Ben babamla çalışıyorum.Maaşımı az buluyor.Babama utanmadan maaşımı sormuş.Ben para saklıyomusum ondan.
Annesıyle daha cok ılgılenmem.Daha cok telefon etmem gerektıgı.Ailemde annesıyle daha fazla ılgılenıcekmıs.
yuzde 90 para bazlı ve aıleme cephe almıs durumda.Baska bır sehırde oturcakmısız.Ailemi ayda 1 görücekmısım.
Bu arada dugunde takılan altınlar yok.SaklıyoAnlamama ragmen soylemedım hıc.ARAMAZIDAKI SEVIYE FARKI.
Şimde eve gelip gıdıyo ama dısarıda yemek yıyo.Bır otel edasında.Otelın parasını dusunuyordur emınım.Bunca suclamadan sıkayetten sonra bır de benden butun kurallarına uymamamı vbeklıyo
bak sen baska derdı varmıymıs...ya sınır oluyorum ..ne kadar hoslaırna gıdıyor eslerını aılelerıyle gorusturmemek..ne anlıyorlar ....ben kenıd fıkrımı soyleyeyeım.. bu skeıdle ne kadar mutlu olucaksın kenıdnı bı dınle aılenı ayda 1 gordun dıyelım ....otekıd eıdkelrınıde yaptın ne kadr mutlu olucaksın....ne kıymetlı anaıs varmıs...sen en ıyısı ona dedı ...az daha gıdıp anasını emsın ..buyusun sonra evlensın.....Ben babamla çalışıyorum.Maaşımı az buluyor.Babama utanmadan maaşımı sormuş.Ben para saklıyomusum ondan.
Annesıyle daha cok ılgılenmem.Daha cok telefon etmem gerektıgı.Ailemde annesıyle daha fazla ılgılenıcekmıs.
yuzde 90 para bazlı ve aıleme cephe almıs durumda.Baska bır sehırde oturcakmısız.Ailemi ayda 1 görücekmısım.
Bu arada dugunde takılan altınlar yok.SaklıyoAnlamama ragmen soylemedım hıc.ARAMAZIDAKI SEVIYE FARKI.
Şimde eve gelip gıdıyo ama dısarıda yemek yıyo.Bır otel edasında.Otelın parasını dusunuyordur emınım.Bunca suclamadan sıkayetten sonra bır de benden butun kurallarına uymamamı vbeklıyo
yok baya çirkinleşmiş bu iş. karısının maaşını didiklemek ne demek ya. hem yalancı iması hem paragözlük... terbiyesizlik kombosu yapmış adam.
öyle lafı sakız gibi edilip durmaz bir şeyin. boşanıyorsa gider boşanır, boşanmayacaksa çenesini tutmayı öğrenmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?