Kararsız kaldım

bende seneye giricem ingiliz dili ve edebiyatı düşünüyorum ama kısmet forumda bu bölümü okuyan birilerini bulamadım bir türlü

Edebiyatı okusan formasyon alamayacaksın alsan da atanmak için kpssden yüksek puan almalısın bence başka bi bölüm oku

tatlım ben de bölüm mezunuyum... Bence çok iyi düşün... Öğretmenlik yapmak için formasyon lazım eğer akademik kariyer düşünüyorsan bölüm yaz... ama öteki türlü bence radyo tv yaz... ama onun da merkezi istanbul. Benim fikrim bu ama yine de en doğru kararı kendin verebilirsin canım :)

Edebiyatı seçme.
Öğretmenlik hayal ediyorsan eğer, yök açıklamalar yapıyor "öğretmen açığı yok, tercih yapmayın" diye.
Gerçekten de ülke atanamayan öğretmenlerle dolu.
Bana kalırsa gazetecilik cidden harika bir bölüm :)
Ama rtv de yazabilirsin senin kararın tabi.
Tekrar ediyorum; EDEBİYAT YAZMA.

bende seneye giricem ingiliz dili ve edebiyatı düşünüyorum ama kısmet forumda bu bölümü okuyan birilerini bulamadım bir türlü

canım ben varım daha henüz mezun oldum:):).. konuna da yazmıştım.

ancak konu sahibi arkadaşım ingiliz dili edebiyaqtıyla türk dili edebiyatı arasında iş alanları konusunda dağlar kadar fark var ne yazık ki... türk dili edebiyatı bitirenlerin okulda kalmaktan yada kitap yazmaktan başka pek bir iş alanı yok maalesef.... ben radyo televizyon öneririm..

Back
X