Kararsız kaldım..

Canım sen şimdi bir kere aklına koymuşsun taşınmayı, sen şimdi o evi gördün aklına girdi bi kere...ister istemez şimdiki evinden soğudun...aklın hep orada kalacak...hem konforu sonuna kadar hakediyorsun . Nihayetinde yük olmamak için fedakarlık yapmışsın çoğu insan sırf bu yüzden nişan atıyor. Alacağın eşyalar çok ağır, hantal olmasın kolay taşınabilir tarzında birşeyler alırsın.... Madem ev almanız için daha süreniz var önünüzde , bu süreyi konfor içerisinde geçirmek senin de hakkın....Hem yeni ev, yeni eşyalar insana moral olarak da iyi gelir....El becerin nasıldır bilmiyorum ama burada el işlerinin sergilendiği forumda beyaz renkli kirpi ipleri sarkıtarak bir perde yapmışlardı..Ben bayıldım bayıldım....Öyle birşey yaparak hem çok şık, modern, hemde ucuza çıkarabileceğin bir perden olur. Kirpi iplerinin arasına da kristal boncuklar geçirirsin su damlaları gibi oy oy oy ... Hem ucuz hem şık bir görüntü olur....Ayyy arkadaşım ev güzel olursa, eşinin huyu güzel olursa,çocuklarda uslu olursa tadına doyulmaz hayatın beee...Birde allah sağlık sıhhat versin daha ne ister ki insan.....

ya canım ben de kiracıyım her çıktığın eve göre eşya alırsan vay haline!! çok mu kalabalıksınız ki dubleks tutmak istiyorsun ??hadi dubleksten çıkman icab etti o kadar eşyayı nereye sığdıracaksın?biraz mantıklı ol tamam biz bayanlar hep daha iyisi güzeli olsun isteriz...ama keseni de düşünmelisin..ha yok ben bu döküntü eve ödediğim paranın biraz fazlasını ödeyeceğim dersen o kadar eşyaya bence hiç gerek yok varsın bi kaç odan boş kalsın depo gibi kullanırsın gelen giden niye bu odn boş diyecek hali yok...bulaşık makinasına gelince sırf orası boş diye alacaksan alma derim yerine çamaşır mak. vs bişiyle doldurabilirsin..ha ihtiyacım var diye alırsan elbet düşünme..

Cevaplar için teşekkür ederim. Biz evde şu an için 4 kişiyiz. Eşim,ben, annem ve babam. Memleketlerimizden çok sık yatılı misafir geliyor. Eşimin babası, benim hala teyze falan. 1 ay kalanlar da var. Bir de bebiş düşünüyoruz. Bir de kedimiz var. Yani evin büyüklüğü çok değil aslında. Bugün bir daha gidip baktık. Şöyle bir karar verdik.Taşınalım. Yerleşelim eşya işini o zaman düşünürüz. Sadece bulaşık makinesi alacağız. Boş kalan oda olursa renkli kumaşlardan yerlere puf minderler yapıp, hobi odası gibi kullanacağız.Bebiş olursa bebeiş odası yaparız. Gümüşlük masa falan almıyorum. Koltuk takımı da almıyorum.Var olan kanepeleri koyacağım. Sadece tüller uymuyacak. Metresi 8 tlden bulduk bir yerde.Sanırım uygun.Oraya sadece salon için diktireceğim. Diğer odaları da eşim ip perde yapalım kendimiz dedi. Becerebilirsek :) ip perde yapacağız.

emin olunki insanın kendi evinde oturma garantisi bile yok.bende 27 senelik evliyim,zamanla o kadar çok eşya aldımki,şimdide artık yoruluyorum yavaş,yavaş elden çıkarıyorum.insan gençken heves edip alıyor.siz daha gençsiniz almak tabiikide hakkınız,yavaş,yavaş alırsınız.allah mutlu etsin,güle güle oturun evinizde.

bu kadar sık misafir gelen ve uzun süre kalan bir aileye sanırım böyle büyük kiralık bir ev iyi olur...ne deyim hayırlısı olsun sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…