Çıkmak üzere olduğum biri var fakat ben üniversite sınavına gireceğim için kimsenin olmasını istemiyordum hayatımda.Her ne olursa olsun sonuçta etkileniyor insan.Teklif edince ben aynen dedim benim sınavım var o benim için daha önemli bu süre içerisinden hayatımda kimseyi istemiyorum dedim.Oda anlayışla karşıladı ve bekliyceğini söyledi.Hala konuşuyoruz falan ben onun lise mezunu diye biliyordum fakat aradan zaman geçince liseden mezun olmadığını lise1'den sonra okulu bırakıp açık öğretim okuduğunu ama bu senede açık öğretim sınavlarına girmediğini söyledi.Onu seviyorum galiba.Bu yüzden destek olmaya çalıştım istedikten sonra yapılmıycak şey yok okuycaksın,alcaksın dedm.Tamam alcam dedi.Henüz teklifini kabul etmedim ama o epey ciddi düşünüyor.Okumuycamısn dedim dün askerlik yaklaştı nasıl okuyum dedi.tescil ettirebilirsin dedim yok ben direk askerlik geldiğinde gidicem dedi.sen beni askerdeyken beklermisn dedi beklerim dedim ama şartım var dedim.Bana her ne olursa olsun sadık ol ve hep doğruları söyle dedim.Tamam özür dilerim seni üzdüysem dedi.Ama napıcamı bilemiyorum en azından lise diplomasını alsın istiyorum ama pek bi niyeti yok,ilerisi olursa ailem karşı çıkarmı onuda bilmiyorum.Şuan zaten babasınınn işini devam ettiriyor.Nakliyatla uğraşıyor.Napıcam bilemedim Nolur bana fikir verin,Şimdiden teşekkürler:)
Son düzenleme: