Fikirlerinize ihtiyacım var. Şu anda kirada oturuyoruz. Kiramız 500 tl ve 50 kapıcı parası toplam 550 tl. Ocxak ayında 50 daha zamlanır. Bulunduğumuzz ev şehir merkezinde 140 m2, kaloriferli ama biraz eski bir ev. Yani camlarımız metal, fayanslar yer yer kırık,parkeler çizik ve cilaları çıkmış, mutfak dolapları elimde kalıyor. Ama merkezi bir yerde. Bu arada hemen evimizin altı benzin istasyonu.24 saat gürültülü ve tozlu. Dün internette dolaşırken tesadüfen kiralık ev ilanı gördüm. Gidip baktık. Bulduğumuz ev şehir merkezine biraz uzak. 180 m2, 4+1 dubleks,teraslı, sıfır daire, aklınıza gelen herşey var.Ev çok şahane. Kirası 600 tl. Ama şöyle bir problem var. Kiralarsak ne yazık ki benim eşyalarım o eve göre değil. Yani salon için koltuk takımım, gümüşlük vs, bulaşık makinam,tül, halım yok. Yaklaşık 4500 tl lik bir eşya almam lazım. Ayrıca da 1000 taşınma masrafı desek. Çok karasız kaldım. Eşya almayın derseniz, bulaşık makinası yeri var almazsak boşluk kalacak dolap arasında ayrıca ihtiyacımvar. Koltuk takımı deseniz kocaman lüks evin salonuna yeşil yeşil uyduruk iki çekyat konulmaz. Gümüşlük yemek masası falan almayacağım. Gidip en ucuz takım, makine,tül ve halı hesaplattık. Yaklaşık 4500 tuttu. Off kararsız kaldım çok. Kiralar şimdiki oturduğumuz ev ile aynı.Bizim ki virane orası saray. Ama saraya koyacak eşya yok.