- 12 Haziran 2013
- 71
- 1
- 48
- Konu Sahibi yoncanurcan253
Biz bu çocukla 8 senelik arkadaşım sayesinde tanıştık.Ben normalde bakkala bile gidemeyen(yani ailem göndermiyor),ailemden habersiz dışarı çıkamayan bir kızım.Sadece Betül (8 yıllık arkadaşım) geldiğinde o da annemden zorla izin alması ile kapının önüne çıkabiliyorum.O da sadece 2 kez oldu.Ben şuan 17 yaşına gireceğim o da 18'e girecek.Ben dışarı çıkamadığım için Betül'e söylüyormuş.Bana 5 kez çıkma teklifi etti ama ben 3'ünü kabul etmedim,yalanlar uydurdum,ne kadar aynı mahallede olsakta tanımıyordum.4 kez ettiğinde kabul edecektim ama bu seferde arkadaşım o çocuk,ben başkasıyla çıkıyorum falan demiş.Sonradan öğrendik ki yalan söylemiş.Şimdi onu seviyorum ama o başkasıyla çıkıyor.Gördüğümde halen kalbim hızlı atıyor,mideme kramplar giriyor.Neden kabul etmediğime gelince aynı mahallede olduğumuz için duyulacaktı,onun gevşek kuzeni kardeşime söylerdi kardeşimde hemen aileme...Hem ona zarar gelmesin diye evet demedim...Ailem çok katı bu konuda,özellikle de annem..Nasıl unutacağım onu?Halen bizim evin önünden geçerken gülüyor...Geçen sene beni izliyor diye sürekli balkonda oturuyordum..Seviyor mu bimiyorum ve de arkadaşımdan da şüphe ediyorum artık,acaba gerçekten böyle bir şey var mıydı,yoksa beni baştan o mu kandırdı diye...Of kararsız kaldım nolur yardım edin ablalarım?Arkadaşımın babası ve benim babam yemin etmişlerdi ne bir kürt gelin nede kürt damat diye.O Karslı ben Giresunluyum...O da bunun üzerine kaçırırım demiş,hatta geçen yaz kuzenini dövdü sırf bana bakıyor diye...Durmadan herkes kendi yoluna diyordu sonra çıkma teklifi ediyordu.Nolur yardım edin ablalarım...Eğer yanlış yere konu açtıysam taşınsın...