Kararsızım, mantığımımı kalbimimi dinlemeliyim bilmiyorum :(((

aynen canımm zaten ona yaptığım masrafı biriktirsem taksitli kendime araba bile alırdım yaaa..onun sayesinde bende hiç bi birikim yapamadım :( kendim için bişey bile yapamıyorum ona yardımcı olcam diye kuaföre bile giderken annemden para ister oldum resmen :( etrafımda benimle ilgilenenler var tabii etrafımda pervane oluyolar ama ben aklımdan ve kalbimden bunu çıkaramadığım için kimseyede şans vermiyorum :(

e ne güzel işte sende görebiliyorsun bak bunları bitirmen için hiçbir engelin yok canım :32: :32:
ayrıl ona harcadığın paraları kendine yatır, geleceğine yatır :31: o sana pervane o0lanlardan mutlaka adam gibi adam olan biri çıkacaktır :21: boşver elin adamını doyuracak bi sen misin :57: anası danası bakamamış sana geçiyor erki herhalde :47:

canım seni kendi konumdan tanıyorum.
demek ki hala bişey değişmemiş.
yaşın 27 ve 5sene sonra bişeylerin olup olmayacağı bile kesin değil.
5sene bekledin diyelim, geldin 32 yaşına.
bu adamın karşına çıkıp "hadi evlenelim" diyeceğini de hiç sanmıyorum.
bu 5 sene olur sana 10 sene...
yaşın küçük olsa bekle denilebilirdi ama bence bu saatten sonra gerçekten hakeden birini beklemelisin.

evet canımm bende 5 yıl sonra falan dediğinde benim yaşım okadar genç değilki 5 yıl bekleyipte ondan sonra kesin evleneceğimiz ne malum ben boşuna okadar zamanımı geçirirsem ne yapıcam dediğimdeyse hemen sıkıntıya gelemeyip konuyu değiştirdi zaten :(

YA BU ARADA EN ÖNEMLİ KISMI YAZMAMIŞIM:1: HANİ BEN BU VATANDAŞA 2 SENE BEKLEYELİM DAHA SONRA DİYORDUM YA HEP VATANDAŞTA BU YÜZDEN AYRILMIŞTI BENDEN KENDİSİ BENDEN AYRILDI 3 SENE SONRA EVLENDİ :61: BENDEN AYRILDIKTAN SONRA BİR KAÇ KERE ARADI TERSLEDİM VE TELEFONUMU DEĞİŞTİRDİM.bEN HEP ONA ŞEY DERDİM SEN BENDEN AYRILSANDA BENİ ASLA UNUTAMAYACAKSIN.3 SENE EVLENMEK İÇİN BEKLERKEN HER AN AKLINA GELMİŞİMDİR SANIRIM.BEN BU KIZA BUNU YAPTIM O YÜZDEN BU HALDEYİM DEMİŞTİR BİR KERE OLSA BİLE.

Böyle bir adamla evlenmek cekılmez olur cevremde boyle erkekler giderek daha da sırtını sana yaslar hala gelıoo yol yakınken vazgecmek mantıklı bence

Aynı benim kayınpederim...
Çalışmaz ve çok sorumsuz eşini gwçtim evlatlarına bile bakmaz sorumsuz olduğu için..
Yol yakınken dön sorumsuzsa değişmez hiç bir zaman sana yazık olur bence
Etrafımızda örnek çok çünkü bitirmen en doğrsu

3 sene önce mesailerle filan 2500 (yani 2 buçuk milyar aldı) son kuruşuna kadar babasına yolladı.Ben o zaman 650 tl alıyodum bu arada :) Babasına ben para biriktiricem evlencem demiş babası kızmışmış da o yüzden yollamak zorunda kalmış.Neyse dedim tamam hadi bunuda geçim dedim o kadar emek verdim dedim devam ettik evlenmek konusunda çok baskı yapıyordu ben ise o zamanlar 21 i yeni bitiriyodum çok erken daha 2 sene bekleyelim dedim.Ben o kadar bekleyemem laf oluyor artık nie evlenmiyor bişeymi var diye dedi.beyefendi benim kredi kartları borcumu nasıl ödiceğimi düşünmüyor milletin lafını düşünüyor.sen bi borçlarımı öde sana yedirdiğim paraları bi öde de ben rahata çıkım sonra düşünürüm belki dimi.Ben dedim aileme ne diyim nasıl ikna edeyim dedim öylelikle bitirdik.Acı çekmedim mi çektim illaki 3 senemi harcamışım bişey olsun emeğe değsin dedim olmadı.O zzamanki akılsızlığımla intihar düşündüm mesaj attım bunu söyledim arayp yapma bile demedi.Bir sene ondan kalan borçlarımı ödedim belki abartmıyorum.
Eminim çoğunuz hiç mi tanıyamadınız diyeceksiniz.İnsanlar konusunda yanıldığım çok nadirdir.Demekki insan inanmak istediğine inanıyor görmek istediğini görüyor.
27 yaşındayım demişin ne önemi var evlenip hayatını zehir etsen 18 olsan nolcak 27 olsan nolcak.
İyik benim ısrarlarıma rağmen bitirmiş.İyiki nişanlımı tanıma fırsatı vermiş bana.Bana yaptığı tek iyilik bu olsa gerek.Birde hayat müşterek demişin evet öyle.Ama senin verdiğin kadarını onunda vermesi gerek diye düşünüyorum.Şimdi nişanlımda para yokken ödemedim mi gittiğimiz restorantın hesabını,yada parası yokken vermedim mi para verdim.Ama aynısını oda yaptı.Cebindeki paranın yarısından fazlasını bana verip sende olsun ben önemli değilim dedi.yaz okuluna giderken paraya sıkışmıştı ben para yollamıştım ptt den.Onun kağıdınmı ben yırtıp atana kadar cüzdanında sakladı :43:her seferinde hatırlasın diye.
belki azcık sana yardımcı olabilir karar vermende yaşadıklarım.

sende benim gibi çok fedekarlık yapmışsın bende bile bile göz yumuyorum ama kendimede kızıyorum bu konuda nenden katlanıyorum diye... bu zamana kadar hep sevgiden yana oldum hep sevdiğim kişiyle evlenirim diye düşündüm ama sevdiklerimdende hayır çıkmadığı için bu gidişle mantık evliliği yapıcam gibi gözüküyor onuda becerebilirsem tabiiki :(
canım sende çok zor zamanlar atlatmışsın ama atlattığına çok sevindim umarım bende atlatırımmm..

sende benim gibi çok fedekarlık yapmışsın bende bile bile göz yumuyorum ama kendimede kızıyorum bu konuda nenden katlanıyorum diye... bu zamana kadar hep sevgiden yana oldum hep sevdiğim kişiyle evlenirim diye düşündüm ama sevdiklerimdende hayır çıkmadığı için bu gidişle mantık evliliği yapıcam gibi gözüküyor onuda becerebilirsem tabiiki :(
canım sende çok zor zamanlar atlatmışsın ama atlattığına çok sevindim umarım bende atlatırımmm..

sevgiyi parayla satın alamazsınız.. senin yaptığın mutluluğu satın almak.. çeşmeyi kapat bakalım , gördüğün ilgiyi görebilecekmisin?

sevgiyi parayla satın alamazsınız.. senin yaptığın mutluluğu satın almak.. çeşmeyi kapat bakalım , gördüğün ilgiyi görebilecekmisin?

evet yaaa bende böle düşününce kendimi çok ezilmiş hissediyorum..sonuçta çok çirkin biri değilim neden böle paramla saadet alıyomuş gibi bi ilişki yaşıyorum ben bunu hakedicek ne yaptım diye düşünüyorum ama bi sonucada ulaşamıyorum..ben sanırım sadece iyi niyetimin kurbanı oldum ona hakettiğinden fazla değer ve şans vermiş olmam benim hatam kesinlikle :(

e ne güzel işte sende görebiliyorsun bak bunları bitirmen için hiçbir engelin yok canım :32: :32:
ayrıl ona harcadığın paraları kendine yatır, geleceğine yatır :31: o sana pervane o0lanlardan mutlaka adam gibi adam olan biri çıkacaktır :21: boşver elin adamını doyuracak bi sen misin :57: anası danası bakamamış sana geçiyor erki herhalde :47:

görebiliyorum canım ama bide uygulamaya geçebilsem keşke :( hep şu kalbim bana engel oluyo ama yakında onada söz geçirmeyi öğrenicem bu gidişle çünkü ilerde dahada çok üzüleceğim kesin :(

Benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşında sorumluluk olmamasının yanı sıra utanma ve sıkılma duygularının da zerresi yok.. Ne demek zor gelipte çalışmamak, hayatında sen olmasan bile artık kaç yaşına gelmiş olan bu adamın çalışması,kendi yaşamını kendi idame ettirebilecek yeterlilikte olması lazım.
Nasıl gönül rahatlığıyla gün geçiriyo anlayamıyorum, benim sözlüm okulundan mezun oldu olalı kaç senedir canını dişine takmış çalışıyo biryerlere gelebilmek bişey sahibi olabilmek,2mize güzel bi gelecek hazırlamak için.. ben kaç aydır iş bulamadım diye streslere giriyorumki o tek başına çalışıyo çabalıyoda ben katkıda bulunamıyorum diye. O sizi hiç mi düşünmüyo,hiç mi üzülmüyo,hiç mi kendinde bi sorumluluk hissetmiyo bu durum karşısında? Sevmek demek,beraber bi ömür geçirmek istemek demek her zorluğu da beraber üstlenmektir aynı zamanda. Sen de genceciksin daha,senin de hakkın değil mi seninle her alanda herşeyi paylaşan, seni her ortamda onore eden bir erkek? Normalde kimsenin iliişkisi hakkında bi yorum yapmış değilim bugüne kadar ama inan hayır gelmez bu tip bir insandan.. ömür boyu onun da yükünü çekmeyi kabulleniyosan devam et, ama asla değişmesini bekleme!!! :19:

Benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşında sorumluluk olmamasının yanı sıra utanma ve sıkılma duygularının da zerresi yok.. Ne demek zor gelipte çalışmamak, hayatında sen olmasan bile artık kaç yaşına gelmiş olan bu adamın çalışması,kendi yaşamını kendi idame ettirebilecek yeterlilikte olması lazım.
Nasıl gönül rahatlığıyla gün geçiriyo anlayamıyorum, benim sözlüm okulundan mezun oldu olalı kaç senedir canını dişine takmış çalışıyo biryerlere gelebilmek bişey sahibi olabilmek,2mize güzel bi gelecek hazırlamak için.. ben kaç aydır iş bulamadım diye streslere giriyorumki o tek başına çalışıyo çabalıyoda ben katkıda bulunamıyorum diye. O sizi hiç mi düşünmüyo,hiç mi üzülmüyo,hiç mi kendinde bi sorumluluk hissetmiyo bu durum karşısında? Sevmek demek,beraber bi ömür geçirmek istemek demek her zorluğu da beraber üstlenmektir aynı zamanda. Sen de genceciksin daha,senin de hakkın değil mi seninle her alanda herşeyi paylaşan, seni her ortamda onore eden bir erkek? Normalde kimsenin iliişkisi hakkında bi yorum yapmış değilim bugüne kadar ama inan hayır gelmez bu tip bir insandan.. ömür boyu onun da yükünü çekmeyi kabulleniyosan devam et, ama asla değişmesini bekleme!!! :19:

bende hep beraber bişeyler yapalım diye çabalıyorum onu sürekli bi işe girmesi biraz emek vermesi için çabaladım bu zamana kadar..hep belki aklı başına gelir diye beklediğim için bu kadar sürdürdüm ama o yine güzel bi iş fırsatı çıksa bile yine sıkılıp ayrıldı..en sonunda karşısında ağladım yaa sen beni hiçmi düşünmüyosun neden azıcık sabretmiyosun okadar zor şartlarda çalışan insanlar var birazcık sabret sende ne olucak dedim ..bu sefer tmm haklısın özür dilerim bende çabalıycam diyip beni susturdu ama şimdi 1ay oldu yine işten ayrıldı ve boş boş dolanıyo iş arıyorum diyo ama yalan yanii iş imkanının kendi ayağına gelmesini bekliyo..ondan çok ben uğraşıyorum iş bulması için internetten bile ben başvuruyorum onun adına ama yine yok yine yokkk :(

bende hep beraber bişeyler yapalım diye çabalıyorum onu sürekli bi işe girmesi biraz emek vermesi için çabaladım bu zamana kadar..hep belki aklı başına gelir diye beklediğim için bu kadar sürdürdüm ama o yine güzel bi iş fırsatı çıksa bile yine sıkılıp ayrıldı..en sonunda karşısında ağladım yaa sen beni hiçmi düşünmüyosun neden azıcık sabretmiyosun okadar zor şartlarda çalışan insanlar var birazcık sabret sende ne olucak dedim ..bu sefer tmm haklısın özür dilerim bende çabalıycam diyip beni susturdu ama şimdi 1ay oldu yine işten ayrıldı ve boş boş dolanıyo iş arıyorum diyo ama yalan yanii iş imkanının kendi ayağına gelmesini bekliyo..ondan çok ben uğraşıyorum iş bulması için internetten bile ben başvuruyorum onun adına ama yine yok yine yokkk :(

snejana83; bu senin ona demenle olucak bir şey değil, onun zaten içinde sana karşı ya da en azından hayata karşı biraz sorumluluk duygusu olsa zaten böyle olmazdı. Sürekli dürterek hadi hadi diyerek nereye kadar ne yaptırabilirsin? Bir ömür boyu böyle mi olucak? 1 senedir senin paranla gezip tozup yiyip içerken bir gram vicdanında bi acıma olmuyosa zaten en başta sorun burda var.Bu duyguları sen ona sonradan kazandıramazsın.

Sürekli belki değişir ümidiyle bekliyosundur muhtemelen ama inan değişmez inan değişmez, bir şey bi insanın içinse varsa vardır yoksa yoktur, ya hayatın boyunca böyle olucağını kabul ederek devam ediceksin, ya da asla düzelmesini bekleme. Lütfen bana kızma bu kadar negatif konuştuğum için ama inan sadece şu yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok çok daha iyi bi insanı hakediyosun.İnşallah en kısa zamanda doğru kararı verip,hakettiğin şekilde yaşarsın..

sende benim gibi çok fedekarlık yapmışsın bende bile bile göz yumuyorum ama kendimede kızıyorum bu konuda nenden katlanıyorum diye... Bu zamana kadar hep sevgiden yana oldum hep sevdiğim kişiyle evlenirim diye düşündüm ama sevdiklerimdende hayır çıkmadığı için bu gidişle mantık evliliği yapıcam gibi gözüküyor onuda becerebilirsem tabiiki :(
hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın bence.zararın neresinden dönersen kardır derler.
Aşkın nerden ne zaman geleceği hiç belli olmaz.belki bu gereksiz adamla beraber olarak onsuz yapamayacağını düşünerek hayatının erkeklerini kaçırıyorsun görmüyorsun :1: Zamanını hiç boşa harcama bu adamla bence
evet yaaa bende böle düşününce kendimi çok ezilmiş hissediyorum..sonuçta çok çirkin biri değilim neden böle paramla saadet alıyomuş gibi bi ilişki yaşıyorum ben bunu hakedicek ne yaptım diye düşünüyorum ama bi sonucada ulaşamıyorum..ben sanırım sadece iyi niyetimin kurbanı oldum ona hakettiğinden fazla değer ve şans vermiş olmam benim hatam kesinlikle :(
ezik hissetme sadece sevdiğini zannettiğin ama normalde alışkanlıktan ötesi olmayan bir adamın kötü zorda olduğunu bildiğin için yardım etmek istiyosun üzülsün istemiyorsun

snejana83; bu senin ona demenle olucak bir şey değil, onun zaten içinde sana karşı ya da en azından hayata karşı biraz sorumluluk duygusu olsa zaten böyle olmazdı. Sürekli dürterek hadi hadi diyerek nereye kadar ne yaptırabilirsin? Bir ömür boyu böyle mi olucak? 1 senedir senin paranla gezip tozup yiyip içerken bir gram vicdanında bi acıma olmuyosa zaten en başta sorun burda var.Bu duyguları sen ona sonradan kazandıramazsın.

Sürekli belki değişir ümidiyle bekliyosundur muhtemelen ama inan değişmez inan değişmez, bir şey bi insanın içinse varsa vardır yoksa yoktur, ya hayatın boyunca böyle olucağını kabul ederek devam ediceksin, ya da asla düzelmesini bekleme. Lütfen bana kızma bu kadar negatif konuştuğum için ama inan sadece şu yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok çok daha iyi bi insanı hakediyosun.İnşallah en kısa zamanda doğru kararı verip,hakettiğin şekilde yaşarsın..

teşekkürr ederimm canımm...
bildiğim ve artık görebildiğim yanlışları sürdürmemin ve şans vermemin bi anlamı yok sanırım artık..
bu zamana kadar hep sevdiğim için sabrettim ama bu zamanda erkek olarak bu kadar rahat tipler olabiliyosa sadece sevgiyle evlenmem imkansız gibi gözüküyo..benim için zor olsada mantığımı dinlemenin zamanı geldide geçiyor bile :(

bunun farkında olarak kopamamak daha çok acı veriyor zaten bana :(

Bir erkeğin böyle bir yüzünü gördükten sonra kopamıyorum diyorsun. Çok büyük hata yapıyorsun. Sana ondan başka bakacak erkek mi yok. Bırak o kendi haline oturup üzülsün. Onsuz yapamam diye sen üzülme. Hiçbir erkek ve kadın vazgeçilmez değildir.

teşekkürr ederimm canımm...
bildiğim ve artık görebildiğim yanlışları sürdürmemin ve şans vermemin bi anlamı yok sanırım artık..
bu zamana kadar hep sevdiğim için sabrettim ama bu zamanda erkek olarak bu kadar rahat tipler olabiliyosa sadece sevgiyle evlenmem imkansız gibi gözüküyo..benim için zor olsada mantığımı dinlemenin zamanı geldide geçiyor bile :(

Sen aklı başında,eli ekmek tutan,her şeyin en doğrusuna karar verebilecek bi insansın, herkesin hayatında bi dönem bi takım zaafları olabilir, yanlış olduğunu bilerek bi takım şeyleri devam ettirebilir elinde olmadan, bunlar çok insani şeyler.. önemli olan mantıklı düşünüp doğru karar vermek,kendimize bi rota çizip en zararsız şekilde içinde bulunulan kötü durumdan kurtulmak..

Sana güveniyoruz canım..En doğru kararı vericeğine inanıyoruz..Allah yardımcın olsun bu zor günlerinde. Bizleri haberdar et gelişmelerden.:26:

bu adamın nesini sevdin aklından ve kalbinden çıkaramıyorsun,
tam bi asalak,
yol yakınken arkana bakmadan kaç:27:

Back
X