Kararsiz_sirin meme ameliyati

kararsiz_sirin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
13
0
16
İsveç
Selam kizlar!

Uzuuun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum, ama hep "ameliyat olmaya karar verince mesajlarimi doldurur, resimlere bakar, oyle karar veririm hangi doktora ameliyat olacagima" diye dusundum. Sonra gectigimiz ekim ayinda bi anda karar verdim ameliyat olmaya ve hersey cok hizli gelisti (hatta biraz fazla hizli sanirim).

3 yil once yurtdisina tasindim ve bu sene 6 ay kadar bi boslugum var calismadigim. O yuzden yeni isime baslamadan once olayim ameliyatimi diye dusundum. Sonra istanbula geri gelip doktorlarla görüsmeyi planladim ama dedigim gibi hersey cok hizli gelisti ve aileme de söylememek icin burada ameliyat olmaya karar verdim. (iyi mi yaptim kötü mü hic bilmiyorum...) Hatta telefon actim Baris beyden randevu almak icin, ama istedigim tarihe cok oldugu icin daha yakin bi tarihte aramami istediler, ama sonra araya cenaze gibi tatsiz seyler girdi ve gidemedim sonuc olarak..

Sonuc olarak yeni memislerim 2 haftalik oldu bugün! 275cc yuvarlak silikon mentor protez takildi, dual-plan yöntemiyle. Buradaki bi cok insan benim doktorumdan inanilmaz memnun, ama sonradan farkettim ki gögüslerinin yapay ve yuvarlak görünmesini isteyen cok insan var burada!! ben kesinlikle yapay görünmelerini istemiyorum (hic kimse bilmiyor zaten ameliyat oldugumu esimden baska)

Bu baslikla hem deneyimlerimi sizinle paylasmak istedim hem de yorumlarinizi merakla bekliyorum!! Dual-planla yuvarlak protez taktiranlar, memelerinizin dogal bi sekle kavusmasi ne kadar sürdü??

ben oldum canım gayet guzel bı yontem.ben cok memnunum yontemden ve yuvarlak olmasından.
10 kezde gırsem bu amelıyat a yuvarlak tercıh ederım.6 ay ıcınde seklını goruyosun ve tam olarak bır yıl ıcınde oturuyo ve oturdukca sekıllerı daha guzel oluyo ve bastakı yapay goruntude kayboluyo yanı ılk 2 ay cok sıvrı bı sekıl oldugundan bende ole oldu ama zamanla cok dogallastı..

Son düzenleme:

Canım çok sağol cevabın için, gerçekten biraz olsun rahatlattın içimi! :) buradaki forumdakilerin fotoğraflarına bakıp nasıl görüneceklerine dair fikir edinmeye çalışıyorum ama 2-3 aydan sonra fotoğraf ekleyen neredeyse hiç yok.. senin kaç cc & hangi profil?

Ocak ayına kadar evde olduğumdan ve oyalanacak bişey bulamadığımdan sürekli gidip gelip memelere bakıyorum, moralim bozuluyor öyle olunca da. Sabırlı olmak lazım herhalde biraz :)

canım ben 12 temmmuz 2010 da oldum amelıytatımı ve 2,5 yıla yaklasıyorum neredeyse. benım 375 cc hıgh profıl dual plan yontemı yuvarlak protez
bencede sabır cok onemlı.ilk baslarda benım fuze gıbılerdı ve zamanla oturdular o hallerınden eser kalmadı.doktorumda butun yasayacagım surecı anlatmıstı zaten bana

Kararsiz sirin merhabalar, Sana geçmiş olsun bana kolay gelsin canım inşallah zamanla görmek istediğin sonuca ulaşırsın. Güle güle sağlıkla mutluluk içinde kullan Operasyonu Barış Bey mi gerçekleştirdi? ödediğin rakamı yazarsan bana da rehberlik etmiş olursun ayın 12'sinde görüşmem var. Kendine ve tontişlerine iyi bak Keyifli günler

Yok canımcım yurtdışında oldum ben ameliyatımı. Barış Beyle görüşmek istemiştim ama kısmet olmadı malesef.
Görüşmen iyi geçer umarım ve en kısa zamanda bu kervana katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…