Tamam :) Hayır ölmüyorum :)bence hiç bunları düşünme. madem o askere gidecek, senin önünde önemli bi sınav var. bu sürede hayatına kimseyi sokmamak bence iyi bir karar olur. hem o ciddi düşünüyor diyorsun, şimdiden kendini böyle ciddi işlere bağlama. aşkından ölmüyorsun değil mi..? daha çoğu çıkacak karşına, emin ol.
Çıkmak üzere olduğum biri var fakat ben üniversite sınavına gireceğim için kimsenin olmasını istemiyordum hayatımda.Her ne olursa olsun sonuçta etkileniyor insan.Teklif edince ben aynen dedim benim sınavım var o benim için daha önemli bu süre içerisinden hayatımda kimseyi istemiyorum dedim.Oda anlayışla karşıladı ve bekliyceğini söyledi.Hala konuşuyoruz falan ben onun lise mezunu diye biliyordum fakat aradan zaman geçince liseden mezun olmadığını lise1'den sonra okulu bırakıp açık öğretim okuduğunu ama bu senede açık öğretim sınavlarına girmediğini söyledi.Onu seviyorum galiba.Bu yüzden destek olmaya çalıştım istedikten sonra yapılmıycak şey yok okuycaksın,alcaksın dedm.Tamam alcam dedi.Henüz teklifini kabul etmedim ama o epey ciddi düşünüyor.Okumuycamısn dedim dün askerlik yaklaştı nasıl okuyum dedi.tescil ettirebilirsin dedim yok ben direk askerlik geldiğinde gidicem dedi.sen beni askerdeyken beklermisn dedi beklerim dedim ama şartım var dedim.Bana her ne olursa olsun sadık ol ve hep doğruları söyle dedim.Tamam özür dilerim seni üzdüysem dedi.Ama napıcamı bilemiyorum en azından lise diplomasını alsın istiyorum ama pek bi niyeti yok,ilerisi olursa ailem karşı çıkarmı onuda bilmiyorum.Şuan zaten babasınınn işini devam ettiriyor.Nakliyatla uğraşıyor.Napıcam bilemedim Nolur bana fikir verin,Şimdiden teşekkürler:)
Pekala,yorumunuz için teşekkür ederim :)zaten üniversiteyi inşallah istediğin bölümle istediğin ili kazanınca, o üniversite ortamlarında, arkadaş çevrende daha çok kişiyle karşılaşacaksın.. etkinliklere katılacaksın, dersler, topluluklar derken hayatın da şekillenecek, hem mesleğini eline alma sürecin, hem yaşam tarzın hem de anlaşabileceğin kişiler kişi erkek arkadaş...
daha çok erken, hele böyle bi geçiş döneminde önemli ve bundan sonraki günlerini aylarını yıllarını değiştirecek, etkileyebilecek kararlar vermemelisin ..
Teşekkür ederiim,duygularımla mantıgımın arasında kaldım umarım doğru bi karar veririm :/bu arada azmine, aklına, kararlılığını, mantığına hayran kaldım
eminim duruma sen bizden daha iyi dışardan bakabilir ve daha iyi kararlar verebilirsin..
Gerçekten zor süreçten geçiyorum napıcamı şaşırdm tam hayatmda kmseyi isteymrm derken pattan çıktı karşıma :/yazdıklarının aynısını yaşadım.
sevdiğini ve bekliceğini söyleyen duygusal bir erkek
üniversiteye hazırlanan hedefleri olan saf bir kız
erkeği düzeltmeye, okulunu bitirttirmeye çalışan bir kız
kızın önüne kıskançlıklarla sürekli engeller koyup, onun kendini geliştirmesini engelleyen paranoyak bir erkek
kavgalar kavgalar....
boşa geçen 3 yıl
hayal kırıklıkları, alışkanlık duygusu, vazgeçememe korkusu ve yıkılan hayaller
aldatma
ve finish...
sonra depresyon süreci.
şuan o askerde ben başkasıyla evliyim...
tek tavsiyem sana hiç bulaşma... okuluna git 2 sene etrafına bakın 3. sene bul birisini bitiminde evlenirsin... ooohhhh mutlu mesut
Tamam yorumunuz için teşekkürler :)canım okuyacak adam okur! hatta askerliği kısaltmak için bile okur. sen sınava hazırlanmak için hayatında kimseyi istemediğine göre aklı başında bir genç kızsın. sen okuyacaksın, ama o olduğu yerde sayacak çünkü niyeti yok.
bence sen seviyorum ediyorum deme vazgeç bu çocuktan, hayatına bak. sınavına çalış, okulunu kazan, mesleğini al eline. bak neler neler çıkacak karşına...
[[melike üniversiteye girince karşına kimler kimler çıkacak. hemde senin gibi eğitimli meslek sahibi kültürlü insanlar çıkacak. sen eğitimsiz insanı napacaksın sen kariyer yaptıkça o yerinde sayacak ister istemez aranızda hayata bakışta farklılıklar oluşacak. üni çok farklı birşey.insanın ufkunu geliştiren bir ortamdır. ve inan bana sen iyi bir ünide okurken meslek sahibi bir insan kadın olurken ailen senin gibi sana denk eğitimli bir insanla evlenmeni isteyecek.tepki gösterirlermi bilmiyorum ama çok üzülürler .herkes kızını en iyisine layık görür. onara üzüntü yaşatmamalısın bence. bence o çocuğu da kendinide oyalama bitir ve güzelce derslerine çalış iyi bir ünide kendine yeni bi sayfa aç.o çocukta kendine daha uygun biriyle daha mutlu olur inan bana.şimdi aranızdaki düşüncelerinizdeki farklılıklar belli olmaz ama ilerleyen yıllARDA büyük ihtimalle ben napmışım bunda ne bulmuşum keşke sadece aşk demeyip birazda mantığımı kullansaydım dersin. yorumumu acımasız bulma. bu sadece benim tecrübelerim ve yorumum.. sen bilirsin tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?