi alır die kimse yardımcıda olmuyo artık göstermiyolar yani.başlarında bekliyodum valla bişeler öğrenmek için.sabrettim ve öğrendim herşeyi.
Uzatmım şimdi ki durumuma gelim 2 sene önce ön muhasebeci olarak girdiğim yerde hem muhasebe hem ana kasa sorumlusu hemde ihracat yapıyorum başımda olan 3 kişi yok şirket yetkilisiyim.
yani herşey senin elinde sabırlı ol herşeyi öğrenmeye bak herşey senin elinde.:):))kaydirigubbakcemile4

İlk iş tecrübense bunları yapmanda bir mahsur yok..hepimiz ilk tecrübelerinde bunların hepsini hemen hemen yaşamışızdır..
Böyle böyle pişilir, bir yerlere gelinir..
Patronlar bile çocuklarını ,işyerlerinde her birimde çalıştırarak pişirirler..unutma bunu..
Deneme süreni kullan ve orada kalmanı tavsiye ederim..

hepinize tşk ederim aslında şartları ıyı memur gibi sabah 9 akşam 6 çalşıyorum servis var belli bi ücret karşılığı yazılıyorsun öyle ... aylık ücretde iyi ama gunde 2 kez falan yada 3 kez falan çay sıcak su v.s götürüyorum ......yorumlarınız ve düşünceleriniz için tşk ederim

sadece sabret ve biseyler kapmaya calis..hic gocunma.benim bi arkadasimda sekreterdi,gerektigi zaman hemen mutfaga girer,cay kahve yapardi.gorevli kadinin yetisemedigi yerlerde o da ona yardimci olurdu..severek yapardi..bulundugu yerde de sevilir ve tutulurdu.giyimine ve bakimina da dikkat et onemli oldugunu dusunuyorum..

sakın ayrılma bence ilk zamanlara da çok dikkat et ben de yönetici asistanlığı yaptım ilk işe girdiğim gün beni gönderip sigara aldırmıştı çünkü benden öncekiler hep büyük burunluluk yapmış amacı beni denemekmiş ben de hiç gocunmamıştım sonrasında zaten her şey yoluna giriyor şu anda onun hakkında işleri hakkında hiç birşey bilmeden sana yetki veremez ki sabret ve söylediği herşeyi not al çok lazım olacak emin ol zamanla oturacak herşey rayına sen şu anda sabret en zor zamandasın ama geçecek :)

yarın 2. hftya giriyorum işimde bakalım bu hft benı neler beklıcek
neler yaşıcam dua edin bana iyi geçsin bu hft kafam çok bulanık çünkü

ooooo sen iş bulmuşsun günde 2 kere çay götürmeyi dert ediyosun ben oğlum 6. ayındaydı
iş aramaya başladım oğlum 1,5 yaşında hala tık yok

canım benim bak şimdi bende 2 sene önce senin gibiydim tecrübem yoktu şu anki çalıştığım iş yerime ön muahsebe elemanı olarak girdim başımda yani benim üstüm 3 kişi vardı birisi ihracata bakıyodu birisi ana kasa sorumlusu finansmandı biriside muhasebe yapıyodu özelliklede brisiyle çalışmakta zorlanıyodum çok egosu yüksek bir kadındı herşeyi ben bilirim ben yaparım tarzında.Bişeler öğrenmeye çalışıyodum bu devirde artık benim yerimi alır die kimse yardımcıda olmuyo artık göstermiyolar yani.başlarında bekliyodum valla bişeler öğrenmek için.sabrettim ve öğrendim herşeyi.
Uzatmım şimdi ki durumuma gelim 2 sene önce ön muhasebeci olarak girdiğim yerde hem muhasebe hem ana kasa sorumlusu hemde ihracat yapıyorum başımda olan 3 kişi yok şirket yetkilisiyim.
yani herşey senin elinde sabırlı ol herşeyi öğrenmeye bak herşey senin elinde.:):))

hepsinin ayağını kaydırdın ha kaydirigubbakcemile3

Back
X