Kararsız..

Çok üzülmez mi? Yıkılır gibi geliyor ama öyle umut edip yaşaması da biraz üzücü.
Kangren olan kolunu at diyenlerdenim işte kesin olarak bitirsin diye söyleyesim geliyor.
Yengem de amcam da çok istiyorlar ama hani yengem ikna eder bunlar evlenirse de ben karıştırmış olmaz mıyım?
Ya tabi benim yazdığım gibi ruhsuz bir şekilde söylemeyin. Daha yumuşatarak etkilenmemiş,kararı olumsuz gibi konuşun.

Tekrar söylüyorum asla anneyi karıştırmayın. O kızcağız hem küçük düşer hem de annesine daha çok bilenip yanlış şeyler yapabilir.

Şimdi anladım :) Siz bence kesin olarak istemiyor bu konununda hiç bir şekilde bir daha dile getirilmesin dedi diyebilirsiniz mesela..
kör kütük aşık mı kız ?
Evet baya hem de. Herkes biliyor onu sevdiğini. Herkese anlatıyor. Sürekli hayaller kuruyor önceden baya ağlıyordu gördüğü an gözleri doluyor kızın. Hani bir şarkıcıya hayran olursunuz ya elini tutsanız bayılacak gibi olursunuz. İşte öyle oluyor.
Normalde rahat yiyen içen, konuşan kız onun yanında kaskatı kesiliyor

Annesi için asla demem çünkü arkadaşımı kaybederim buna çok üzülürüm.
Kız biliyor hoşlanmadığını ama bu evlilik lafları dolaştığı için de umutlu.
Hoslanmadigini bile bile evlilik umudu da pek mantiksiz.Demissin ya kuzenim ilerde ister falan diye.Zaman gecince en ufak bi tartismada basina kakar .Olmamasi daha hayirli gibi.

Evet baya hem de. Herkes biliyor onu sevdiğini. Herkese anlatıyor. Sürekli hayaller kuruyor önceden baya ağlıyordu gördüğü an gözleri doluyor kızın. Hani bir şarkıcıya hayran olursunuz ya elini tutsanız bayılacak gibi olursunuz. İşte öyle oluyor.
Normalde rahat yiyen içen, konuşan kız onun yanında kaskatı kesiliyor
Şimdi bu kız bu şekilde istemiyor desenizde bırakmaz o çocuğun peşini..=/ Valla işiniz zor destek olun bari..

Ya tabi benim yazdığım gibi ruhsuz bir şekilde söylemeyin. Daha yumuşatarak etkilenmemiş,kararı olumsuz gibi konuşun.

Tekrar söylüyorum asla anneyi karıştırmayın. O kızcağız hem küçük düşer hem de annesine daha çok bilenip yanlış şeyler yapabilir.
Valla annesi için arkadaşımı kaybetmeyi göze alamam da işte söylesem de nasıl söylesem?
Çok ama çok üzülecek.

Hoslanmadigini bile bile evlilik umudu da pek mantiksiz.Demissin ya kuzenim ilerde ister falan diye.Zaman gecince en ufak bi tartismada basina kakar .Olmamasi daha hayirli gibi.
Çocuk bir mesajına cevap verse aklı gidiyor. Görmeyeceğini bilse bile bize gelirken heyecanlanıyor. Yani çok da mantıksız değil sanki umudu :D
Yani söyleyeyim de kurtulsun kız da öyle mi diyorsunuz?

Çocuk bir mesajına cevap verse aklı gidiyor. Görmeyeceğini bilse bile bize gelirken heyecanlanıyor. Yani çok da mantıksız değil sanki umudu :KK70:
Yani söyleyeyim de kurtulsun kız da öyle mi diyorsunuz?
Anneyi karistirmadan soyle.Cocuk istemiyor gibisinden.Yoksa yuksek doz asktan gider bu kiz benden soylemesi.

Şimdi bu kız bu şekilde istemiyor desenizde bırakmaz o çocuğun peşini..=/ Valla işiniz zor destek olun bari..
İşte yanına gittiğimde söyleyeceğim eğer söylersem baya büyük konuşmuş kuzenim çünkü. Annesi de şey demişti kızın adını duyunca bile suratı değişiyor artık açık açık sormuşlar o da böyle yemin etmiş.
Ki kuzenim kızlara karşı zayıf değildir asla. Kızlar ona yapışıyor resmen tabiri caizse, eski sevgilisiyle neredeyse 4 sene beraber oldu ama şimdi kızdan kaçıyor resmen bir iki hatasını gördü diye ki çok da büyük şeyler değildi.
Arkadaşımı sevmedi mi hiç sevmez ama Allah'ın da kimi kime yazdığını bilmiyoruz aklım karışık söylesem soğutsam sonra yolları kesişse benim yüzümden büyük bir aşk yok olacak

İşte yanına gittiğimde söyleyeceğim eğer söylersem baya büyük konuşmuş kuzenim çünkü. Annesi de şey demişti kızın adını duyunca bile suratı değişiyor artık açık açık sormuşlar o da böyle yemin etmiş.
Ki kuzenim kızlara karşı zayıf değildir asla. Kızlar ona yapışıyor resmen tabiri caizse, eski sevgilisiyle neredeyse 4 sene beraber oldu ama şimdi kızdan kaçıyor resmen bir iki hatasını gördü diye ki çok da büyük şeyler değildi.
Arkadaşımı sevmedi mi hiç sevmez ama Allah'ın da kimi kime yazdığını bilmiyoruz aklım karışık söylesem soğutsam sonra yolları kesişse benim yüzümden büyük bir aşk yok olacak
İstemiyor diyip fazla detaya girmenize gerek yok ne kadar arkadaşınız olsada. Benimle paylaşmadılar dersin

Hani bu evlilik olayına baya takmış durumda. Dediğiniz gibi yapayım, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Biraz kafa takar ama zamanla unutur inşallah , Allah yardımcısı olsun Seven taraf için böyle durumlar cidden çok zor..
Ama karşısındaki insanda çok net.. Yapcak bir şey yok artık . Hayırlısı ne ise o olsun diyelim. Rica ederimm

Biraz kafa takar ama zamanla unutur inşallah , Allah yardımcısı olsun Seven taraf için böyle durumlar cidden çok zor..
Ama karşısındaki insanda çok net.. Yapcak bir şey yok artık . Hayırlısı ne ise o olsun diyelim. Rica ederimm
Ya annem çok üzülüyor haline düşünün artık bizde o kadar dert varken ben takıntı diyorum bazen ama bilemiyorum da. Umarım atlatır çünkü kızın başka derdi yok cidden bi bu var, amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bence kuzeninle konuş bak sevmiyosan zaten sana ısrar etmem ama arkadaşımı annesi yüzünden değerlendirme annesinin hatalarını ona yükleme sonuçta annesini o seçmedi istersen bi konuşun ama yinede karar senin de

Back
X