acayip hevesim var cnm ya ne bileyim herkeste aynı şeyi söylüyor sen başedemessin diyorlar çocukta var tek olsam neysede.bununda rengi çok koyu değil dimi bi hevesle alıpta sonrada pişman olmam inşallahbende evlendiğim de beyaz koltuk merakıyla misafir koltuklarımı beyaz aldım.evet güzel duruyor ama tam bir işkence.neredeyse her misafirden sonra temizlik gerekiyor.çünkü her türlü leke üzerinde kalıyor.üzerimize giydiğimiz koyu renk kot pantolonun bile izi çıkıyor.şu anda kendi evime taşındım masraflar çok,ama ilk işim onları değiştirmek olacak.ayrıca turkuaz çok güzel bir renk bence.koltuk modeli de güzelmiş.
buda halım bu belki açar rengini değilmibende evlendiğim de beyaz koltuk merakıyla misafir koltuklarımı beyaz aldım.evet güzel duruyor ama tam bir işkence.neredeyse her misafirden sonra temizlik gerekiyor.çünkü her türlü leke üzerinde kalıyor.üzerimize giydiğimiz koyu renk kot pantolonun bile izi çıkıyor.şu anda kendi evime taşındım masraflar çok,ama ilk işim onları değiştirmek olacak.ayrıca turkuaz çok güzel bir renk bence.koltuk modeli de güzelmiş.
ya işte sırf o yüzden beyaz da hevesim var ya ben çok çabuk sıkılan bir insanımCanım bence beyaz al beyazla her şeyi kombin edebilirsin.Mobilyaların,tv üniten hatta badana bile yaparken odanı istediğin gibi şekillendirirsin beyaz her şeye uyum sağlar renkli bir mobilya aldığınızda değişiklik yapmak çok zor olabiliyor...
evet mesela 3. resimdeki gibi en az maliyetle renk değişimi olurAynen mesela beyazlardan sıkılırsanız berjelleri renklendirebilirsiniz.Benim gibi sürekli değişim yapıyorsanız beyaz daha iyi.
yemek masası şimdilik düşünmüyorum cnm çünkü salonum çok küçük ama bakamıdım konularına ya hata veriyor sayfa.Bende koltuklarımı beyaz aldım halımda beyaz konularımdan bakabilirsin şöyle bir durum var orası benim salonum. eğer oturma odan olcaksa bu koltuklar beyaz gene alsen kullanırken örtü örtersin misafir gelince kaldırırsın ve eğer evin küçükse yemek masası alcaksan berjerlerini sandalye gibi yaptırıp masada kullanıcak biçimde yaptır yada al sana şiddetle bunu tevsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?