kararsiz kaldim...

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
7
46
Almanya
arkadaslar simdi ben 13 haftalik hamileyim. yurdisinda yasiyorum.. bana dr vitamin ilaci verdi centrum materna dha diyee. ama icerigine baktim gelatin yaziyor vitaminde gelatinin ne isi var ki birde ne gelatiniki o.. ayrica bu vitamini kullanmata karasizim cünkü cok pahali dr önemli degil vitaminin hangisinin kullandigin dedi fakat ben bunu secmistim ama her ay her ay vitamin icin 70-80 tl civarinda para gidiiyor birde diger vitaminler var.. eger hamilelikte vitamin cok önemliyse buna devam edebilirim faka dr söyledigine ve topiclerde okuduguma göre vitaminlerin cok fazla bi önemi yokmus yanii vücut belli vitaminleri alsin yetiyormus. karasiz kaldim.. 4 günlük bir vittaminim kaldi degistiriyimi degistirmeyimi bilmiyorum.. birde vitamini SIK degistirmek zararlimi???

Canım ben ve tüm arkadaşlarım dahil elevit kullanıyoruz.Onu kullanman yeterli olur sanırım

Canım ben ve tüm arkadaşlarım dahil elevit kullanıyoruz.Onu kullanman yeterli olur sanırım

cnm ben yurtdisindayim eczanelerden istedigin zaman o ne diye soruyorlar.. netten baktim hep avusturya dan abd den geliyor.. onada güvenemiyorum..

aslinda bu ilaca devak edebilirim.. netten baktim balik hapi yoksa icinde fiyati ucuzluyor fakat ben gelatine taktimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…