kararsız kaldım

rehberiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
157
3
118
İstanbul
hanımlar merhaba
5 yaşında bir oğlum ailem ankarada yaşıyor oğlumla beraber trenle ankaraya gideceğiz 9 aylık bebeği olan ablam oğlumun mama sandalyesini de getirmemi istiyor tamam dedim ama eşim razı değil ablamın maddi durumu iyi hatta eşi eşimden 2 kat fazla maaş alıyor ama ablam sağolsun insan kullanmayı çok seviyor daha önce ana kucağını verdik kırmış özene bezene sakaldığım kıyafetleri verdim hepsi perişan halde kendi parsıyla almadığı için hor kullanıyor şimdi mama sandalyeside kesin kırılacak hiç vermek istemiyorum ama öyle bir çenesi var ki bir haftalık tatilimi burnumdan getirecek çok canım sıkkın

Zaten oğlun kullanacak yaşta değil götür bence ne sen üzül ne ablan eşin neden razı değilmiş erkeklere bu konuda çok taviz vermeyin karışmasınlar .eşinede kullanmıyoruz nasıl olsa diyebilirsin.e bebekte 50 tl yani para önemli değil ablan parasındn değil ekstra bişy paylaşmak güzel bence .

tekrar bebek düşünüyosanız vermeyin.hem oğlunuzla ilgilenip hemde sandalyeyi mi götürmeye uğraşıcaksınız. bebek düşünmüyosanız götürmekte zorlanmıycaksanız verin kırsın ne önemi var.

şimdilik kullanmıyoruz ama mesela eve kalabalık misafir gelince oğlumu yine mama sandalyesine oturtuyoruz ikinci çocuğu düşünüyoruz ablamda bunu biliyor hamile kaldığında kırılmamışsa veririm diyor bana eşim temiz kullanmayacak o da kırılacak diyor beş sene önce 150 liraya almıştık çok para değil belki ama eşim oğluna çok düşkün ve yavrumuzun eşyalarını saklama tarftarı

götürmekte zorlanacağım oğlumdan başka bir sırt çantam bir de valizim var nasıl taşıyacağımı da bilmiyorum Allah yardımcım olsun

Arabayla karşılanmıyrsanız götürmeyin .şimdilk ablana da bişey deme .zorlanırdım tek başıma .kullanıyrz da zatn de

o eşyaları hatıra diye saklayacaksınız (eğer 2. bebeğe kullanmayacaksanız) bir süre sonra o kadar yer kaplayacak ki atmak zorunda kalacaksınız.. ablanızın dırdırını çekmek de bonus olarak kalacak yanınıza :) çok pahalı almamışsınız verin gitsin, ablanızla aranıza kimseyi ama kimseyi sokmayın hele hele eşleri.. vermek istemiyorsanız "eşim ailesinden birine vermiş" deyin ama kardeşlik ilişkinize asla müdahale ettirmeyin..

Bence hem cocukla hem sandalyeyle ugrasmayin bir bahane bulursunuz siz akilli kadinsiniz... hor kullaniyorsa cezalandirin vermeyin hicbiseyinizi siz de parayi sokakta bulmuyorsunuz

Bilemiyorum ben hep ablamın oğlunun eşyalarını kullanıyorum ablam kendisi getirir evime kullandığımı geri götürürüm küçülen kıyafetleri falan da ayırdım hepsini küçük beşiği de oğlum büyüdü geri götürdüm ama işte abla kardeş ilişkisi herkesin aynı değil ben kıracağını bilsem yine verirdim ki eşim hiç böyle şeyleri sorun yapmaz tabi eşine göre de değişir

Bi eşyayı birine veriyorsam zaten gözden çıkarmış olmaz mıyım? Dolayısıyla nasıl kullandığı da çok ırgalamaz beni. Yani ona vermeseydim, bi köşede senelerce boş boş bekleyecektiyse veya bi gün atılacaktıysa.
Size lazım olma ihtimali varsa vermeyin, lazım olmayacaksa da verin ama kırmış mı bozmuş mu takip etmeyin kafanızda; boşuna yıpranmaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…