Yaşadıklarını okurken bundan 3-4 sene önceki yaşantım canlandı gözlerimde:) bende birisiyle telefonda tesadüfen tanışmıştım.3 sene devam etti bu süreç.Ayrılmalar barışmalarla filan.En son askerdeyken muhtemelen yalnızlıktan dolayı beni aradı beni unutamadığını söyledi.Biz tekrar konuşmaya başladık.Askerlik döneminde bekledim.İnanılmaz sorumsuz ve daha öncesinde psikolojik sorunlar yaşadığı için her şeyi her aşamayı hayatıyla ilgili söylemen gerekiyordu.Hayal kurarken bile yardımcı olmak gibi. Askerden sonra sizdede olduğu gibi istanbula geldi çalışmaya başladı.Çalıştığı şirket bir ay çalıştırıp maaşını içeri atıyor ikinci ayda maaş vermeye başlatıyordu.Olası iş bırakıp giderse personel para kalmasın diye.Askerden sonra gelişinden bu ikinci ayın sonuna kadar masrafları hep ben kaşıladım.Kimsenin söylediğinede kulak asmadım.Hatta o zamanlar bir yere ödeme yapmam gerekiyor diye biliyordum o zamanlarda 100 tl idi sanırım.maaşımdan para kalmadığı için ailemden almıştım.Daha sonra borcum olmadığını yanlış hatırladığımı öğrendim.o parayla bayram tatiline gidecekti ailesine hediyeler almıştım herkese tek tek. neyse 2. ayın sonunda maaşını aldığında ne yaptı öğrenmek istermisin?
Ne yaptı :26: