Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsızım beyaz mı turcuaz mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
merhaba kızlar yeni açılan bir mağazada bu koltuk takımı çok beğendim
fakat beyaz koltuk takımı vardı bu güne kadar kafamda
bu aklımı çeldi şimdi
bu nasıl çok fazla göz yorar mı çabuk sıkılır mıyım?
birde beyaz alsam böyle rengarenk yastıklara decore etme fikrim var
ama korkuyorum herkes başedemessin çok çabuk kirlenir diyor
bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum

kızlar yokmu fikri olan bu konuda

bende evlendiğim de beyaz koltuk merakıyla misafir koltuklarımı beyaz aldım.evet güzel duruyor ama tam bir işkence.neredeyse her misafirden sonra temizlik gerekiyor.çünkü her türlü leke üzerinde kalıyor.üzerimize giydiğimiz koyu renk kot pantolonun bile izi çıkıyor.şu anda kendi evime taşındım masraflar çok,ama ilk işim onları değiştirmek olacak.ayrıca turkuaz çok güzel bir renk bence.koltuk modeli de güzelmiş.

acayip hevesim var cnm ya ne bileyim herkeste aynı şeyi söylüyor sen başedemessin diyorlar çocukta var tek olsam neysede.bununda rengi çok koyu değil dimi bi hevesle alıpta sonrada pişman olmam inşallah

buda halım bu belki açar rengini değilmi

Eklentiler

• sanat-halı-3d-multi-shaggy.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 156
Canım bence beyaz al beyazla her şeyi kombin edebilirsin.Mobilyaların,tv üniten hatta badana bile yaparken odanı istediğin gibi şekillendirirsin beyaz her şeye uyum sağlar renkli bir mobilya aldığınızda değişiklik yapmak çok zor olabiliyor...

ya işte sırf o yüzden beyaz da hevesim var ya ben çok çabuk sıkılan bir insanım
ikide bir mobilya değiştiremiceme göre hani diyorum 3-5 yastık bi halı değiştiririm daha makul olur

beyazlar bu şekilde her renk yapma özelliği var işte ya kızlar ne yapcam benn

Aynen mesela beyazlardan sıkılırsanız berjelleri renklendirebilirsiniz.Benim gibi sürekli değişim yapıyorsanız beyaz daha iyi.

bu kadar cok hevesın varsa al ...sonrasında baktın olmuyor ortu koyarsın uzerıne.. bırılerı gelınce alırsın ortulerı..

kızlar beyaz diyen beyaz koltukları turcuaz diyenlerde turcuaz koltukları beğenebilirmi rica etsem

Bende koltuklarımı beyaz aldım halımda beyaz konularımdan bakabilirsin şöyle bir durum var orası benim salonum. eğer oturma odan olcaksa bu koltuklar beyaz gene alsen kullanırken örtü örtersin misafir gelince kaldırırsın ve eğer evin küçükse yemek masası alcaksan berjerlerini sandalye gibi yaptırıp masada kullanıcak biçimde yaptır yada al sana şiddetle bunu tevsiye ederim.

Mesela bir beyaz koltuk takıımı resmi atmışsın berjerleri yeşil ve fuşya sanırım. Bu takımı al patchwork de bu renklerde halı al düz bir tül süper olur

yemek masası şimdilik düşünmüyorum cnm çünkü salonum çok küçük ama bakamıdım konularına ya hata veriyor sayfa.

Resimdeki takım turkuaz gibi durmuyor bile resimde çok koyu
Normalde ben turkuaz mobilyaya bayılırım, ama böyle tam turkuaz olacak, açık, ferah, insanın içini açacak.
Ayrıca resimdeki takımın modeli de hoş değil bence.
Benim mesela turkuaz koltuk takımı seçimim şu model koltuk ve berjerlerden oluşurdu. Bunları da yine kullandığın renkli yastıklar ve örtülerle sıkıldıkça farklılaştırırdım.

Mavi takımı beğendim ama arkadaşların dediği gibi, beyazı her şeyle kombin edebilirsin.
Yine de sana kalmış, içine sineni al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…