Çaban yok,çaban yok deyip duruyor..Bende bunun üstüne tatile çıkıcam ablamlarla.kaydirigubbakcemile5.Unutucam akıl verdiniz saolun.Özgüvenimi sıfırlamıs bu adam haklısınız.Benım ımkanlarım o kadar fazla kı maddi ve maneci bu adam benı ezdın deyıp duruyor.Bir o kadarda duygusal ve ailenin kutsallığına ınanan bır ınsandım.Ama kendısı ınanmıyorsa ypılacak bır sey yok gercekten..Herşeyin hayırlısı daha 28 yasındayım.
ya bu anasının lafıyla hareket edenler ne dıye evlenır bılmem bı tanede benım basımda bızde bosancaz arkadasım herıf anasının doldurusununa geldı sonunda ..
konuyu okuyunca kendi hayatım gözümün önünde geldi...birebir aynı olmasa da birçok benzerlik var.ben de senin gibi aşırı duyguısal aile kavramının önemine inanan biriyim.ama malesef erkekler bunu kullanıyor...bizler yuvalarımız yıkılmasın diye herşeye evet deyip hep fedakarlık yapuyoruz ama inanki canım bu fedakarlıkların sonu yok..ben de aynı şeyleri yaşadım hep korktum boşanmaktan.eski eşim hergün tehdit ederdi boşanmak istiyorum derdi ....nasıl üzülürdüm.evet insan evine , evliliğine bağlanıyor. seni çok iyi anlıyorum.inşallah en hayırlısı olur canım.Allah yardımcın olsun...
özel mesajda atamıyorum.50 olmamısım mesajım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?